logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Mierlo  >  Golf de Gulbergen

Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Golf de GulbergenGeef ook een beoordeling van Golf de Gulbergen

Touroperators en aanbiedingen voor Golf de Gulbergen

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf de Gulbergen

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

zeer gevarieerd met unieke hoogteverschillen

Greenfee (prijsopgave 2006)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 47.5

€ 55

Lengte

cr

sr

Heren

5653 meter

6182 yard

69,8

130

Dames

4864 meter

5319 yard

70,5

125

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Toegangsroute NIET via Mierlo maar Geldrop-Nuenen vv.

Adresgegevens Golf de Gulbergen

Heiderschoor 26

5731 RG  Mierlo

Tel: +31 492 592455

Tel reserveren: ja

Fax: +31 492 667247

info@gulbergen.nl

Website

Toegangsroute NIET via Mierlo maar Geldrop-Nuenen vv.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Mooie en afwisselende golfbaan.

l.c.pijl | 07-04-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

3 Fantastische uitdagende banen met ieder een zeer verschillende karakteristiek. Restaurant hanteert een prijsstelling, die aan de hoge kant is, maar biedt daar wel een passende goede kwaliteit bij. Het clubhuis straalt vooral gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid uit. Dit geldt ook voor de golfclub, waarvan de leden geen last hebben van kapsones.

wopkejousma | 03-04-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Ik speel regelmatig op de Old Course golfbaan. Dit is een par 3/4 golfbaan met uitdagende hols. Ideaal om het kortere spel te beheersen.

pam.korremans | 02-04-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Gulbergen is als golfen in de Ardennen! Prachtige vergezichten, mooie afslagen naar beneden (hole 4 vergeet je nooit meer!). Twee totaal verschillende lussen: en met hoogteverschillen, een met veel water. Jammer dat hij in de winter erg lang te nat is.

mieke.en.leo | 26-03-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Gulbergen ligt in een mooie rustige omgeving. Door het glooiende landschap dat is gecreëerd, voelt het soms als spelen in een mooi buitenland. Super sfeer, goede vriendelijke, servicegerichte bediening. Prima oefenfaciliteiten.
Goed en gezellig volk.

jos.wegen | 26-03-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, niet altijd duidelijk aangegeven hoe de fairway loopt
Grens kunnen beter.

l.c.pijl | 26-03-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Erg leuke golfbaan. 2 hele verschillende 9 holes. Daardoor erg afwisselend en uitdagend.
Prettig personeel, erg behulpzaam.

edekkeroost | 25-03-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

is mijn homecourse. Met pauze van een jaar of vijf, bijna 20 jaar lid. De golfbaan is 27 holes (Sprookjes 9, vormt met Libelle 9,18 holes en dan is er nog de old course van 9. Laatste is paar jaar geleden stevig onderhanden genomen en ge upgrade van een wat kortere " beginnersbaan" waar toen veel korte toen eigenlijk nog oefen holes, werden verlengd. Totaal geen beginnersbaan integendeel. Twee mooie par 4 doglegs over vennetjes heen, wie durft in één keer? 8 en 9 van OC behoorden aanvankelijk tot Sprookjes. Beide in bos gelegen. hole 8 zeer uitdagende dogleg par 4. Ik ken mensen die speciaal voor de Gulbergen Old Course 30-50 kilometer rijden. Prachtige natuur veel vogels zoals Buizerds en Valken. Kijk maar eens om je heen op hole 2 en 3 OC daar huist veel qua vogels of kijk hoog in de lucht op de berg op hole 1 en 7 Old course. Ik heb op Sprookjes zelf foto's gemaakt van een nieuwsgierig vosje die me op hole 8 kwam begroeten. Spectaculair zijn hole 4 en 8 van Sprookjes waar je direct van een on Nederlands hoge berg afslaat (wat haal je nou voor carry met een driver zo'n 75 meter hoog? en schitterende vergezichten hebt tot bij helder weer een kilometer of 20 ver weg. De fairways zijn door het jaar heen van voortreffelijke kwaliteit, de greens redelijk. "aandachtspuntjes" zijn water, kan in winter en voorjaar goed nat zijn en het hele gebied is met Corona duidelijk ontdekt ondanks veel borden zijn er soms iets te veel niet golfers als fietsers wandelaars en zelfs motoren rond (parkeerplaats) Old course en op de berg waar hole 3,4 en 5 van Sprookjes liggen Het terras van het clubhuis en horeca, de Hooghe Berg is verslavende mooi, heb ik vaak mensen mee naar toe genomen ook niet golfers. Wie daar zit, geniet met volle teugen om te beginnen van het uitzicht.

pbuthker | 15-03-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Gezellige club met afwisselende banen. De sprookjesbaan is geweldig met die holes op het dak van Brabant.

pam.korremans | 12-03-2021 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Op 6 maart de golfclubs weer eens afgestoft en met mijn partner de Libelle golfbaan gelopen. Alles was weer even wennen natuurlijk zoals ook mijn golftrolley op de rem zetten bij hole 15. Daar ging mijn trolley en tas met volle vaart het water in. Gelukkig was de tas met inhoud nog te redden maar helaas niet mijn sleutelbos (zat in een openstaand ritsje). En wie deze ooit kwijt is geweest, weet wat er dan door je heen gaat. De dienstdoende marshall Wim Kessens bood direct aan om met de buggy terug naar de plek des onheils te gaan en samen te zoeken. Helaas geen sleutels. Op ons verzoek om de volgende dag (na dat de laatste flight was gestart) nogmaals te dreggen met een hark, heeft hij voor ons deze aanmelding geregeld. Bij aankomst de volgende dag was iedereen die het moest weten op de hoogte en wij konden vrij dreggen. En... na 30 minuten dreggen zat gelukkig de sleutelbos aan een tandje van de hark. Wat een geluk en opluchting. Met heel veel dank aan de gastvrijheid van de golfbaan en Wim Kessens voor al zijn hulp.

Ineke Hoos.

ineke2707 | 06-03-2021 | review: Golf de Gulbergen

Geef ook een beoordeling van Golf de Gulbergen

Schrijf een beoordeling voor Golf de Gulbergen