logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Den Haag  >  Duinzicht Stichting Golf

Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Duinzicht Stichting GolfGeef ook een beoordeling van Duinzicht Stichting Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Duinzicht Stichting Golf

3D Golfvakanties

Baan gegevens Duinzicht Stichting Golf

Baan

9 Holes / 54 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 25

€ 30

Lengte

cr

sr

Heren

2364 meter

2585 yard

52,7

76

Dames

2288 meter

2502 yard

54

77

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

nee

Adresgegevens Duinzicht Stichting Golf

The Mann Bouwmeesterpad

2597 GX  Den Haag

Tel: +31 70 3246598

Tel reserveren: ja

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 3 sterren

Weekend Duinrell geboekt en wou er even tussenuit. Charmante kleine club. Kleine baan maar leuk om te spelen. Mooie greens. Leuk om het korte spel te oefenen. Wel een paar keer de straat oversteken. Maar al bij al Een leuke middag gehad.

rminterieur | 29-08-2021 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Het beoordelen van deze golfbaan vind ik best lastig. Het is hoofdzakelijk een par-3 baan waar ze 2 par-4 holes aan toegevoegd hebben. Wat mij betreft is dat niet nodig en zou het sterker zijn als het gewoon een goede par-3 baan zou zijn. De baan is aangelegd over 3 stukken grond waartussen je af en toe een stuk moet lopen. De holes zijn leuk als is het op een enkele plek wel erg krap (green hole 5, tee hole 6 en green hole 7). De nieuw aangelegde hole 1 en hole 9 zijn erg leuk en mooi te zien vanaf het nieuwe terras. De uitsmijter was prima, de portie bitterballen wel erg karig met goedkope snackbarbitterballen.

geerten | 18-08-2021 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige parkbaan aan de rand van de duinen, met goed onderhouden fairways en greens. Enkele van de 9 holes hebben 2 verschillende afslagplaatsen. De baan ligt verscholen in het groen, vlak achter Duindigt. Wel 6 van de 9 holes hebben "water" net naast of in de baan.

jan48 | 26-07-2021 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Pareltje naast Duindigt, de renbaan. Onopvallend en keep it that way. Zeer uitdagende holes, met 7x par 3 en 2x par 4. Tactisch spelen is wel aanbevolen. Ik hou van dit soort banen, al was het alleen maar om de zeer vriendelijke en aardige toegankelijkheid. Meer zeg ik er niet over. Bedankt voor het spelen.

Alex. | 09-07-2021 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan met gastvrije mensen. Heel gemoedelijk allemaal in een mooie omgeving.

darojo5 | 09-01-2021 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Duinzicht is een leuke korte golfbaan. Met 7 par 3’en en 2 par vier’s niet helemaal een par 3 golfbaan.
Het is een mooie golfbaan om het korte werk te oefenen. De golfbaan is niet gemakkelijk, greens waren redelijk snel en er zijn veel hindernissen. Wel is de golfbaan op sommige holes erg compact. Helaas geen gebruik kunnen maken van het clubhuis ivm Corona, maar ziet er heel gezellig uit. De baan ligt temidden van een gebied met veel bomen maar grenst ook aan hockeyvelden. In de directe nabijheid ligt Golfbaan Groendael.
Ga zeker terugkomen.

kovandermaas | 27-11-2020 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Ben hier vele jaren terug ooit geweest. De baan is sindsdien verlengd en clubhuis verplaats en vernieuwd. De baan is er heel erg op vooruit gegaan! We waren erg verrast. Wat opvalt is dat de baan mooi verzorgd is. Minimaal 100m lengte qua holes en goede, grote geonduleerde greens; bij par 3/4 zie je vaak kleine vlakke greens. Begroeiing naast de fairway is ook mooi en gevarieerd. In clubhuis was men zeer gastvrij. Baan ligt rustig gelegen in het groen. Enige minpuntje is dat de drivingrange beperkte lengte heeft; je slaat na circa 70 m in het net. Chippinggreen zag er echter erg mooi uit. We komen hier zeker een keer terug.

anton.vermeulen | 16-09-2020 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Duinzicht is een leuke baan om te spelen met 2 x par 4 en 7 x par 3. Het nieuwe clubhuis is mooi gelegen, gastvrij en met een terras dat fraai uitkijkt op de nieuwe par 3 begin en eindhole.

razet | 24-06-2020 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Sinds de overgang naar landgoed Duyngheest is de club er enorm op vooruit gegaan, het parkeerterrein is gerenoveerd, de golfbaan ligt er perfect bij evenals de greens.

wernerwerken | 07-03-2020 | review: Duinzicht Stichting Golf

Beoordeling met 4 sterren

Met beide nieuwe holes en het nieuwe clubhuis op een prachtige locatie in het bos heeft deze club en deze baan een forse stap voorwaarts gezet. Baan ligt er top bij. Als de parkeerplaats binnenkort is opgeknapt dan is alles top.

ton.opdam | 27-01-2020 | review: Duinzicht Stichting Golf

Geef ook een beoordeling van Duinzicht Stichting Golf

Schrijf een beoordeling voor Golf Duinzicht

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland