logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Groningen  >  Veendam  >   Golfclub Compagnie Veendam

De Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over De Golfclub Compagnie VeendamGeef ook een beoordeling van De Golfclub Compagnie Veendam

Touroperators en aanbiedingen voor De Golfclub Compagnie Veendam

3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfclub Compagnie Veendam

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

park

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 42,50

€ 52,50

Lengte

cr

sr

Heren

6283 meter

6871 yard

73.2

136

Dames

5376 meter

5879 yard

74.4

130

GVB

ja

Handicap

45

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens De Golfclub Compagnie Veendam

Golflaan 1

9646 DS  Veendam

Tel: +31 598 625272

Tel reserveren: ja

Fax: +31 598 634385

info@golfclubveendam.nl

www.golfclubveendam.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan met twee gezichten, de eerste negen in een fraai volgroeid park en de tweede negen in een meer open terrein met eveneens prachtige boomgroepen. De rough stond geweldig mooi en rijk te bloeien, de fairways waren niet bepaald kort gemaaid, de greens prachtig, snel en strak. Wij hebben er heerlijk gegeten en genoten. De water-drivingrange blijft opvallend!

HermanBerteler | 07-07-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Voor de regiofinale van Old Grand Dad op 5 mei gespeeld op De Compagnie. Er moet mij toch van het hart dat er een groot verschil is tussen de baan en de horeca. Terwijl de baan er helemaal prima bij ligt met goed onderhouden fairways en strakke greens, laat de horeca het toch wat afweten. Als je met 90 man komt zou je zeggen dat ze toch even extra hun best doen. Een karig lunchpakketje en bij de turn een kop soep uit blik of pak (in ieder geval niet vers) met een droog broodje hebben mij er niet toe kunnen bewegen hiervoor sterren uit te delen. Niettegenstaande het horeca minpuntje wil ik graag nog een keer terugkomen. In tegenstelling tot velen houd ik nog altijd meer van de parkachtige 1ste 9 dan van de weliswaar meer uitdagende 2de 9.

MDR | 05-07-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

We hadden een arrangement genomen met een Greenfee en koffie vooraf en patat met saté achteraf. De baan was top met superrrrrr snelle greens. De groundsman vertelde ons dat ze soms 2x op een dag de greens maaien. Eten was ook prima voor elkaar. Het clubhuis kan wel een likje verf etc gebruiken, maar los daarvan een vriendelijk ontvangst en mooie baan. Wij komen zeker nog eens terug!

berry.vlogtman | 24-06-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen golfbaan.
We komen hier regelmatig met veel plezier!

p.scholtens | 19-06-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Zeer gastvrij ontvangen. Plezierige tips van de Marshall voor het spel op de tweede lus.
Gras op fairway had wat strakker gemaaid mogen worden. Verder geen opmerkingen. Mooie baan.

tomgeurtse | 14-06-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

De Compagnie is een mooie golfbaan in het Noorden van Nederland. Het is van de weinige clubs waar je met de leisurebreak vouchers kunt golfen (2 voor de prijs van 1)
De ontvangst via de receptie was vriendelijk. Er is een leuke goed gevulde shop en de shopbeheerder had even tijd voor een leuk gesprekje over de baan.
De baan is goed verzorgd. Afslagplaasen zijn recht en voorzien van duidelijke borden waarop je de hole kunt verkennen.
Fairways zien er goed uit, ondanks het koude voorjaar staat er al voldoende gras.
De greens zijn wat langzaam.
De moeilijkheid van de baan zit hem vooral in de vele par 4's die behoorlijk wat langer zijn dat 350 meter. Recht en ver slaan is het devies.

tonvandenbroek | 12-05-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

In het verleden heb ik hier al eens vaker gespeeld en was daarover heel tevreden. Eens kijken hoe de situatie nu is.
Ontvangst weer heel vriendelijk door de receptie en een gezellig praatje gemaakt met de man in de leuke golfshop. De baan is prima in orde. Afslagplaatsen mooi recht en goed verzorgd, evenals de fairways, waar het gras ondanks het koude voorjaar goed op staat. Bewegwijzering is prima en bij elke afslagplaats staat een bord met afstanden en obstakels. Het putten ging bij mij wat moeizaam omdat de greens traag waren en de puts dus meestal net tekort.
De uitdaging van de baan zit hem vooral in de vele lange par 4. Van de 10 par 4 zijn er 8 meer dan 350 meter, eentje zelfs van 414 meter (afslag gele teebox)
De omgeving is mooi, een genot om hier te lopen.
Na afloop een biertje gepakt bij de take-away.

tonvandenbroek | 12-05-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Mooi ruim opgezet golfcomplex holes1-9 en 10-18 verschillen van opzet maar vullen elkaar prima aan. Kwaliteit van de golfbaan was al zeer goed voor de tijd van het jaar.
Er is een starter/marshall alleen jammer dat er op de golfbaan niet op de doorspeel snelheid gelet wordt zodat een ieder het plezier kan blijven behouden.
De golfbaan is verder zeker een aanrader.

arievandoorne | 16-04-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Op een zonnige vrijdagmiddag 9 holes met mijn vrouw gelopen. Volle bezetting van de golfbaan maar toch gaat alles vlot vanwege oa de starttijd op aanmelding. De golfbaan ligt er nu al top bij. Hulde aan de “De Enk” die sinds aanvang dit jaar het golfbaanonderhoud heeft overgenomen. Mooie fairways en snelle greens. Werkelijk heerlijke belevenis om hier te lopen.

harmar | 16-04-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 5 sterren

Als thuisspeler ken ik de golfbaan De Compagnie in Veendam. Mooie uitdagende holes, veel water, ruime opzet, veel gastvrijheid en een mooi clubhuis. Ondanks Corona is er in de open lucht de mogelijkheid om staand gezellig toch een drankje en hapje te nuttigen. Vanaf 1 januari 2021 zie ik echter een grote positieve verandering door de golfbaan; de golfclub heeft voor de greenkeeping en ander golfbaanonderhoud de firma De Enk als partner in huis gehaald. De doelstelling is simpel: de golfclub wil zich qua kwaliteit verder onderscheiden in Noord-Nederland. En eerlijk is eerlijk, je kunt het al zien. De greens zijn zichtbaar opgeknapt en al heel goed bespeelbaar, nieuwe teeboxen, prima aangeharkte bunkers, nieuwe looppaden op diverse plaatsen, geen afval, de beperkte natte plekken worden beschermd en vast snel extra aangepakt. Een volautomatische maaier is in aantocht. Dit is toch enorm genieten?
Mijn complimenten!

gengberts | 20-03-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Geef ook een beoordeling van De Golfclub Compagnie Veendam

Schrijf een beoordeling voor Golfclub De Compagnie (Veendam)

Hotels in de buurt

Landhotel Legemeer