logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Heense Molen  >  Akkermans Golf

Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Akkermans GolfGeef ook een beoordeling van Akkermans Golf

Baan gegevens Akkermans Golf

Baan

9 Holes / 3 Par

Type baan

Uitdagende par 3 baan

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 15

€ 20

GVB

nee

Driving range

ja

Buggie

nee

Adresgegevens Akkermans Golf

Heense Molenweg

4655 TB  Heense Molen

Tel: 0167-502621

Tel reserveren: tekst?

Fax: 0167-503128

info@akkermans.com

www.akkermansgolf.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Voor de eerste keer bezocht, mede door de goede scores op Leadingcourses. Aangekomen op locatie moesten we nog even een kwartiertje in de berm parkeren, vanwege 2 grote touringcars die kinderen op kwamen halen en de parkeerplaats blokkeerden. Het is namelijk niet alleen een golfbaan, maar er worden nog vele andere activiteiten georganiseerd.

Na het parkeren ons gemeld bij de receptie, wat gewoon de bar bleek te zijn. Na een zeer summiere uitleg de weg gevonden naar de drivingrange. Gelukkig was daar iemand aan het inslaan, zodat we hem konden vragen waar en hoe we een starttijd moesten reserveren met het speciale reservering kastje. Staat namelijk nergens aangegeven op de baan. Dat bleek bij hole 1 te zijn, waarnaar het ook even zoeken was. Systeem wijst zich overigens vanzelf en het was niet druk. Op de baan althans, want om ons heen gebeurde van alles met de kinderen, de midgetgolf baan en de stormbaan.

Na het inslaan de baan ingegaan. Je slaat af van matten, maar dat is geen groot probleem. Het zijn wel erg korte holes (op een paar na) die ook nog eens erg dicht bij elkaar liggen. Een paar keer toch geschrokken van ballen die vlak naast ons terecht kwamen en 1 keer zelfs vergist in de vlag. Bij de betreffende hole is namelijk een gedeelde green met 2 vlaggen, maar degene waar ik naar toe moest slaan was net uit het zicht. Per hole zijn er 2 afslagplaatsen, zodat je als het ware 18 verschillende holes loopt. Sommige liggen vlak bij elkaar, maar bij een aantal holes sla je echt op een behoorlijk andere afstand af.

De baan zelf is erg fraai aangelegd met veel water, bruggetjes etc. De greens waren in perfecte staat. Het is een erg uitdagende PAR 3 baan, waarbij coursemanagement een vereiste is om tot goed resultaat te komen. Sla je een beetje uit de richting dan is de kans zeer groot dat je de bal kwijt bent, omdat deze simpelweg niet te vinden is in de begroeiing of water. Knap hoe dit is aangelegd op zo'n beperkte oppervlakte.

Uiteindelijk 2 rondjes gelopen en daarna wilde we een drankje doen op het terras. Nadat we daar geruime tijd gezeten hadden en alleen maar iemand gezien hebben die druk bezig was met de barbecue, maar even naar binnen gelopen voor een bestelling. Dat was niet de bedoeling en de jongen van de bar reageerde nogal kortaf dat bestellen bij hem moest als hij langs het tafeltje zou komen. Nou ja, zal misschien een vakantiekracht geweest zijn. We hebben de boel maar ingepakt en zijn weer vertrokken.

Conclusie: de baan is erg uitdagend en fraai en goed om je korte spel te oefenen. De sfeer en faciliteiten eromheen konden ons minder bekoren, maar misschien hadden we gewoon pech.

hans.posthumus | 02-09-2021 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Met mijn kleinkinderen (16 en 18 jr.) geweest. hebben weinig golf ervaring.
eerst drivingrange daarna chipping en putting green. Toen lekker geluncht, kleine kaart maar was van prima kwaliteit. Hadden niet in de gaten dat we beter voor de lunch onze balletjes voor de starttijd hadden moeten neerleggen waardoor we ca 20 min moesten wachten. Als u niet bekend bent ga eerst even kijken hoe het werkt. Leuke par 3 baan met sloten en vijvers tussendoor. Goed om het kortere werk te oefenen en leuk voor beginners. al met al 2 x 9 holes gezellig en gemoedelijk gelopen met een dagkaart. Voldaan weer vertrokken. Let op sluiting door reserveren en wedstrijden.

hjmmsmit | 10-08-2021 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 5 sterren

We hebben echt value for money gekregen en het personeel heeft ons enorm positief benaderd.
De zomerse rough maakt het een moeilijke baan.
Fantastisch voor je korte spel als lage handicapper.

wimvankaathoven0 | 18-07-2021 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Hele leuke baan vooral voor het oefenen op het korte werk en aankomende golfers (sters).
18holes gemaakt en aansluitend een lekker lunch op het terras genuttigt. Aansluitend werderom 18 holes gemaakt. Zeer gemoedelijke sfeer en gastvrij. Na afloop nog een heerlijk biertje op het zonnig terrras.

Rene56 | 20-05-2021 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Although ‘just a nine hole par 3 course’ this is a really fun and interesting course. It’s actually a mini mature golf course, with water hazards, bunkers and everything else you expect to find on a proper golf course. Often par 3 courses are a bit dull and pretty straightforward, but Akkermans Golf isn’t. Really impressed and good maintenance. Only negative point is that a few players do not repair their pitchmarks. I was here first - at around 8.00 o’clock - and I repaired at least 5 per green. Greens, very important on a par 3 course - were in perfect condition. If you want to practise or are a beginner, this course is worth a visit. As I started early, no one was there. But, there is a courtesy box which is really cool. I only saw that in the UK. Played 18 holes and played par here. In summer with leafs on the trees, the course might be more difficult. There is a combined green (hole 1) which might give some difficulty with a lot of players (as you need to wait).
Nice driving range.

Jeroen | 25-02-2021 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 5 sterren

Gisteren was dit de enige golfbaan in de omgeving die open was. Het was prachtig weer dus maar eens kijken hoe de baan er bij ligt. Voor €18 krijg je een dagkaart, waardoor je de korte maar aantrekkelijke baan meerdere keren kan lopen. Oké, de langste hole is 115 meter en kortste 60 meter maar daardoor niet minder uitdagend.
Je slaat af van matten naar voor deze tijd, fantastische greens. Schoon en ook nog snel genoeg. Verder was het echt nat maar dat mocht de pret niet drukken. Uitdagingen zijn er genoeg, over water en bunkers (die nu eigenlijk zonder zand zijn) en mooie glooiingen. Dus net naast de green is afwachten hoe je bal ligt. Voor iedereen die kort spel wil testen, ga gerust eens hierheen.

pietersimages | 04-02-2021 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 5 sterren

Afgelopen woensdag heerlijk op deze par 3 golfbaan gespeeld. Je kan in deze tijd hier heerlijk spelen omdat ze een ballenspiraal hanteren. De golfbaan is niet lang maar fantastisch onderhouden, keurig geonduleerde greens die ook nog redelijk snel waren. Helaas moet je van matten afslaan maar dat mag de pret niet drukken. Alles zeker de moeite waard om te gaan bespelen.

pietersimages | 25-11-2020 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan als training op het korte spel.
Driving range is oké, de matten zijn niet geweldig en de ballen wat aan de dure kant. Mis een oefengreen om voor de ronde even te kunnen putten, zeker omdat de greens wat langzaam zijn.
Mooie volle en groene par-3 baan met afwisselende holes, goed om de wedges te trainen aangezien de langste hole 115 meter is. De dagkaart bied de mogelijkheid meerdere rondjes te lopen wat het tarief goed maakt. Al met al een leuk baantje ter afwisseling.

davievaneekelen | 25-10-2020 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuken baan en zeker voor beginners.

Rene56 | 20-09-2020 | review: Akkermans Golf

Beoordeling met 3 sterren

We hebben hier gespeeld omdat vrienden van ons hier hun GVB willen halen. Er is daarom ook best bal gespeeld. Er wordt van matten afgeslagen en de holes zijn max 120 meter. Het is er erg goed trainen in het kortere werk. We hebben 5 rondjes gelopen en veel plezier gehad. Voor het trainings werk en beginners erg geschikt.

johan.schrijver | 29-08-2020 | review: Akkermans Golf

Geef ook een beoordeling van Akkermans Golf

Schrijf een beoordeling voor Akkermans Leisure & Golf