logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Horst (America)  >  Golfcomplex de Golfhorst BV

Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over Golfcomplex de Golfhorst BVGeef ook een beoordeling van Golfcomplex de Golfhorst BV

Touroperators en aanbiedingen voor Golfcomplex de Golfhorst BV

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfcomplex de Golfhorst BV

Baan

18 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 38

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

5094 meter

5571 yard

66.9

118

Dames

4368 meter

4777 yard

67.5

110

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Golfcomplex de Golfhorst biedt met een 18 holes baan en een 9-holes par 3 baan een uitstekende gelegenheid om te golfen in het m

Adresgegevens Golfcomplex de Golfhorst BV

Raamweg 8

5966 RM  Horst (America)

Tel: +31 77 4649070

Tel reserveren: ja

Fax: +31 77 4649071

info@degolfhorst.nl

www.degolfhorst.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Prima golfbaan, zeer vriendelijke ontvangst, goed georganiseerd. Op de baan meerdere blinde slagen nodig. Dat voelt altijd onwennig maar tegelijkertijd ook weer uitdagend. De holes op en rondom de heuvel hebben flinke hoogteverschillen waardoor clubkeuze zeer belangrijk is. Bij de greens van holes 2,7(?) en 17 even opletten, deze greens liggen vlak bij elkaar. Fairways blijven aandachtspunten.

SanderVisser | 21-11-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Leuke gp;fbaan met aardig wat 'blinde' afslagen. Tweede keer in de afgelopen maanden hier, inmiddels staat er wat meer gras op de fairways, maar de droogte herstelt maar langzaam. Greens en afslagen zijn in prima staat, de fairways zijn soms wat kalig/plukkerig. Prima middenklasse baantje, kom er graag nog eens terug.
Oude ballen op de drivingrange, maar die werden nét na ons vertrek aangevuld met nieuwe. Was hoog tijd. Service en verzorging verder prima.

ArnoudNL | 21-11-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Deze golfbaan is zeer uitdagend vanwege de heuvelachtige ligging. Goed onderhouden fairways en greens.

frankiejames48 | 15-11-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Afgelopen zondag Kaas toernooi gedaan van ANWB. Baan lag er prima bij. Snelle greens. Uitdagende holes met flinke niveau verschillen. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar komend voorjaar/ zomer.

PimRosielle | 15-11-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Lay out is wat verwarrend; eerste negen veel blinde holes, met hoogteverschillen en dus verassend, maar ook irritant, uitdagend, moet je en keer eerder gespeeld hebben. Tweede negen meer overzicht, maar ook weer wat saai. Mixed emotions dus. Met nat weer lag de baan er toch redelijk bij.
Vooral de prijs,35 eu, de gastvrijheid, en de sfeer is prima. Zeker een keer de moeite waard.

cwzsander | 15-11-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige omgeving om een ronde te golfen.
Leuke gevarieerde par3 baan die we 1x gespeeld hebben en op dezelfde dag 1e negen holes van grote baan gespeeld. Ook dat was erg leuk en mooi, vooral op de berg een prachtig uitzicht. Leukste hole, hole 3 waarbij je de diepte in slaat, erg leuk!

bosch89 | 07-11-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Zeker een leuke baan om te spelen hoewel de status van de fairways om sommige holes wel belabberd was eerlijk gezegd. Niet slechts veroorzaakt door de kraaien maar ook achterstallig onderhoud was onze indruk.
De greens daarentegen waren over het algemeen gesproken prima, hoewel ze niet op iedere hole dezelfde snelheid hadden merkwaardig genoeg, misschien door een subtiel verschil in maai / trim hoogte. Dat beaamden ook mijn flightgenoten.
Gastvrijheid en ontvangst was prima en ook vooraf werden we goed geïnformeerd over de toestand van de baan en werd ons een korting aangeboden die in het algemeen een juiste uitdrukking gaf aan de prijs/kwaliteit verhouding. De afwisseling in de baan is goed en vergt soms serieus klim werk. Persoonlijk vind ik jammer genoeg hole 1 en 13 iets teveel op elkaar lijken (beiden par 5-en eindigend met een dogleg naar rechts) en je begint opvallend genoeg meteen met een aantal par 5-en vanaf de eerste hole.
Het tegen een berg op spelen heeft soms ook wel wat, maar je eindigde dan wel vaak op een blinde hole, waar alleen een richtpaal midden op de fairway uitkomst biedt. We vonden sommige holes licht aan de gevaarlijke kant qua lay out, want eenmaal op de teebox moest je soms goed om je heen kijken of er niemand al te enthousiast eindige op de voorgaande green. Op hole 3 naar beneden zou een waarschuwingsbel ook niet hebben misstaan op het laatste gedeelte. Zelf heerste er bij mij tijdens het spel halverwege een euforisch gevoel omdat ik een eagle sloeg op hole 6 (par 4,300m). Maar nuchter bekeken echter vond ik het een al met al een aardige baan die zeker na wat opknapbeurten her en der kan groeien naar een hogere categorie, maar er is daar voor nog wel duidelijk wat werk te verrichten. Hole 18 eindigt leuk en uitdagend als par 3 naar het clubhuis toe. Coronatijd dus horeca gesloten maar wel beperkte afhaal service. Indruk was prima.

thomcoenen | 01-11-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

We hebben er een prachtige golfmiddag gehad voor €22.50 omdat de baan nat was.
Een ontzettend gastvrije ontvangst. Wij komen heel graag snel weer terug.

karincoppens5 | 01-11-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks Corona maatregelen een heerlijke ronde gelopen. We zijn zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. De fairways zijn op dit moment niet optimaal maar de teeboxen en greens waren van prima kwaliteit.

saskia.nabers | 31-10-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Toen wij onze greenfee wilden betalen werd ons een flinke korting aangeboden. Door de hevige regenval van de dag ervoor vonden de greenkeepers een aantal fairways niet in goede conditie. Maar de baan was prima bespeelbaar. 4 fairways waren op sommige plekken minder speelbaar.

Verder een prima golfbaan. Aardige mensen.
En een gezellige sfeer!

tjbwillems | 30-10-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Geef ook een beoordeling van Golfcomplex de Golfhorst BV

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan De Golfhorst