logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Mierlo  >  Golf de Gulbergen

Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over Golf de GulbergenGeef ook een beoordeling van Golf de Gulbergen

Touroperators en aanbiedingen voor Golf de Gulbergen

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf de Gulbergen

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

zeer gevarieerd met unieke hoogteverschillen

Greenfee (prijsopgave 2006)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

47.5

55

Lengte

cr

sr

Heren

5653 meter

6182 yard

69,8

130

Dames

4864 meter

5319 yard

70,5

125

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Toegangsroute NIET via Mierlo maar Geldrop-Nuenen vv.

Adresgegevens Golf de Gulbergen

Heiderschoor 26

5731 RG  Mierlo

Tel: +31 492 592455

Tel reserveren: ja

Fax: +31 492 667247

info@gulbergen.nl

Website

Toegangsroute NIET via Mierlo maar Geldrop-Nuenen vv.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Zojuist de Libelle golfbaan gelopen. Indruk van de golfbaan was direct goed door de goede faciliteiten op de range. Ook het ontvangst bij de receptie was hartelijk. Onderhoud van de golfbaan was voldoende, het was erg drassig maar ook wel te verwachten gezien de tijd van het jaar. Ik kom hier zeker nog eens terug om de sprookjesbaan te lopen:)!

davevstraten | 22-12-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Gisteren de sprookjesbaan, vandaag de Libellenbaan. Geen moeilijk begin. Hole 1, par 4 in 2 slagen op de green. De green is één grote rechthoek van 20 X 30 meter met in het midden een vouw. 2 puts en de par is op de kaart. Hole 2 veel water rondom, maar gelukkig geen last van gehad. Dan hole 3,4 en 5 met veel ruimte; niet bijster moeilijk. Voor mij 2x par en 3x bogey. Voor mij is dit uitstekend! Iedereen loopt lekker door met koppeltjes van 2, dus geen oponthoud. Laatste 4 holes werd ik overmoedig en werd de score veel minder. De baan was drassig en het werd moeilijker. Volgende keer minder risico nemen. Leuke baan om op te spelen.

pskoopman | 20-12-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan, gastvrije mensen. De vrouw achter de balie had een zeer drukke dag met de vragen aan de telefoon en de mensen aan de balie. Misschien is het wat om het werk te verdelen achter de balie? Ballenautomaat van de DR zat in een storing, maar de Marshall ging mee en verzorgden de ballen. Dat is pas service. Gemoedelijk sfeer bij de oefenfaciliteiten. Op naar de Sprookjesbaan. Vandaag was het zeer nat en aardig wat modder aan de bal. Voor mij een moeilijk begin op Hole 1 met een blinde slag naar de green. Ik kon niet zien of er spelers op de green waren, dus eerst maar even richting de green gelopen. Op hole 2 en 3 een fantastisch uitzicht over het hele gebied. Soms een moeilijke slag vanwege de glooiing op de baan. Hole 4 een afstand van 200 meter en 40 meter naar beneden. Geweldige ervaring. Hole 8, afslaan vanaf de kunstgras afslagplaats zonder tee. Dat ging niet, dat was jammer. Hole 9, veel water op rechts, maar ik heb er geen last van gehad. Al met al een leuk rondje ondanks de natte baan. Morgen de Libellenbaan...

pskoopman | 19-12-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 5 sterren

Prima golfclub en veel te laag gerangschikt in jullie ranking.

pjjnuijts | 16-12-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijke baan met veel variatie. Zeer goed onderhouden.

wallykuur8 | 16-12-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan vooral de sprookjesland is schitterend op het hoogste punt van Brabant.
Baan was wel behoorlijk drassig maar dat is bekend hier in het najaar.

josstaal100 | 15-12-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 3 sterren

unieke baan, met een aantal zeer bijzondere holes, om te spelen. Baan was op aantal plekken zeer drassig, wat het spelen lastig maakte.

frank.m | 11-12-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Door de hoogteverschillen erg uitdagende golfbaan.

fritsvanlijfjr | 21-11-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

Eindelijk weer eens op de Sprookjesbaan gespeeld, op een mooie, zonnige herfstdag. Het blijft een genot om deze baan te lopen, met zijn hoogteverschillen en uitzichten op de omgeving, zeker bij helder weer.
De golfbaan lag er qua fairways goed bij. De greens waren minder. Vooral door erg veel slecht of niet gerepareerde pitchmarks, wat veel beschadigingen heeft opgeleverd. Echt schandalig dat gebruikers van een golfbaan niet het fatsoen hebben hun pitchmark te repareren! Op de fairway van hole 8 ben ik nog een bal verloren die we vanaf de afslag duidelijk zagen landen midden op de fairway, maar bij aankomst beneden (het is een afslag vanaf 20 meter hoogte ongeveer), bleek hij nergens terug te vinden. Een groot raadsel, want de fairway was niet zo nat of zacht dat hij onder het gras kan zijn verdwenen. Ik houd het er maar op dat mijn drive veel verder was dan ik gewend ben en ik hem aan de andere kant de baan uitgeslagen heb :-).

De oefenfaciliteiten bij de Gulbergen zijn een voorbeeld voor veel clubs. Grote drivingrange, grote puttinggreen met zowel vlakke holes als holes met veel ondulatie en als extra nog een approachveld met diverse holes/vlaggen waar je je chips en pitches echt kunt oefenen.
Nadeel van de golfbaan, m.n. Sprookjesbaan, blijft wel de hoogspanningsmasten die op diverse holes over de golfbaan hangen en soms zelfs 'in het spel' komen. Als je ze raakt, mag je natuurlijk wel gratis je slag over doen, maar het is geen fraai gezicht en soms gewoon jammer van een goede slag. Gelukkig deze keer geen draden geraakt.
Leuke golfbaan, vooral de Sprookjesbaan. De Libellenbaan is vlak en in dit jaargetijde vaak erg nat weet ik uit ervaring. Best uitdagend door het vele water, maar minder leuk (vind ik).

frankpas | 16-11-2020 | review: Golf de Gulbergen

Beoordeling met 4 sterren

De baan voor het eerst gespeeld. We werden hartelijk ontvangen en voorzien van de nodige informatie. Sprookjesbaan doet on-Nederlands aan door de hoogteverschillen en mooie vergezichten. Spectaculaire par 3, ver beneden je zie je de green liggen. Libellenbaan is vlakker, meer een parkachtige baan, maar toch iets lastiger te spelen mede door de diverse hindernissen. Parkeerterrein voorzien van laadpaal. Genoten van de baan en de Brabantse gastvrijheid. Wij komen graag nog een keer terug!

Mar | 14-11-2020 | review: Golf de Gulbergen

Geef ook een beoordeling van Golf de Gulbergen

Schrijf een beoordeling voor Golf de Gulbergen