logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Heense Molen  >  Akkermans Golf

Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Akkermans GolfGeef ook een beoordeling van Akkermans Golf

Baan gegevens Akkermans Golf

Baan

9 Holes / 3 Par

Type baan

Uitdagende par 3 baan

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 15

€ 20

GVB

nee

Driving range

ja

Buggie

nee

Adresgegevens Akkermans Golf

Heense Molenweg

4655 TB  Heense Molen

Tel: 0167-502621

Tel reserveren: tekst?

Fax: 0167-503128

info@akkermans.com

www.akkermansgolf.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Although ‘just a nine hole par 3 course’ this is a really fun and interesting course. It’s actually a mini mature golf course, with water hazards, bunkers and everything else you expect to find on a proper golf course. Often par 3 courses are a bit dull and pretty straightforward, but Akkermans Golf isn’t. Really impressed and good maintenance. Only negative point is that a few players do not repair their pitchmarks. I was here first - at around 8.00 o’clock - and I repaired at least 5 per green. Greens, very important on a par 3 course - were in perfect condition. If you want to practise or are a beginner, this course is worth a visit. As I started early, no one was there. But, there is a courtesy box which is really cool. I only saw that in the UK. Played 18 holes and played par here. In summer with leafs on the trees, the course might be more difficult. There is a combined green (hole 1) which might give some difficulty with a lot of players (as you need to wait).
Nice driving range.

Jeroen | 25-02-2021 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 5 sterren

Gisteren was dit de enige golfbaan in de omgeving die open was. Het was prachtig weer dus maar eens kijken hoe de baan er bij ligt. Voor €18 krijg je een dagkaart, waardoor je de korte maar aantrekkelijke baan meerdere keren kan lopen. Oké, de langste hole is 115 meter en kortste 60 meter maar daardoor niet minder uitdagend.
Je slaat af van matten naar voor deze tijd, fantastische greens. Schoon en ook nog snel genoeg. Verder was het echt nat maar dat mocht de pret niet drukken. Uitdagingen zijn er genoeg, over water en bunkers (die nu eigenlijk zonder zand zijn) en mooie glooiingen. Dus net naast de green is afwachten hoe je bal ligt. Voor iedereen die kort spel wil testen, ga gerust eens hierheen.

pietersimages | 04-02-2021 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 5 sterren

Afgelopen woensdag heerlijk op deze par 3 golfbaan gespeeld. Je kan in deze tijd hier heerlijk spelen omdat ze een ballenspiraal hanteren. De golfbaan is niet lang maar fantastisch onderhouden, keurig geonduleerde greens die ook nog redelijk snel waren. Helaas moet je van matten afslaan maar dat mag de pret niet drukken. Alles zeker de moeite waard om te gaan bespelen.

pietersimages | 25-11-2020 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan als training op het korte spel.
Driving range is oké, de matten zijn niet geweldig en de ballen wat aan de dure kant. Mis een oefengreen om voor de ronde even te kunnen putten, zeker omdat de greens wat langzaam zijn.
Mooie volle en groene par-3 baan met afwisselende holes, goed om de wedges te trainen aangezien de langste hole 115 meter is. De dagkaart bied de mogelijkheid meerdere rondjes te lopen wat het tarief goed maakt. Al met al een leuk baantje ter afwisseling.

davievaneekelen | 25-10-2020 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuken baan en zeker voor beginners.

Rene56 | 20-09-2020 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 3 sterren

We hebben hier gespeeld omdat vrienden van ons hier hun GVB willen halen. Er is daarom ook best bal gespeeld. Er wordt van matten afgeslagen en de holes zijn max 120 meter. Het is er erg goed trainen in het kortere werk. We hebben 5 rondjes gelopen en veel plezier gehad. Voor het trainings werk en beginners erg geschikt.

johan.schrijver | 29-08-2020 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 5 sterren

Gastvrij ontvangen en leuke ronde van 2x9 holes gelopen. De baan is net weer open gegaan maar greens liggen er prima onderhouden bij. Door de Corona-maatregelen was gebruik van de driving range nog even niet mogelijk. Dit is een van de leukste en uitdagendste Par3 banen die ik in Europa heb gezien. Verwacht zeker weer eens terug te komen voor de broodnodige oefening van het "korte spel". Hoop dan weer te kunnen genieten van een lekkere lunch en drankje op het terras!

hmg.scheffer | 15-05-2020 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Wat een mooie par 3-baan! Tussen de weilanden is op een vrij kleine lap grond een prachtige baan gelegd. Korte holes maar ingenieus bedacht. Er zijn veel hoogteverschillen en hindernissen. Per hole zijn er twee teeboxen waardoor je een rondje van achttien holes kunt maken. De baan lag er op deze herfstdag, na regen in de nacht, goed bij. Op lagere stukken was de baan wat drassig maar binnen de marges. Deze baan is goed ontworpen en met zorg en aandacht aangelegd. Het onderhoud is dik in orde. En voor € 18,50 mag je spelen tot de zon ondergaat. Kom daar maar eens om in de Randstad. De oefenfaciliteiten zijn in orde, maar niet bijzonder. Het motto is dus: de baan in!

AbsoluteBeginner | 23-10-2019 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Erg goed onderhouden baan
Erg goed om je klein spel te oefenen door veel variatie en water partijen.

Bvanhuffel | 08-10-2019 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden en uitdagende baan. Ondanks dat de holes kort zijn is er veel afwisseling in de holes. Er is veel water tussen de holes en de greens zijn in goede conditie.

devindazzlenl | 28-08-2019 | review: Akkermans Golf

Geef ook een beoordeling van Akkermans Golf

Schrijf een beoordeling voor Akkermans Leisure & Golf