logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Bussloo  >  Breuninkhof

De Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.6
Lees de beoordelingen over De BreuninkhofGeef ook een beoordeling van De Breuninkhof

Touroperators en aanbiedingen voor De Breuninkhof

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Breuninkhof

Baan

9 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 37.5

€ 42.5

Lengte

cr

sr

Heren

6178 meter

6756 yard

72,4

132

Dames

5310 meter

5807 yard

74

135

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

nee

Adresgegevens De Breuninkhof

Bussloselaan 6

7383 RP  Bussloo

Tel: +31 571 261955

Tel reserveren: ja

Fax: +31 571 262089

E-mail

www.debreuninkhof.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Verrasend lange, mooie en moeilijke holes, met name hole 7,8 en 9.
Verder no nonsense en laagdrempelig baan/club.
Mooie omgeving en goede bediening.

martin.bonvanie | 09-07-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Gezapige dames ochtend waardoor ik als greenfeespeler eindeloos mag wachten tot de flight van drie dames met een gezamenlijk handicap van ongeveer 140 alle ballen geslagen, gehengeld of eindelijk teruggevonden heeft.

Er is schijnbaar geen Marshall op de club, waardoor je misschien gratis kunt spelen maar ook geen course management hoeft te verwachten. Er staat halverwege een bord om dit op te lossen; het werkt niet heel erg goed.

Door dit uiterst irritante gedrag van een paar dames (zeker niet alle) meer dan voldoende tijd om de baan te bekijken: blijf uit de rough, let op voor verborgen water en hou rekening met de breedte van de fairways. Onderhoud is in redelijke staat, het is een beetje shabby maar niet hinderlijk. Bediening is prima, weet van het gedrag van de leden maar haalt de schouders op. Ik kan me voorstellen dat de club ook niet zonder kan.

Al met al een prima baan voor het geld, informeer wel voor je gaat spelen of er geen stoet mensen voor je zit die geen idee hebben van de wereld om zich heen.

jacohavelaar | 08-06-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Op een zonnige zaterdag in april voor het eerst kennisgemaakt met De Breuninkhof. Een 9 holes baan waarbij je 18 verschillende tee bozen hebt bij het spelen van 18 holes.
De baan is is lang. Vanaf geel bijna 6000 meter. Dat is voor par 72 lang. Een taal par 4 's die over de 400 meter zijn of er net tegen aan. Hole 18 is 398 meter en dan is er war voor de green en de green is zeg maar bescheiden van formaat. Je krijgt veel slagen mee maar die heb je ook wel allemaal nodig met die lengte, En het is ook niet echt breed te noemen. Hou de bal van de afslag recht is het advies. Je hebt wel een gevoel van "heen en weer". 1 hole ligt overdwars en de rest zeg maar in elkaars verlengde.
Hole 2, par 3, is wel een hole waar alles meteen stagneert. Redelijke lengte met water voor de green. Daar heeft niet iedereen succes en dus is er snel file.
Leuk om een keer gespeeld te hebben en kom er zkeer dit seizoen nog een keer terug in meer zomerse condities qua baan. Hoewel de greens nu ook best wel snel al waren.

birdie300yards | 17-04-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

De Breuninkhof is een leuke 9 holes golfbaan. Als je 18 speelt zoals wij, dan heb je op de 2de 9 steeds andere afslagplaatsen. In Corona-tijd is de ontvangst hartelijk maar beperkt. Er is wel take-away. De driving-range is voldoende, maar je kunt slechts beperkt je korte spel oefenen. De holes zelf zijn gelegen tussen lange bomenlanen, mooi maar vooral rechtdoor. Op diverse plaatsen is er water in het spel, dat maakt het spelen wat uitdagender.

chrisfrowein8 | 13-04-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke golfbaan type park lange
Rechte holes met af en toe een vijvertje of beekje.
Greens goed verzorgd en geonduleerd recent bezand
Regels worden goed gevolgd door spelers alsook de tijdelijke covid -19 regels.
Echt een aanrader.

Ajdubbeldam1955 | 30-03-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Rustig gelegen 9 holes baan met redelijke oefenfaciliteiten, alles prima te bereiken vanaf ruime parkeerplaats. 9 holes met niet te veel uitdaging, geen moeilijke baan. Sommige holes smal, maar uitstekend bespeelbaar. Greens zijn goed en fair, compliment zo vroeg in het seizoen. Pitchmarks repareren ook hier kennelijk niet nodig, jammer! Ik kom nog eens terug tegen de zomer.

alfred geitenbeek | 25-03-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Zelfde 9 holes, doch per ronde een aparte afslagplaats. Leuke oplossing om een 9 holes golfbaan wat aantrekkelijker te maken. De fairways waren wat kaal, doch de winter zal zijn sporen hebben achtergelaten. De rest lag er keurig verzorgd bij. Op het oog geen moeilijke golfbaan, ivm de vrij rechte holes, doch de meeste fairways zijn redelijk smal met aan weerskanten bomen/bossage. Een paar waterpartijen op cruciale plaatsen maakt de uitdaging compleet. Het was opvallens rustig, boeken kon 2 dagen van tevoren nog erg eenvoudig. Verrassend leuk intermezzo tijdens de ronde van de catering, die langs kwam met het golfkarretje. Vriendelijke en relaxte club. Aanrader om nog eens terug te komen.

RenévanZon | 07-03-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan en ongelooflijk rustig. Ongekend in deze tijd, heerlijk.

richard.kimmels | 25-02-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golf club met een prachtige ligging.

racketsportnl75 | 10-01-2021 | review: Breuninkhof

Beoordeling met 4 sterren

Kleine golfbaan gelopen vandaag. Weinig gras, veel klei, sommige greens echt heel apart. Hole 8 had zeer slechte drainage. Teeboxen zijn zeer breed maar soms ook kaal. De golfbaan is verder oké, maar zou beter kunnen zijn door verbetering van de bodem.

rob69 | 28-11-2020 | review: Breuninkhof

Geef ook een beoordeling van De Breuninkhof

Schrijf een beoordeling voor Golfclub De Breuninkhof