logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Polen  >  Pomorskie  >  Choszczno  >  Modry Las Golf Club Poland

Modry Las Golf Club Poland

Baan gegevens Modry Las Golf Club Poland

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

PLN 155 (€ 37)

PLN 199 (€ 47)

Lengte

cr

sr

Heren

5866 meter

6415 yard

71.2

129

Dames

5025 meter

5495 yard

71.2

120

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Modry Las Golf Club Poland

Mickiewicza 20

73-200   Choszczno

Tel: +48 95 768 99 06

Fax: +48 667 710 510

golf@modrylas.pl

http://www.modrylas.pl

Modry Las verkozen tot beste golfbaan van Polen


De door Gary Player ontworpen Poolse golfbaan Modry Las Golf Club is verkozen tot de beste golfbaan in Polen op de toonaangevende Poolse golfwebsite Polishgolf.pl. De baan was al eerder geselecteerd als een van Europa's top 100 golfbanen door het Britse Golf World Magazine.

De golfbaan in West-Pommeren kaapte de eerste prijs op de jaarlijkse awards weg dankzij achttien procent van alle uitgebrachte stemmen. Rekening houdend met vijftien golfbanen die op de shortlist stonden, een prima score.

Volgens oprichter van Polishgolf.pl, Romeinse Fedorczuk is de waardering voor Modry Las opmerkelijk, omdat de golfbaan pas enkele maanden open is. "Het is een prachtig ontworpen golfbaan, schitterend geïntegreerd in het landschap," merkte hij op. "Zelfs voordat de baan volledig was geopend, werd ons al duidelijk dat het om een spectaculaire golfbaan gaat. Voordeel is daarbij dat er in de nabijheid nog twee golfbanen liggen, zodat een combinatie gemaakt kan worden met de andere banen. De eerste negen holes van Modry Las zijn gewoonweg spectaculair met moeilijke greens. Naar mijn mening is het zeker de beste golfbaan in Polen. "

Naast het winnen van de prijs voor beste golfbaan van Polen, kreeg, Modry Las ook twee top -10 vermeldingen voor meest spectaculaire holes van Polen. Arthur Gromadzki, voorzitter van Modry Las is zeer vereerd met de erkenning van Polishgolf.pl. "Dit is de eerste keer dat Poolse golfbanen op deze manier worden gewaardeerd. Dat wij al in zo’n vroeg stadium in de prijzen vallen is bemoedigend, maar het schept ook verplichtingen . Wij verwachten echter dat de golfbaan alleen maar beter zal worden. Dat is ook zo kenmerkend van de prachtige ontwerpen van Gary Player. Die ‘rijpen’ door de tijd heen. We hopen onze titel de komende jaren te verdedigen en nog veel jaren in de prijzen te vallen.”

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Modry Las Golf Club Poland

Algemene indruk
Beoordeling met 4 sterren
Moeilijkheid
Beoordeling met 4 sterren
Ligging
Beoordeling met 3 sterren
Onderhoud
Beoordeling met 4 sterren
19e hole
Beoordeling met 3 sterren

Zeer fraaie baan! Waren in mei 2011 helaas was het toen wel erg koud. Baan ontworpen door Gary Player. Verder zeer gastvrij personeel.

De golfbaan is beoordeeld in 2012 door
Menno