logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  Murcia en Omstreken (Costa Blanca)  >  Torre Pacheco (Murcia)  >  Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 6.9
Lees de beoordelingen over Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)Geef ook een beoordeling van Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Touroperators en aanbiedingen voor Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Resort Course

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 80

€ 80

Lengte

cr

sr

Heren

5801 meter

6344 yard

70,3

133

Dames

5101 meter

5579 yard

72,4

130

GVB

nee

Handicap

36

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Calle Ceiba

ES 30700  Torre Pacheco (Murcia)

Tel: +34 968041765

E-mail

Website

Typische resort baan die zich door het resort slingert, recent uitgebreid naar 18 holes. Vraagt accuratesse en heeft goed clubhuis/hotel met spa faciliteiten. Gezellige sfeer.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 3 sterren

Er is heel veel achterstallig onderhoud aan de baan. Ik heb begrepen dat dit is gekomen door de lock down. Het personeel is toen naar huis gestuurd. De bunkers zijn net beton of ze hebben er GUR van gemaakt. Met andere woorden ze zijn onbespeelbaar. De waste areas, toch een van de kenmerken van een Jack Nicklaus baan waren totaal onderkomen. Onderhoud aan de vele palmen was ook minimaal 1 jaar niet gebeurd. De fairways waren matig en de greens zeer traag. Deze baan heeft veel meer potentie dan er nu te zien is.

vrisimex | 23-10-2020 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 3 sterren

De baan is omgeven door appartementencomplexen hetgeen minder mooi is dan omgeven door natuur, maar baan is interessant genoeg.

denieuwenhuizen | 05-04-2020 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld in februari 2020 nadat een week ervoor flinke regen en stormen de baan geteisterd hebben, zodat restanten met nogal wat “grounds under repair” aanwezig zijn. Greens niet gemakkelijk, maar zeer snel. Baan veelal breed met grote brede bunkers, moeilijkheidsgraad niet al te groot. Typisch Spaanse baan te midden van groot resort. Zelfs een verbod om een hole niet met wood of drivers af te slaan. Gewoon leuke baan, maar ook niet meer dan dat.

ben71 | 02-02-2020 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 3 sterren

Het is golfen in een dorp. Tussen veel huizen en zelfs flats. Clubhuis wel gezellig met vriendelijke bediening. De baan wat saai en ruim(vakantie opzet voor doorspelen). Soms loop je langs hoge schuttingen. Niet echt fraai. Snelle greens en veel waste areas(onderhoudsvriendelijk).
Niet direct een aanrader. De webfoto’s zijn geflatteerd.

fhvweeren | 28-11-2019 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 3 sterren

Dit is een OK baan. Heel vlak, met veel bunkers. Toch redelijk duur. Op Las Ramblas hebben we minder betaald en da’s toch een baan van een ander kaliber.
Mar Menor is ok als je op jet domein logeert, ik zou er niet speciaal naartoe rijden.

corinne61 | 07-11-2019 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen baan met brede fairways en veel zandbanken. Op het moment van spelen waren veel bunkers en zanderige gedeeltes tot GUR verklaard waardoor het spelen dus een stuk eenvoudiger werd. De baan ligt tussen een groot aantal huizen en op gevaarlijke plaatsen zijn voldoende hoge netten geplaatst. Je moet diverse malen een weg oversteken om bij de volgende hole te komen. Het terrein is glooiend en op diverse holes liggen grote waterpartijen; veelal liggen de holes er omheen gesitueerd. we hebben alleen de 18 holes gespeeld en verder van geen faciliteiten/clubhuis gebruik gemaakt.

pacopaco | 05-11-2019 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 3 sterren

Een van de weinige banen in Spanje waar we gespeeld hebben die tegenviel. Zeker als je naar de prijs kijkt, die behoorlijk is. We speelden op deze baan toen ie net weer open was na het noodweer van 12 september. Alle bunkers waren GUR, en dat was maar goed ook: totaal onspeelbaar, maar dat was natuurlijk overmacht. De baan is eigenlijk saai, voorspelbaar en daarom niet bijster boeiend. Wat ons betreft een 6,5 en dat is voor een Spaanse baan niet echt veel. Ook nog eens een beetje posh daar...

jorisfleskens | 19-09-2019 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 4 sterren

geen al te moeilijke baan. goed te lopen alles zeer vlak. mooie baan maar niet wauw. Prijs is hetzelfde als de meeste andere clubs in de omgeving. Maar ik zou dan een andere aan verkiezen. W speelde smorgens vroeg dus konden goed doorspelen. Clubhouse en shop zijn gevestigd in het hotel waar je zicht hebt op het zwembad en hole 18. goede greens, niet super snel. mooie teeboxen. Je speelt tussen de vill's de hele tijd. goede oefenfaciliteiten met oefengreen en chippinggreen.

DM81 | 01-09-2019 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 4 sterren

Een golfbaan tussen de villa’s door. Fairways soms wat kale plekjes maar top greens. Witte gele en rode teeboxen soms wat kaal door het vele bespelen vd baan.
Veel korte par 4 die bij de green pas moeilijk worden door de vele bunkers. Een Jack N. signature. Hole 19 is aan het zwembad vh naastgelegen hotel met goede kaart. Balie medewerkers erg vriendelijk en caddymaster erg service gericht. Kortom hier Ga ik zeker nogmaals naar toe!

robertkleihorst | 23-05-2019 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Beoordeling met 4 sterren

[geen motivatie]

esther.tierie | 18-05-2019 | review: Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Geef ook een beoordeling van Mar Menor Village Golf Resort – IRM NIKE Golf Trail (voormalig Nicklaus trail)

Schrijf een beoordeling voor Mar Menor