logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Friesland  >  Heerenveen  >  Heidemeer Golfclub

Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Heidemeer GolfclubGeef ook een beoordeling van Heidemeer Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Heidemeer Golfclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Heidemeer Golfclub

Baan

9 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 40

€ 40

Lengte

cr

sr

Heren

5282 meter

5776 yard

67,2

118

Dames

4622 meter

5055 yard

68,1

111

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Heidemeer Golfclub

Heidemeer 2

8445 SB  Heerenveen

Tel: +31 513 636519

Tel reserveren: ja

Fax: +31 513 645321

www.golfclubheidemeer.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Bij golfclub Heidemeer heerst een gemoedelijke ongedwongen sfeer. De baan is eenvoudig van opzet en leuk om te spelen. Hole 7 (par3) springt er echt uit. Onderhoud van de baan en greens zijn goed te noemen, maar wel een beetje traag.
Een baan die je niet mag missen op je lijst.

Mooseman | 12-06-2021 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De fairways lagen er uitstekend bij. De greens waren onlangs geprikt, waardoor de bal wel eens anders rolde dan bedoeld (of was het onkunde?). Kom je naast de fairway in het hoge gras, dan moet je wel goed zoeken, maar zodra gevonden kun je er wel redelijk goed uitslaan. Hole 7 en 8 hebben beide een mooie waterhindernis.
Gastvrij clubhuis.

esdra | 18-09-2020 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag met Gerrit Jan op deze club gespeeld. Parkeergelegenheid is goed en pal naast het clubhuis. We waren er om 8.15. Alles was nog dicht. Dat was jammer, want de driving range werkt met een sleutel en wij konden daar dus niet terecht. De banen vonden wij verrassend en uitdagend genoeg voor onze handicaps. Baan 1 tm 5 liggen er zeer goed bij. Heerlijk zachte fairways. 6 tm 9 zijn ook prima, maar wel wat droger. De wegbewijzering is goed, alleen bij hole 3 zagen we geen bordje en liepen prompt naar hole 6 ipv 4. Gelukkig zag een attente greenkeeper dat. En die reed zeker 300 meter naar ons toe, om ons de juiste richting te wijzen. Top. Hole 7 en 9 hebben een prachtige waterpartij. De tweede 9 holes liep een clublid met ons mee. Jorrit, met hcp6 en dan zie je pas hoe je deze baan ook kunt spelen. Jorrit is een zeer sympathieke speler, die voor het friesche kampioenschap gaat. Wij gunnen het hem van harte. Het voordeel van hcp 20,9 is dat je wat vaker een bal mag slaan en dat hebben we met veel plezier gedaan. Hole 19 is ook zeer goed te doen. Super gastvrij, goede kwaliteit en verrassend voordelig. Wij komen zeker terug.

erikenmigret | 07-08-2020 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie omgeving.

cremmerye.goens | 21-07-2020 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Baan mag wat aandacht qua onderhoud. Bijzonder dat de baan in de woonwijk ligt.

jbeelen | 19-07-2020 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Heidemeer viel niet echt mee. Het gras op de fairway veel te lang, waardoor de (natte) rough bijna onbespeelbaar was. De greens zijn redelijk maar ook niet echt top. Nee, heb er leren golfen indertijd maar toen lag de baan er stukken beter bij. Overigens is het een uitdagende baan. De holes 3,7 en 9 zijn zeker de moeite waard. Horeca is gezellig en goed. Shop is prima en Tineke is als golflerares een topper.

janwillem3 | 16-07-2020 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De greens waren erg langzaam;Wel was men erg gastvrij maar wist men oa niet van het huren van troleys.

leovermeer | 14-07-2020 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Topdag gehad met 7 man op Heidemeer. Leuke baan, niet heel moeilijk, maar ook geen makkelijke. Alles top verzorgd door Ruben!

ronald64 | 20-06-2020 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Erg leuke 9 holes golfbaan met een unieke ligging in Heerenveen. Deze holes hebben allemaal iets bijzonders: waterhindernissen, bosholes of zelfs woningen nabij de greens. Veel variatie in een leuke omgeving. Het clubhuis is niet groot, maar wel sfeervol. Na de 9 holes nog een drankje gedaan op het (nu vergrote) terras.

p.huijberts | 01-06-2020 | review: Heidemeer Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De baan was erg nat ten gevolge van de regenval in de afgelopen weken. De paden tussen de holes zijn wel erg modderig, hier zou naar mijn mening wel iets aan kunnen worden gedaan. Greens lagen er redelijk tot goed bij. De "zolder" in het clubhuis dient als opslagruimte; dit maakt een rommelige indruk. Vriendelijke en behulpzame mensen die ervoor zorgen dat je je welkom voelt. Goed voorziene golfshop en een behulpzame pro. Ondanks het sombere weer een leuk rondje gelopen!

erikasprang | 14-10-2019 | review: Heidemeer Golfclub

Geef ook een beoordeling van Heidemeer Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Heidemeer

Hotels in de buurt

Landhotel Legemeer