logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Cyprus  >  Cyprus (Griekse deel)  >  Pafos (Paphos)  >  Elea Golf Club

Elea Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 9 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Elea Golf ClubGeef ook een beoordeling van Elea Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Elea Golf Club

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Elea Golf Club

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 110

€ 110

Lengte

cr

sr

Lengte

6309 meter

6900 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

In laagseizoen liggen de greenfee's op € 75.

Adresgegevens Elea Golf Club

1 Eleon Avenue

8310 Geroskipou  Pafos (Paphos)

Tel: +357 26 202001

Fax: +357 26 966900

P.Gabriel@eleaestate.com

Www.eleaestate.com

Situated at the heart of the prestigious Eléa Estate in Cyprus, Eléa Golf Club offers world-class golf in a stunning setting.
The challenging Par 71 course, designed by the legendary Sir Nick Faldo, incorporates numerous natural features and boasts stunning views of the Mediterranean.

We believe Eléa Estate will place Cyprus firmly on the map as a leading golf destination, and the combination of great golf and meticulous attention to detail – the hallmark of the Eléa experience –will ensure it quickly becomes a destination of choice for golfers across the globe.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Elea Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Geweldige baan met mega snelle greens.
Personeel vond ik niet zo vriendelijk, muv de mannen die de golftrolleys uitgaven.

xandra1361 | 28-11-2019 | review: Elea Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie glooiende baan met uitzicht op de zee. Er zijn prima teeboxen, mooie fairways en snelle greens. De oefenfaciliteiten zijn prima. En er is een mooie golfshop.
De drinvingrange ligt wat verder van het clubhuis, jammer dat niemand had gezegd dat de ballenautomaat bij het clubhuis staat en niet bij de drivingrange.

annemiekeb | 28-11-2019 | review: Elea Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Parkeerplaats is krap bemeten. Clubhuis is sfeervol en goed gesitueerd met uitzicht op de baan. Caddymasters zijn behulpzaam ondanks drukte. Baan zelf is mooi en nadenken is het devies. Veel bunkers en daar kun je omheen spelen. Greens zijn snel en lastig te lezen. Maar de hele ervaring is ronduit geweldig.

Umpire6 | 27-10-2019 | review: Elea Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Prima baan die, vanaf een heuvel, wisselend uitzichten biedt. In de verte ligt de luchthaven, Paphos is om de hoek en je ziet ook dat er gewerkt wordt op Cyprus. Tijdens ons bezoek waren de greens net zwaar onder handen genomen. Jammer, maar onderhoud komt natuurlijk nooit goed uit. Nick Faldo kreeg bij de aanleg van de baan waarschijnlijk betaald per kuub gebruikt zand... wat zijn er veel bunkers. Probeer ze als het even kan te ontwijken, ook vanaf de fairway is het niet makkelijk scoren op deze baan waarbij de holes de holes veelvuldig heen en weer gaan. Prima te lopen en na afloop natuurlijk heerlijk lunchen op het grote terras.

mpaehlig | 23-05-2019 | review: Elea Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Wat een heerlijke baan. Terecht de nr 1 van Cyprus. De oefenfaciliteiten zijn uitgebreid, voor zowel het lange spel, kort, bunkers en putten. De huurclubs waren van goede kwaliteit. De baan lag er zeer verzorgd bij en is uitdagend en afwisselend. Jammer dat er niet bij de tees een overzicht van de hole staat, waardoor soms niet duidelijk hoe de hole loopt. Wij hadden ons verheugd op een lunch na hole 7 maar de daar aanwezige bar bleek helaas onbemand. Mogelijk omdat wij de twilight liepen. Overall een genot om deze baan te lopen.

michiel72 | 28-04-2019 | review: Elea Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Voor de derde keer hier gespeeld en het was weer super. Eigenlijk is alles heel goed: goed onderhouden afslagen, fairways en super greens (en zeer snel). Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel: ze zetten nog net je tas niet terug in je auto! Wel jammer dat we dit keer zonder info vooraf ingedeeld werden met 2 andere golfers. Geen probleem maar wel netjes om dit bij aanmelding bij receptie even door te krijgen. Verder ontbreken teeboxes op de afslagen.
Clubhuis is geweldig, gratis locker, perfecte douche met shampoo, conditioner en body wash. Restaurant zeer goed en heel betaalbaar.
Wat ons betreft topbaan maar mag ook wel voor deze prijs!

beetstrah | 07-03-2019 | review: Elea Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Imposant clubhuis met oefen faciliteiten. Het uitzicht op de eerste paar holes helaas wat minder. Hole informatie mag beter. Soms was niet duidelijk hoe de hole liep en de vlag niet te zien.

Inge1 | 22-11-2018 | review: Elea Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk gespeeld een aanrader. Greens en fairways super.

TomvanderHeijden | 21-11-2018 | review: Elea Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, goed onderhouden, snelle greens, zeker de moeite waard om te spelen.

remkojoosse | 07-09-2018 | review: Elea Golf Club

Geef ook een beoordeling van Elea Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Eléa Golf Club