logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Gemert-Bakel  >  Golfbaan Stippelberg

Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.7
Lees de beoordelingen over Golfbaan StippelbergGeef ook een beoordeling van Golfbaan Stippelberg

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Stippelberg

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfbaan Stippelberg

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

ledenbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

60

70

Lengte

cr

sr

Heren

5592 meter

6689 yard

Dames

5266 meter

6298 yard

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

nee

Opmerkingen

Momenteel is deze jonge baan nog niet voor greenfeespelers geopend. Alleen leden spelen.

Adresgegevens Golfbaan Stippelberg

Hooizak

5761 RZ  Gemert-Bakel

Tel: 0492-820020

Tel reserveren: tekst?

E-mail

golfclub-stippelberg.nl

De inmiddels 960 leden van Golfclub Stippelberg kunnen vanaf half maart 2011 op alle 27 holes van Golfbaan Stippelberg terecht. De 90 hectare grote (leden) Golfbaan Stippelberg ligt tussen de kernen Bakel en Milheeze, ten zuiden van natuurgebied De Stippelberg. In het voorjaar worden de holes 1 tot en met 9 van de Championship Course in gebruik genomen. Het bijzondere ontwerp, de grootte, schoonheid van de baan met haar vele waterpartijen n de stille omgeving, maakt dit door JolGolfDesign ontworpen golfcomplex uniek.De Championship Coursevan golfbaan De Stippelberg telt met drie par 5s, negen par 4s en vijf par 3s een lengte van 6116 meter. Hiervan is hole 8 met 536 meter de langste hole. Elke afslagplaats is voor zowel de heren als dames voorzien van een Back- , Standard- en Fronttee. De 9 holes Executive Course telt vijf par 3s en vier par 4s en heeft een lengte van 1913 meter. De afslagplaatsen zijn voorzien van een heren en dames tee. De eilandgreen van hole 9 eindigt evenals de green van hole 18 van de Championship Course voor het terras van het clubhuis. Hole 9 van de Championship Course eindigt nabij het clubhuis en wordt omsloten door de rondom de eilandgreen samenvloeiende Snelle Loop en Esperloop.

Golfbaan Stippelberg is een onderdeel van het Integraal Gebiedsprogramma van de Gemeente Gemert-Bakel, waarin maar liefst 400 hectare agrarisch gebied wordt omgevormd tot waterrijk natuur- en recreatiegebied. Om dit te realiseren is de zandwinning Bakelse Plassen uitgebreid. In combinatie met herstel van de landschappelijke waarden en de aanleg van nieuwe natuur, is er ruimte voor landbouw en andere economische functies. Golfclub Stippelberg is op 28 december 2006 notarieel opgericht. Het beheer van de 27-holes golfbaan, clubhuis (de deuren van het clubhuis gaan open op 24 januari 2011), driving range en overige oefenfaciliteiten n het personeel van golfbaan en clubhuis, is in handen van de Beheerstichting Golfbaan Stippelberg.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Gistermiddag (zaterdag 16-01-2021) de 2e 9-holes gelopen van de Championship Course. Baan lag er prima bij ondanks de vorst van de afgelopen dagen. Vandaar ook de wintertees. Afslagtees van goede kwaliteit, net als de fairways. De wintertees wat hobbelig en hard. Al met al een hele mooie en goed onderhouden baan. Zeker een baan om terug te komen!

HanLambrechts | 17-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag een ronde van 9 holes gelopen op de Championship course en genoten van fijne onderbreking in het grauwe weer (zie foto) op deze mooie baan. Weliswaar een natte baan vanwege overvloedige regenval maar heel goed te doen. De geweldige greens zien er fantastisch uit met een heel behoorlijke snelheid. Aangegeven werd een 7 op de stimpmeter, maar dat was waarschijnlijk aan de lage kant. Kortom, wederom genoten in Bakel. I'll be back.

nestorjan | 12-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijk ontvangst, leuke driving range in het water en de de holes uitzonderlijk goed onderhouden ondanks de wintergreens! Uitdagende golfbaan met de afwisselende bunkers en de heuvels! We komen zeker snel terug.

Zippora | 09-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 5 sterren

Championship Course baan lag er, ondanks de toch wel natte omstandigheden, zeer goed bij. Mooie fairways en snelle greens. Het geheel zag er zeer goed onderhouden bij. Zeker een baan om beter te leren te kennen.
Was alleen van mening dat het lidmaatschap van ANWB Golf (zie ook de site van ANWB Golf) je een korting van 10% zou geven op de greenfee. Deze heb ik echter niet mogen ontvangen.

HanLambrechts | 08-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Geweldige golfbaan... inland-links, uitdagend voor ervaren golfers. Goed onderhouden in deze winterse omstandigheden. Clubhuis helaas gesloten ivm corona.

wybevandermey | 08-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Laatste rondje van 2020 mogen afsluiten op de 1e negen van De Stippelberg. Wat een feest is dat. Baan lag er top bij en ondanks dat de greens geprikt waren was de snelheid oké.

Maar heerlijk op deze gastvrije golfbaan te mogen golfen. Een marshal die het snapt en met glimlach en een grap je veel plezier toewenst. Dan mogen starten op een uitdagende par drie is dan altijd fijn.

Tja geen negatieve punten kunnen bedenken. Misschien eentje dan, we konden slechts de eerste negen spelen. Want iedereen wil genieten van deze fijns, mooie en uitdagende baan.

Rondje 42 kunnen maken en mijn maatje liep zijn beste rondje ooit, een 39.

Tot volgend jaar en dan weer 18 holes ❤️⛳️.

mark31 | 29-12-2020 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijke eerste 9 holes gespeeld op de championship golfbaan. Prachtige heides, goed onderhouden fairways en greens. Ik kom zeker terug voor de hele 18!

Stalio | 28-12-2020 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Elke keer weer opnieuw uitdagend, nooit eentonig en bijna het gehele jaar bespeelbaar.

h_maas5 | 27-12-2020 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan ligt er weer super bij, fairways netjes onderhouden. Uitdagend en lastig aan te vallen greens. Op plekken waar mensen vaak liggen en het wat nat is, veel divits die niet teruggelegd worden helaas. Greens geprikt, maar verrassend snel. Met een zonnetje erbij zijn er toch weer fantastische vergezichten. Door de corona slechts met tweeballen in de baan, loopt wel lekker door. Zeer vriendelijk personeel. Goede sfeer.

cwzsander | 18-12-2020 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan Stippelberg is prima onderhouden.

gruijth | 18-12-2020 | review: Golfbaan Stippelberg

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Stippelberg

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Stippelberg