logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Horst (America)  >  Golfcomplex de Golfhorst BV

Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Golfcomplex de Golfhorst BVGeef ook een beoordeling van Golfcomplex de Golfhorst BV

Touroperators en aanbiedingen voor Golfcomplex de Golfhorst BV

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfcomplex de Golfhorst BV

Baan

18 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 38

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

5094 meter

5571 yard

66.9

118

Dames

4368 meter

4777 yard

67.5

110

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Golfcomplex de Golfhorst biedt met een 18 holes baan en een 9-holes par 3 baan een uitstekende gelegenheid om te golfen in het m

Adresgegevens Golfcomplex de Golfhorst BV

Raamweg 8

5966 RM  Horst (America)

Tel: +31 77 4649070

Tel reserveren: ja

Fax: +31 77 4649071

info@degolfhorst.nl

www.degolfhorst.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Voor de 4e keer naar de Golfhorst. En wat is dat een feestje. De baan lag er prachtig bij, onderhoud is super momenteel. De aangelegde beregening gaat helpen.
Het personeel verdient een extra pluim. De dame van de receptie en horeca zijn erg vriendelijk, op het terras wordt je snel en goed geholpen. De (vrouwelijke) marshall is goud waard! Wat was zij vriendelijk, correct en zeer voeding het houden van de doorstroom. Heerlijke dag gehad. En we komen snel weer terug.

rogersmeets1972 | 12-06-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Deze club werkt intens samen met de Swinkelsche golf (zelfde eigenaar?). We hadden vorig jaar een voucher gekregen op de Swinkelsche om op Golfhorst te komen spelen: 1 flight = 100€. Zeer scherpe prijs om met vier te gaan spelen... hadden deze winter gereserveerd maar omdat de baan niet in topconditie was hoefden we de voucher niet te gebruiken en bedroeg de greenfee amper €20 en ja, op zomergreens! Zonder morren werd onze voucher verlengd en die konden we nu gebruiken. Baan heeft best wel wat hoogteverschillen, eerder uitzonderlijk in Nederland. Leuke baan, vrij afwisselend. Fairways zijn kort gemaaid en liggen er over het algemeen goed bij op enkele natte plekken na. De greens zijn jammer genoeg vrij traag, maar hierover moeten we niet zeuren gezien de aantrekkelijke greenfee! Met voucher € 25 per persoon, zonder € 30 wat zeker bij de goedkoopste (zo niet de goedkoopste) van de Benelux mag gerekend worden. Het is een hele eind rijden vanuit België maar we houden er een goed gevoel aan over, hier komen we zeker terug!

peter.deploey | 05-06-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Na jaren weer eens terug op deze golfbaan. De holes liggen er goed bij ondanks dat men met de beregening bezig was. Daar was niks van te merken, konden gewoon 18 holes lopen tegen een gereduceerd tarief (goede deal).
De holes op de heuvel blijven niet optimaal. Veel blind en geen logische lijnen. Leuk weer voor een keertje. Vriendelijke bediening en heerlijk op het terras gezeten.

martijnbrinkman1972 | 28-05-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 3 sterren

Na een vriendelijke ontvangst met koffie en een worstenbroodje gaan we de baan in, we spelen met drieën. Het is een leuke baan met grote hoogteverschillen en vele waterloopjes.
Door de regen van de afgelopen dagen zijn een aantal greens en fairways helaas flink doorweekt, maar onderweg zien we dat er hard wordt gewerkt aan verbetering.
Het is eind mei, maar het weer werkt niet mee en daardoor zijn we bijna alleen in de baan. Wel moeten we verschillende keren schuilen voor de plensregen, hagel en onweer.
We hebben het asperge arrangement genomen en dus staat halverwege een heerlijke kop 'aspergesoep to go' klaar.
Na de ronde kunnen we alleen op het terras nog wat drinken, want door de coronacregels is het clubhuis ook hier verboden gebied.
Ondanks alles hebben we toch een erg leuke dag gehad.

ton22 | 25-05-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Na een hartelijke ontvangst en een kop koffie en een worstenbroodje gaan we van start. We spelen een driebal op deze mooi aangelegde baan met veel hoogteverschillen en wateruitdagingen.
We kunnen 2 holes niet spelen i.v.m. werkzaamheden aan de beregeningsinstallatie, maar dat is bij de reservering al duidelijk vermeld en we spelen tegen gereduceerd tarief.
Helaas hebben we meerdere malen moeten schuilen voor plens-en hagelbuien, maar de kop hete aspergesoep op hole 10 (asperge to-go arrangement) maakt veel goed.
Na afloop kunnen we alleen op het terras nog war drinken i.v. m de coronamaatregelen.
Ondanks alles toch een gezellige dag gehad.

jan605 | 24-05-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

I.v.m. het weer de starttijd gewisseld en hier wordt heel meewerkend in meegedacht. De ontvangst en afhandeling gaat gastvrij en voorzien van de nodige instructies. Door de baan heen zijn er uitdagende en eenvoudige holes en dat maakt het plezierig. De straffe wind is wel een extra handicap op deze baan. extra fij is dat er op bij einde hole 8 een bestelling kan worden geplaatst die bij hole 10 netjes en smaakvol wordt afgegeven. De laatste hole was spannend met zijn 135 mtr en wind mee, was een rustig ijzer 9 voldoende, maar koos voor een 7 en voila de bal op de oefengreenn(160mtr), hetgeen onbedoeld gevaar opleverde. Na afloop de bestelling afgerekend en de gastvrouw bedankt.

GerritHofman | 04-05-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke gastvrije ontvangst. Als 2 gasten een eigen flight. Baan met uitdagende hoogteverschillen en de nodige afwisseling. Bijzondere start: 3 x par 5. Fairways redelijk ‘ruig’; greens wisselend in snelheid. Diverse holes/greens liggen dicht bij elkaar(2-8-17).

wniet4 | 01-05-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

[geen motivatie]

anteun01 | 29-04-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

On-Nederlandse hoogte verschillen en optimaal gebruik gemaakt van de berg. Holes die halverwege de berg hangen en een goede put alleen toestaan als je uphill put, downhill ligt ie echt meters verder beneden. Blinde holes, die we tot nu toe alleen in Duitsland en Oostenrijk zijn tegengekomen. Ook de "vlakke" holes zijn mooi en lopen soepel door het landschap.
De horeca mocht ook weer open dus het terras was corona-proof ingedeeld, en het biertje en wijntje smaakten weer heerlijk.

BlindAsABat | 28-04-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 3 sterren

Een uitdagende, vrij korte golfbaan met veel blinde holes en lastige hellingen. Greens waren al voor deze tijd erg goed. Daarentegen waren de fairways erg slecht.
Ik heb begrepen dat door de droogte van vorig jaar en geen beregening was dit de oorzaak was. Maar dit jaar gaat de beregening komen. We komen zeker in het najaar terug, want het is wel een erg leuke golfbaan om te spelen en de gastvrijheid wat top.

kuipereltjo | 21-04-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Geef ook een beoordeling van Golfcomplex de Golfhorst BV

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan De Golfhorst