logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Schipluiden  >  Delfland Golfbaan

Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.6
Lees de beoordelingen over Delfland GolfbaanGeef ook een beoordeling van Delfland Golfbaan

Touroperators en aanbiedingen voor Delfland Golfbaan

3D Golfvakanties

Baan gegevens Delfland Golfbaan

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Polderbaan

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 42.50

€ 52.50

Lengte

cr

sr

Heren

5835 meter

6381 yard

68

112

Dames

5215 meter

5703 yard

68.5

112

GVB

ja

Handicap

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Tevens 9 holes par-3 aanwezig en eind mei opening 27 holes baan!

Adresgegevens Delfland Golfbaan

Abtsrechtseweg 1

2636 HZ  Schipluiden

Tel: +31 15 3807911

Tel reserveren: tekst?

Fax: +31 15 3805361

info@delflandgolf.nl

www.delflandgolf.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Prima golfbaan mooie omgeving prima oefenffaciliteiten.

renebos1957 | 13-03-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

In een weekend dat de meeste golfbanen dicht waren door de vele regen van de afgelopen weken was golfbaan Delfland gewoon geopend. De baan lag er prima bij, met slechts op enkele plekken water op de fairways. Een compliment aan de greenkeepers voor het onderhoud! Een prima alternatief dus voor de gesloten thuisbaan. De horeca en ontvangst zijn als vanouds goed verzorgd.

lg.penning | 08-03-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Fijn baan polder en parkachtige, goed bereikbaar en prima personeel.

adavalk | 14-02-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 3 sterren

Deze baan ligt lekker centraal in de randstad tussen Den Haag en Rotterdam en is goed bereikbaar over de A4. De toegankelijkheid is het grootste pluspunt van deze baan. Iedereen is welkom.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de DR is leuk met heel veel targets en verschillende afstanden, etc. Ook de pitching green is prettig, de chipping green is een beetje karig.
De de baan:
Dit stelt niet heel veel voor. De baan is erg open en vergevingsgezind, dus niet heel uitdagend. De greens zijn niet best: allemaal verschillende snelheden en als je echt pech hebt groeit er een kropje sla tussen je bal en de hole, en met iets minder pech een klavertje 4. Tee-boxen zijn erg modderig en het is zoeken naar een fatsoenlijk plekje. Je kunt beter vanaf de witte tee spelen, betere stand en vaak nauwelijks veel verder.

Al met al een leuk baantje om hier te trainen/oefenen,18 holes spelen is hier veel te duur voor wat je ervoor krijgt!

Eversss | 04-02-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Lekker gespeeld baan ligt er netjes bij.

dhermus | 29-01-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

De dag van spelen was prima, een beetje koud, maar wel droog. De baan ligt er nog best bij voor de tijd van het jaar, vooral de greens zijn opmerkelijk goed. De bunkers echter zijn soms een zooitje (voetsporen van langer geleden dan de dag van spelen).

CoolsGolf | 24-01-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 5 sterren

Veel faciliteiten, mooi en gezellige accommodatie. Altijd druk, maar nooit ongezellig.

hansenmarja | 16-01-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

De rode lus vind ik de meeste uitdaging hebben en is goed te doen. Ook in de regen en tussen de hole s in voldoende plek om even te schuilen als het net even te veel gaat regenen. De hole s liggen er prima bij en je kan hier goed het overzicht houden.

m.rog | 03-01-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 3 sterren

Baan lag er ondanks de vele regen en koude van de afgelopen dagen redelijk bij. De rode lus zijn 9 vlakke holes, waarbij enige bebossing/struikgewas, water, zand en bunkers je het spelen moeilijk moeten maken. Gezien eerder genoemde natte periode die we hebben gehad, is drainage goed, clubhuis heeft voor ieder wat wils op de kaart. Vandaag in middag onder koude omstandigheden gespeeld. Begin december onze rondenkaart met 30 ronden verlengd. Daar waar we tot voor kort op zondagen na 12 uur (wintertijd) voor 1 rondetik 9 holes konden lopen, moesten we nu 1,25 ronde inleveren. Dit betekent een prijsstijging van 18,66 (oude rondekaart) naar nu euro 27,04 (1,25 ronde). Een prijsstijging van bijna 45%, wat naar mijn mening een belachelijke lijke stijging is (vanaf 15.00 uur kost het 1 rondetik, maar dan haal je geen 9 holes vanwege duisternis). Als er dan nog kwaliteit wordt geleverd voor deze verhoging dan kan ik me daar nog bij neerleggen. Nee hoor vanaf hole 2 hebben we voor iedere slag minimaal 5 en soms 10 min moeten wachten. Vanaf 5 stonden we steeds met 4 flights op 1 hole. Geen marshall gezien, maar wel veel 4 flights die gezien vertoonde spel niet voldeden aan de door delfland gestelde maximale hcp. En dit wachten bij een temp van ca 5 graden. Oefenmogelijkheden zijn redelijk. Het chipgedeelte met kunstgras benadert de werkelijkheid niet. Puttinggreen lag er goed bij maar was gesloten. Gezien feit dat we een rondenkaart hebben gekocht zullen we hier het komende jaar nog veel spelen, maar als de ergenis van vandaag geen incident is en delfland de op dit moment ingeslagen weg blijft volgen (absurde prijsstijgingen, geen of nauwelijks marshall te zien, baan vol proppen), dan heb ik nu al spijt dat ik onze rondenkaarten heb verlengd.

jvmosel1962 | 29-12-2019 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks de vele regenval van de afgelopen tijd, was de rode lus prima te spelen. Teeboxen netjes en de fairways goed, roughs behoorlijk drassig, maar dat laatste is niet zo vreemd na al dat water wat gevallen is.
Er stond heel veel wind en dat merkten we voornamelijk op de greens, haha. De ballen deden niet helemaal wat je wilde, maar dat was de uitdaging om tegen de wind te spelen. Greens waren overigens netjes onderhouden. Kortom, weer een fijne ronde mogen spelen op deze altijd leuke baan.

Alex. | 24-12-2019 | review: Delfland Golfbaan

Geef ook een beoordeling van Delfland Golfbaan

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Delfland

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland