logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Flevoland  >  Zeewolde  >  Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)Geef ook een beoordeling van Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 40

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

5115 meter

5594 yard

Dames

4885 meter

5342 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfee voor 18 holes op Par-3 baan: 15

Adresgegevens Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Pluvierenweg 7

3898 LL  Zeewolde

Tel: +31 320 288185

Tel reserveren: ja

Fax: +31 320 288618

nfo@golfenbosresort.nl

www.harderwold.nl

Met de opening van het nieuwe golfrestaurant, een nieuwe driving range, een par-3 baan en met een nieuwe routing van de 18-holes golfbaan is Golfresort Harderwold klaar voor het nieuwe golfseizoen.Harderwold heeft de afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. Mede door plannen voor uitbreiding van het aantal woningen van het golfresort moesten zes bosholes worden gesloten. De bosholes werden vervangen door zes nieuwe holes in het open polderlandschap waardoor een fraaie en uitdagende 18-holes golfbaan is ontstaan naar een ontwerp van Alan Rijks.

Met de komst van de zes nieuwe holes was ook een einde gekomen aan de unieke 27-holes lange recreatiebaan waar iedereen zonder GVB of baanpermissie een balletje mocht slaan. Ter vervanging van dit recreatiegedeelte is een fraaie 9-holes par-3 baan aangelegd waar eveneens geen GVB of baanpermissie voor nodig is.

De oude en korte driving range is vervangen door een hypermoderne en grote driving range met een grote oefengreen waar de drie pro's van de Golf Academy mensen klaar kunnen stomen voor het echte werk.

Het laatste maar niet het minste onderdeel van de metamorfose was de bouw van een nieuw golfrestaurant dat in februari 2013 werd geopend. Het moderne en frisse design past goed bij de nieuwe uitstraling van het golfcomplex. De routing van de 18-holes wedstrijdbaan is eveneens in februari gewijzigd zodat je vanuit het restaurant en het terras uitzicht heb op de teeboxen van hole 1 en 10 en op de greens van hole 9 en 18. De baan wordt voorzien van nieuwe borden en meer afstandsmarkeringen en het nieuwe baanboekje is in de maak.

De aanleg van de nieuwe parkeerplaatsen en de bestrating rond het golfrestaurant en driving range heeft door de lange vorstperiode nog wat vertraging opgelopen, maar zodra het zonnetje doorbreekt zal ook dit worden afgerond.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag begon onze drie weken golfvakantie, dus vroeg op om alles in de auto te stouwen. Daarna een uur en drie kwartier in de auto om op tijd te zijn voor de starttijd van 10.00 uur. Beetje stressen dus. Als je dan de bijna koninklijke oprijlaan oprijdt en zicht hebt op de prachtige omgeving komt er een soort rust over je heen die je nodig hebt om fijn te kunnen golfen. De ontvangst was goed, een vriendelijke dame stelde ons nog meer op het gemak en na een heerlijk kopje koffie (betaalt u straks maar als u klaar bent) ontspannen naar hole 1.

De baan ziet er fantastisch uit nergens kale plekken! Greenkeepers ontmoet die oog hebben voor de golfers en rustig wachten tot je geslagen hebt. Langs de hele baan is er een verharde weg, makkelijk voor je trolley (of buggy)!

Tees goed
Fairway goed
Greens goed

Na de ronde de golf spullen in de auto geladen die geparkeerd stond op de ruime en nette parkeerplaats.

Daarna genoten van de aandacht van het bedienend personeel, het uitzicht vanaf het terras en de lekkere consumpties.

Kortom een geweldige golfdag!

Een minpuntje; de golfbaan is qua afstand een beetje ver voor ons, maar we komen hier zeker nog een keer terug!

Hartelijk dank voor het verzorgen van een heerlijke golfdag!

aadb | 23-07-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Blijft gewoon een leuke baan om te spelen, holes zijn afwisselend en je kan goed aanvallend spelen. Greens ok beetje traag maar houden goed de lijn.

elninjo | 22-06-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Ik ging hier zonder speciale verwachtingen naartoe, maar werd aangenaam getroffen door de kwaliteit en sfeer van de baan. De lay-out is prima, met een hele reeks uitstekende holes. Ook visueel is Harderwold aantrekkelijk. Het onderhoud is keurig (greens zouden wat sneller mogen) zodat dat je hier een fijn rondje golf kunt spelen. Ontvangst op het terras na afloop erg vriendelijk en persoonlijk. Moeilijk te geloven dat (een deel van) deze baan plaats moet maken voor zonnepanelen...

martinpklehmann | 16-06-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag heerlijk gegolfd. We vonden het de 170 km rijden wel waard. De ontvangst was goed. Heerlijk dat het kan om gratis drivingrange ballen te krijgen. Tijdens het golfen werden we ook nog 2x getrakteerd op koffie/thee/chocomelk of kippenbouillon. Superrrr. De baan lag er heel goed bij. De greens zijn niet moeilijk en redelijk vlak. Kortom we hebben een leuke dag gehad met een -3 score met de spelvorm best ball met ieder 5 afslagen.

lboerekamp | 12-06-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk dagje. Baan lag er prima bij. Wel aan te raden om voorafgaand aan jouw golfronde even wat tijd op de putting green door te brengen, lastig inschatten qua snelheid. Mooie geonduleerde greens, vaak wat hoger gelegen.
Marshal kwam langs met drankjes, top.
Ook begeleidde hij mij naar een paar holes verder zodat ik door kon spelen zonder oponthoud. Later de ontbrekende holes gespeeld, prima oplossing. Signature hole #7 is altijd leuk zo’n eiland green. Uitdagend.

WigerToods68 | 10-06-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 5 sterren

Vrijdag 4 juni om 08:30 uur vriendelijk ontvangen in het restaurant, gestart met een kopje koffie om vervolgens om 09:00 uur naar de drieling range om los te slaan en de spieren wat op te warmen.
Om 09:40 uur gestart, op de mooie goed onderhouden baan met veel uitdagingen, de eerste 9 holes spreken me uiteindelijk iets meer aan dan de tweede 9holes. Met name hole 7 eindigend op een eiland is echt een gave hole. De greens speelde snel, bal rolt goed over de goed onderhouden greens, naast de fairways zijn de ballen lastig terug te vinden in het hele hoge gras. Tijdens het spelen van onze 18 holes zijn we twee maal verrast door de marschall de eerste maal met een kopje koffie de tweede maal met een bekertje mosterd soep, wat een service!
Twee maal ook de waterfles mogen bijvullen omdat het best wel warm weer was.
Heerlijk gespeeld, na het spelen nog een drankje kunnen nuttigen op het terras.
Heel jammer dat deze mooie baan binnenkort teruggebracht wordt naar 9 holes omdat er een zonnepanelenpark aangelegd wordt. Schijnbaar levert dit meer op, het scheelt in ieder geval het onderhoud van 9holes!
Binnenkort nog maar een keer spelen voor dit gaat gebeuren, een echte aanrader om nog 18 holes hier te spelen.

mskoster67 | 04-06-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag 23 mei weer een rondje op de grote baan in Harderwijk gelopen. Ben om 16:00 gestart en het was heerlijk rustig op de baan. Baan was perfect gemaaid met mooie brede fairways die ik soms alsnog wist te missen. De greens waren snel en in heel goede conditie! Kortom heerlijke baan.

mulderja2003 | 23-05-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Om te beginnen: doodzonde dat de baan per 1 oktober verandert wordt on een zonnepanelenpark, dus weg baan!
Mooie oprijlaan, prima drivingrange, leuke baan om rond te kijken, goede t-boxen en fairway's en redelijk goede greens. Onderweg 2 keer een (gratis) versnapering (soep en frikandel) gewoon hele leuke en goede service. Naderhand ook nog lekker gegeten.
Kortom, jammer dat de baan opgeheven wordt!

Marien | 23-05-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Strijd tegen de elementen. Mooie baan met veel afwisseling. De eiland hole op 7 is natuurlijk een blikvanger, maar op de tweede negen zijn er nog veel meer uitdagende holes te vinden. De laatste risk/reward over of langs het water is ook prachtig.
Enorm gastvrij ontvangen. Zeker vier keer de Marshall op bezoek gehad tijdens de ronde. Maar dan met chocolademelk, soep en zelfs een pizzapuntje. “Gewoon, service! ”
Zeer welkom gevoel van start tot finish en nog heerlijk geluncht ook!

Dimmert | 21-05-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan. Niet al te uitdagend. Voor de gemiddelde golfer een prima keus.

aartendinykoelewijn | 18-05-2021 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Schrijf een beoordeling voor Golf4All Harderwijk