logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Rijen  >  Brabant Golf

Brabant Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 5 beoordelingen: 7.1
Lees de beoordelingen over Brabant GolfGeef ook een beoordeling van Brabant Golf

Baan gegevens Brabant Golf

Baan

6 Holes / 57 Par

Greenfee (prijsopgave 2008)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 17.50

€ 20

Lengte

cr

sr

Heren

2760 meter

3018 yard

54,6

80

Dames

2685 meter

2936 yard

56,4

82

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

nee

Adresgegevens Brabant Golf

Statenlaan 18

5121 HD  Rijen

Tel: +31 161 220076

Tel reserveren: ja

Fax: +31 161 232638

info@brabantgolf.nl

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Brabant Golf

Beoordeling met 4 sterren

Het is een kleine baan verscholen achter een woonwijk, aan de maisvelden. Het is een mooi onderhouden baantje met een gemoedelijke sfeer in het clubhuis. Omdat het een kleine baan is zijn de fairways smal en is het zeker een uitdaging. Omdat het een klein terrein is moet je soms opletten, maar omdat het meestal niet zo druk is kan je als beginner hier geweldig oefenen. Door de gezellige sfeer en nette staat scoort deze (kleine) baan toch een ruim voldoende in mijn beleving.

michielvdmeij | 03-10-2019 | review: Brabant Golf

Beoordeling met 4 sterren

Prima golfclub, compact aangelegd, korte holes en veel bomen. Een uitdagende baan!

woutervanhengel3 | 07-09-2019 | review: Brabant Golf

Beoordeling met 4 sterren

Als je aankomt rijden zie je een kleine 'parkeerplaats' met geen duidelijk/handige inrichting, op zich gezien de drukte niet heel erg. De oefenfaciliteiten verder zijn prima, een bunker met een chipping green zou echter een hoop extra mogelijkheden brengen! De baan onderhoud is prima voor het doelgroep dat het lijkt te willen dienen (beginnende golfers / fun golfers) het zijn geen super snelle greens of speciaal gras, maar het is wel strak & uitdagend gelegd, echter ligt de uitdaging van deze baan niet op de greens maar het aanspelen ervan. Het clubhuis is een prima clubhuis met een bar, douches & een toilet, wel een beetje vervallen gebouw, een soort schuur is het. De prijs-kwaliteit is prima, de kwaliteit van de baan is wat je verwacht van een 6 holes fun-baan, en de prijs is laag.
In het clubhuis zijn ze erg gastvrij & je kunt er gezellig een biertje/wijntje drinken!

jean-paul | 29-07-2019 | review: Brabant Golf

Beoordeling met 3 sterren

Het is een hele kleine baan (6-holes) met zeer beperkte oefenfaciliteiten. Korte driving range met matige ballen en geen targets. Daarnaast een putting green en dat is het. De baan zelf is zeker niet makkelijk. Relatief kort, allemaal Par-3 en 1 Par-4 met een dogleg. Smalle fairways die richting de green nog smaller worden. Nauwkeurigheid is belangrijk. Het is wel opletten geblazen, want de holes lopen dicht langs elkaar af en soms moet je zelfs over de green van de vorige hole je afslag doen (hole 4). Het is best een leuk baantje en ook niet te duur.
Het clubhuis is klein maar best gezellig. Men doet erg zijn best het je naar de zin te maken, althans dat was duidelijk merkbaar tijdens de NGF Najaarscompetitie die we hier gespeeld hebben.

frankpas | 28-10-2018 | review: Brabant Golf

Beoordeling met 3 sterren

Ziet er allemaal wat onderkomen uit.

emmvanleeuwen | 01-10-2018 | review: Brabant Golf

Geef ook een beoordeling van Brabant Golf

Schrijf een beoordeling voor Brabant Golf