logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Friesland  >  Anjum  >  Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 2 beoordelingen: 6.2
Lees de beoordelingen over Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)Geef ook een beoordeling van Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Touroperators en aanbiedingen voor Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

3D Golfvakanties

Baan gegevens Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Baan

18 Holes / 54 Par

Type baan

Pitch & Putt

Greenfee (prijsopgave 2012)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 16

Ä 16

GVB

nee

Driving range

ja

Adresgegevens Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Skanserwei 28

9133 DV  Anjum

Tel: +31-(0)519-32 95 55

Fax: +31-(0)519-32 95 54

esonstad@pitch-putt.nl

Website

18-holes Pitch & Putt bij Landal Esonstad


Zaterdag 18 augustus wordt de 18-holes Pitch & Putt golfbaan van Landal Esonstad volledig in gebruik genomen. Deze P&P-baan bij het Friese plaatsje Anjum werd ontworpen door Jol Design.

De 18-holes Pitch & Putt kan met 13 hectare, 18 holes en 6 extra afslagplaatsen een echte XXL P&P-baan worden genoemd. De korte baan is lekker uitdagend en afwisselend door lengte- en hoogteverschillen, waterpartijen en bunkers. De lengte van de holes varieert tussen de 60 en 100 meter. Het hoogste punt van de baan ligt vijf meter boven het straatniveau. Voor deze korte baan is geen GVB vereist.

Sinds 14 juli konden golfliefhebbers al terecht op de eerste negen holes, vanaf 18 augustus zullen alle holes open zijn.

Het ontwerp was in de bekwame handen van Jol Design, de specialist in het ontwerpen van golfbanen in relatie met natuur en landschap in Nederland. In september zal op de nieuwe baan de eerste Open Esonstad kampioenschappen worden gespeeld. Vanaf 2013 is het gras van voldoende kwaliteit om er ook (inter)nationale wedstrijden op te organiseren.

In 2013 wordt de baan verder uitgebreid met een driving range, in het midden van de golfbaan is al een putting green gerealiseerd voor het oefenen met van het kortste werk. Ook de bouw van een clubgebouw met terras aan het water staat gepland voor 2013.

De parkmanager

'Pitch & Putt golf is sinds enkele jaren een gewilde activiteit voor teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten, vriendengroepen en families. In combinatie met de horeca en faciliteiten van Landal Esonstad is de Pitch & Putt golfbaan een welkome aanvulling op het activiteitenaanbod in deze regio', aldus Sjoerd Jousma, parkmanager van Landal Esonstad.

Landal Esonstad is een vakantiepark met meer dan 200 woningen en appartementen in Oudfriese stijl en moderne terpwoningen. Het park ligt naast Nationaal Park Lauwersmeer en heeft dan ook een open vaarbinding met dit Friese water. Naast woningen zijn er op het park ook 129 campingplaatsen beschikbaar.

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en TsjechiŽ met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Beoordeling met 3 sterren

De drivingrange is al een beste tijd gesloten helaas. Reden onbekend. De kiosk is continu onbemand. Je kan iemand bellen als je spelen wilt. Grasmaaien kan beter. Het is een droge tijd geweest en dit is helaas te zien.
Vakantie geboekt op landal park ook speciaal om wat te golfen. Zonde van de gesloten driving range.

KabouterPlop | 20-07-2018 | review: Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Beoordeling met 3 sterren

Twee dagen achter elkaar gespeeld. Vriendelijke ontvangst. De baan was ons al bekend. Een aantal grens liggen er wel treurig bij. Opvoeding tweede dag speelde er een grote groep. De holes werden kriskras gespeeld en in de flights van drie werden veel slagen opnieuw genomen. Dit zorgde voor veel oponthoud en door het vele wachten zijn wel flink verkleumd. Vragen over "doorlaten" werden helaas niet begrepen door de vrolijke en luidruchtige groepjes. Het was voor ons een goede oefening in het vasthouden van de concentratie.

erikasprang | 25-03-2018 | review: Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Geef ook een beoordeling van Pitch & Putt bij Landal Esonstad (de Fryske Seedyk en Terpen)

Schrijf een beoordeling voor Pitch & Putt Golf Esonstad

Hotels in de buurt

Landhotel Legemeer