logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Flevoland  >  Zeewolde  >  Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)Geef ook een beoordeling van Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 40

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

5115 meter

5594 yard

Dames

4885 meter

5342 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfee voor 18 holes op Par-3 baan: 15

Adresgegevens Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Pluvierenweg 7

3898 LL  Zeewolde

Tel: +31 320 288185

Tel reserveren: ja

Fax: +31 320 288618

nfo@golfenbosresort.nl

www.harderwold.nl

Met de opening van het nieuwe golfrestaurant, een nieuwe driving range, een par-3 baan en met een nieuwe routing van de 18-holes golfbaan is Golfresort Harderwold klaar voor het nieuwe golfseizoen.Harderwold heeft de afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. Mede door plannen voor uitbreiding van het aantal woningen van het golfresort moesten zes bosholes worden gesloten. De bosholes werden vervangen door zes nieuwe holes in het open polderlandschap waardoor een fraaie en uitdagende 18-holes golfbaan is ontstaan naar een ontwerp van Alan Rijks.

Met de komst van de zes nieuwe holes was ook een einde gekomen aan de unieke 27-holes lange recreatiebaan waar iedereen zonder GVB of baanpermissie een balletje mocht slaan. Ter vervanging van dit recreatiegedeelte is een fraaie 9-holes par-3 baan aangelegd waar eveneens geen GVB of baanpermissie voor nodig is.

De oude en korte driving range is vervangen door een hypermoderne en grote driving range met een grote oefengreen waar de drie pro's van de Golf Academy mensen klaar kunnen stomen voor het echte werk.

Het laatste maar niet het minste onderdeel van de metamorfose was de bouw van een nieuw golfrestaurant dat in februari 2013 werd geopend. Het moderne en frisse design past goed bij de nieuwe uitstraling van het golfcomplex. De routing van de 18-holes wedstrijdbaan is eveneens in februari gewijzigd zodat je vanuit het restaurant en het terras uitzicht heb op de teeboxen van hole 1 en 10 en op de greens van hole 9 en 18. De baan wordt voorzien van nieuwe borden en meer afstandsmarkeringen en het nieuwe baanboekje is in de maak.

De aanleg van de nieuwe parkeerplaatsen en de bestrating rond het golfrestaurant en driving range heeft door de lange vorstperiode nog wat vertraging opgelopen, maar zodra het zonnetje doorbreekt zal ook dit worden afgerond.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Met ze 3e weer de baan in geweest en vandaag was het bij Harderworld. Vriendelijk ontvangst en we betaalde 39 euro voor 18 holes. De baan ligt er goed bij alleen jammer dat de winter teeboxen al in zijn gegaan. In de baan kregen we koffie, thee of chocomel en bij hole 10 kregen we een lekker soepje. Later zouden ze ook nog langs komen met de bitterballen maar die hebben we niet meer gezien. Nu verder over de baan. Ik vind hole 7 altijd er leuk je speelt hier op een eiland even goed oplijnen en gaan! De fairways zijn mooi groen en de green rollen hard. De drivingrange ballen zijn gratis en er ligt een aparte pitch / chip green en een putting green. Leuke dag gehad en lekker weer.

mick.visser | 21-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 5 sterren

Ondanks de regen lag de baan er nog goed bij, sommige stukken iets drassig, maar heel goed te bespelen. Ook de vorige keren chapau voor het door de baan heen serveren vann kofiie, thee, chocomel en zelfs een heerlijk soepje. Wat een geweldige gratis service.

Woody | 20-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, heel netjes onderhouden, laastste tijd iets duurder geworden helaas. Wel een aanrader.

JeanDeEves | 17-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Baan ligt er prima bij, greens verzorgd en fairways goed bijgehouden. Tijdens onze ronde twee keer voorzien van soep en koffie door een uiterst vriendelijke marshall. Kom hier zeker terug.

Massa | 15-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie open baan met goede corona voorzieningen koffie soep en saucijzen broodje gratis in de baan mooie greens met veel hoogte verschillen erin. Goede routing. Gratis golfballen op de drivingrange. Ze doen echt hun best een gastvrije partner te zijn voor een zeer concurrerende greenfee.

Ajdubbeldam1955 | 14-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 5 sterren

Het begint onze thuis basis te worden. Vandaag weer naar Harderwijk vanuit leusden. Waar voor corona altijd ruimschoots plek was op deze baan is deze nu ontdekt voor velen, goede zaak voor de club. Zelfs mijn zoon heeft de baan ontdekt. Ik hoorde dat ze de baan moeten inkorten naar 9 holes. Zou heel heel heel erg zonde zijn. Een prachtige 18 holes met zeer veel uitdagingen tegen een zeer aantrekkende prijs. Mooie lange holes met onder andere heuvels. Hoeken. Bochten om water heen en zelfs een eiland. Zeer vriendelijk personeel. Vriendelijke marshalls. Koffie soep choco worstebroodjes in de baan. Gratis oefen voorzieningen in deze tijd. Kortom zeer laagdrempelige golfbaan. Ook de brasserie is fantastisch met zeer mooi terras en een buiyenkeuken. Helaas nu dicht. Jullie verdienen dat het snel weer open gaat. Jullie zorgen dat wij een zeer warm welkom elke keer weer hebben. Nogmaals zou erg zonde zijn als de baan miet worden ingekort. Ruimte genoeg in de polder zou ik zeggen. Tot snel.

rene.leeuw | 14-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Afstand info vanaf de green, ben zelf gewend vanaf teebox. Erg wennen.

dorienvanrinsum | 13-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Prima prijs-prestatie verhouding. Leuk was dat wij op de baan een kopje soep kregen, erg attent.

matthewhemmes | 13-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan. Lekkere variatie. Rijden tijdens de corona periode rond met golfkar om koffie of thee te serveren. Top hoor. Mooie service. 's middags schijnen ze ook bouillon rond te brengen.

johan.riemersma | 12-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

vandaag werd er in de baan warme koffie/thee en choco geserveerd en tussen de middag werden wij verrast met warme soep en snacks; dit ook nog, naast de lage greenfee.
Dit is in deze moeilijke coronastijd het echte ondernemerschap en gastheerschap van eigenaar dhr. Peek en zijn crew.

wimvanvulpen1950 | 11-11-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Schrijf een beoordeling voor Golf4All Harderwijk