logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Drenthe  >  Roden  >  Holthuizen Golfclub

Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Holthuizen GolfclubGeef ook een beoordeling van Holthuizen Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Holthuizen Golfclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Holthuizen Golfclub

Baan

9 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 35

€ 40

Lengte

cr

sr

Heren

6079 meter

6648 yard

71.9

128

Dames

5223 meter

5712 yard

72.9

128

GVB

ja

Handicap

54

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

In laagseizoen liggen de greenfee's op: 25 resp. 30

Adresgegevens Holthuizen Golfclub

Oosteinde 7a

9301 ZP  Roden

Tel: +31 50 5015103

Tel reserveren: ja

Fax: +31 50 5013685

E-mail

www.gc-holthuizen.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden golfbaan, met een Par 3 die mooi aangelegd is en vele uitdagingen kent. De hoofdbaan is afwisselend de de tee-boxen zijn zo gemaakt dat de er met dezelfde lussen wel een uitdagende18 holes gespeeld kan worden. De banen zij gevoelig voor nattigheid en liggen er relatief snel uit. De leden en aanwezigen zijn heel toegankelijk en behulpzaam.

Gert Hofman | 01-04-2021 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Golfclub Holthuizen is een mooie en goed onderhouden golfclub. Door de 18 verschillende afslagen zijn de holes zeker niet hetzelfde en creëer je 18 leuke en uitdagende holes. De par 3 van Holthuizen is absoluut één van mijn favoriete par 3 banen waar ik op heb gespeeld. De afstanden verschillen tussen de ongeveer 80 meter en ruim 160 meter. De baan is uitdagend met genoeg water in het spel waar je de bal zeker kwijt kan raken.

Jantien | 17-10-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Door Corona weinig gezelligheid, wel goed geregeld. Baan goed bespeelbaar, maar op het laatste moment geen buggy toegelaten.

darojo | 16-10-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke ontvangst, fraaie parkbaan, rustige ligging, gras fairways relatief lang.

AnWas | 30-09-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie afwisseling van brede en smalle fairways, waarbij de mogelijkheid om je bal terug te vinden altijd aanwezig is. De greens daarentegen zijn een beetje hard dus de vlag aanvallen met mijn handicap is moeilijk. De ontvangst was prima in orde, er waren 3 handycarts besteld maar door omstandigheden maar 2 beschikbaar, dan krijgen jullie de marshalcar mee. Gewoon flexibel en niet moeilijk, ik hou daarvan.

henry drenth | 19-09-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Verassend leuke baan goed onderhouden.

marjolein.siebelink | 09-09-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Na een georganiseerd zomeravonden event, is er een groep gevormd (nu al 14 v/m) die op de donderdagavond dit gezellige spel met na-borrelen een vervolg wil geven. De 2e loop is gedaan en wat is het toch leuk om zo het spel te spelen, waarbij zelf een hondje mee de baan ik kan. De baan ligt er als vanouds goed verzorgd bij en met name de greens lopen goed. De horeca gaat vroeg dicht, maar in overleg zijn er onze limonades en hapjes buiten neergezet en zo kan de nabespreking toch doorgaan :-). Al met al is gastvrijheid en fijn horeca personeel top. Hierbij wel opgemerkt dat het nog fijner zou zijn als de club op o.a. donderdagavond tot een ca,22:30 uur open is.

Gert Hofman | 13-08-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Sinds enkele maanden proeflid. De baan ligt er goed bij en ook in droge tijden blijft het gras groetendeels groen. Uitdagingen in overvloed en bij overschatting wordt hje gestraft met hoog gras of zelfs out of bounce. Regelmatig en met rust spelen zal nog meer mogelijkheden geven.

Gert Hofman | 06-08-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag weer een keer in Roden gespeeld, laatste keer was alweer een paar jaar geleden. Telefonisch vlot geboekt voor 1 x de 9 holes baan. Aangekomen en snel geholpen bij de receptie. We hadden nog even tijd voor een bakje koffie. We zaten al een tijdje in het clubhuis, maar helaas was er geen oog voor ons, we werden wel opgemerkt, maar geen goedemorgen en geen bestelling. Raar. Blijkt dat je aan de bar moet bestellen, ok... Uiteindelijk kregen we koffie vlak voordat we moesten lopen. Dan de baan: erg goed onderhouden, mooie teeboxen en mooie greens. De baan zelf is niet heel erg uitdagend maar zeker leuk. Soms staat er een boom midden op de fairway, soms een dogleg of een slootje en soms hier en daar wat smal. Er werd veel baanonderhoud uitgevoerd en dat irriteerde soms, vooral als je af wil slaan en ze naast je gewoon doorgaan met maaien. Onderweg werden we nog aangesproken door de marshal, een zeer vriendelijke en gastvrije mevrouw, daar kunnen veel andere banen nog wat van leren. Na afloop van het leuke ontspannen rondje in het clubhuis nog wat gegeten en gedronken. Was prima!

rikkie | 04-08-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vanmorgen vroeg met mijn Golflaan E. Vos afgereisd naar Roden. Ruime parkeerplaats. Driving-range is goed al krijg je weinig balletjes voor je geld (17) ben gewend geraakt de laatste weken aan gratis ballen voor de driving-range. De baan is ruim aangelegd maar liggen er mooi bij. De baan is niet spectaculair maar met greens die er moeilijk bij liggen (te hard en je ligt er weer af) een leuke baan om te spelen. Het is een 9 holes baan maar met 18 verschillende afslagen mooi gevarieerd. Al met al zeker een baan om nog eens voor terug te komen.

heide69 | 25-06-2020 | review: Holthuizen Golfclub

Geef ook een beoordeling van Holthuizen Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Holthuizen

Hotels in de buurt

Landhotel Legemeer