logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Leende  >  Haviksoord Leender Golfclub

Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Haviksoord Leender GolfclubGeef ook een beoordeling van Haviksoord Leender Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Haviksoord Leender Golfclub

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Haviksoord Leender Golfclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2016)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 50

€ 50

Lengte

cr

sr

Heren

5741 meter

6278 yard

70,3

125

Dames

5101 meter

5579 yard

72,1

121

Handicap

36

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Haviksoord Leender Golfclub

Maarheezerweg Nrd. 11

5595 xg  Leende

Tel: +31 40 2061818

Tel reserveren: ja

info@haviksoord.nl

www.haviksoord.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

zaterdag 27-03-2021 een wedstrijd gespeeld op deze prachtige bosbaan. mooie uitdagende holes omdat de fairways vrij smal zijn, rechte drives en slagen zijn noodzakelijk op de meeste holes. De greens waren snel en vrij glooiend wat het lekker uitdagend maakt. mooie greens. de afslagtees waren minder omdat de echte teeboxen in onderhoud waren. deze zien er overigens erg netjes uit op dit moment dus als die in gebruik worden genomen heb je wel kwaliteit. Soms wat hobbelige paden maar dat is ook logisch bij een echte bosbaan. echt een leuke dag gehad daar en relaxed kunnen spelen ondanks de stevige wind. voor de gevorderde golfer zeker een aanrader om eens naartoe te gaan.

JorisW | 27-03-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, ook in de winter. Fijne egale greens van uitstekende kwaliteit. Iedere keer weer een genot om te spelen. Wel drukker in de baan de laatste maanden. Je komt er voor het golfen.

f.c. | 21-03-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Eindelijk een keer op Haviksoord gespeeld. Wist al lang van het bestaan van deze golfbaan maar had er nog nooit op gespeeld. Heel erg zonde want dit is een super leuke golfbaan! Zeker niet eenvoudig en goed course management is een must.
Faciliteiten rondom de golfbaan is in feite niets zo bijzonder maar de golfbaan is top! Teebox zijn goed, fairways en goed en ook de greens zijn top.
Vaak is het smal en fairways raken is dan super belangrijk. Driver kan vaak in de tas blijven. Stuk voor stuk mooie holes, maar green van 17 met alvast het uitzicht op hole 18 - wat echt een top afsluiter is - is echt super cool!
Ik kom zeker weten snel nog eens een keer een rondje spelen.

GoranQ | 12-03-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Haviksoord ziet er totaal niet uit als veel andere banen. Clubhuis, drivingrange zijn hard aan een update toe. Echter de Baan is in prima conditie, zeer gevarieerd en uitdagend. Soms smal dan weer breed of met dogleg. Niet veel maar mooie waterpartijen die deel uitmaken van de baan. Vooral 18e is een uitdaging. Greens zijn mooi en snel lopen vaak rond af naar beneden, dus plaats waar je land zeer belangrijk. Ook door de baan is course management is belangrijk.
Zeker de baan is zeer de moeite waard, clubhuis mag zeker wat worden opgeknapt. Ik kom zeker terug.

gbeenen | 25-02-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks de vele regen is de baan best goed te bespelen. Mooie bosbaan met uitdagende holes op sommige momenten. In de winter wat geïmproviseerde afslagen maar greens in goede winter conditie. En we konden er spelen met 6 greenfee spelers uit ons team. Dank je wel want dat lukt tegenwoordig niet meer overal. Met een mooi februari zonnetje was het een erg fijn rondje golf vandaag.

DanHoevenaars | 04-02-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan midden in de bossen. Denk de meeste onder gewaardeerde golfbaan in de regio Eindhoven. Lekker gewoon maar uitstekend van kwaliteit wat golfbaan greens en algemene indruk betreft. Zeker een aanrader voor de golfer die een uitdaging niet uit de weg gaat.

PierreHeesakkers | 04-02-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Fantastisch mooie golfbaan met strak onderhouden faireways en greens. Nu in de winter ook tussen de bomen goed onderhoud is gepleegd, speelt hij nog fijner en ziet hij er geweldig uit! Parel in de Kempen!

ivin.mauricio | 22-01-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan die zeker nu in de winter heel erg goed te spelen is. Smal en uitdagend, leuke baan om een keer te spelen! Snelweg is heel even storend maar eens je goed en wel in de golfbaan zit hoor je het niet echt meer. Om zeker eens opnieuw te spelen in zonnigere tijden!

VaeRo | 20-01-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Puur golf op een prachtig mooi onderhouden bosbaan. Rest zijn randzaken. Hier komen echte golfers genieten van mooie faiways, en top greens in elk jaargetijde. Aanrader voor ervaren golfers.

wybevandermey | 10-01-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

Ik heb gisteren genoten van het spelen van deze golfbaan.
Ondanks het seizoen was de golfbaan in uitstekende staat, superschoon en goed onderhouden. Het was een geweldige ervaring, hoewel mijn spelresultaat te wensen overliet.

RalfPolkiehn | 06-01-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Geef ook een beoordeling van Haviksoord Leender Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Haviksoord Golf Club