logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Warmond  >  Kagerzoom Golfclub

Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over Kagerzoom GolfclubGeef ook een beoordeling van Kagerzoom Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Kagerzoom Golfclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Kagerzoom Golfclub

Baan

9 Holes / 70 Par

Type baan

polderbaan

Greenfee (prijsopgave 2006)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45

€ 55

Lengte

cr

sr

Heren

5527 meter

6044 yard

69

116

Dames

4689 meter

5128 yard

69,7

114

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Kagerzoom Golfclub

Veerpolder 22

2361 KV  Warmond

Tel: +31 71 3013590

Tel reserveren: ja

E-mail

www.kagerzoom.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

De baan van de club waar we ook lessen, ditmaal gespeeld tijdens een baanles. Er was sprake van wintergreens, hoewel wel op de zomergreens werd gespeeld, maar dan vanaf de blauwe tees. Dat was toch wel jammer; ondanks de vele regen in de week ervoor was de baan prima speelbaar. Holes zijn redelijk afwisselend, maar bieden geen spectaculaire uitdagingen. Degelijke course.

jamiet_o | 13-11-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Altijd een leuke baan om te lopen. Zelfs nu met heel matige weersomstandigheden ofwel het was met bakken uit de hemel gekomen, was de baan goed te doen. Greens waren top als altijd en fairways goed te doen. Soms een beetje drassig maar een kniesoor die daar op let. Enige waar ik wat op aan te merken kan hebben waren de vele blaadjes waardoor je de bal niet kon vinden. Ik heb daar geen oplossing voor anders dan bomen kappen en beton neerleggen, of asfalt. Das niet echt een optie.

r gorter | 25-10-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Ruim parkeren, goede oefenfaciliteiten, leuke ruim gesorteerde golfshop en gastvrije ontvangst. Aardige arrangementen voor greenfee spelers, combi’s van golf, horeca en/of golfles.
Baan lag er goed bij, fairways, greens goed onderhouden, rough nog beetje bijwerken svp.
Wij komen terug.

Peter.W | 25-09-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks dat deze golfbaan bijna om de hoek is was het de eerste keer dat we hier een 9 holes gelopen hebben. Parkeergeledenheid is ruim voldoende, ruimte om te oefenen ook, helaas was de balkenmachine stuk zodat we niet op de driving range konden in slaan.
De baan zag er mooi en goed onderhouden uit en ongelooflijk dat rust op de baan was geweldig grensend aan de kaag en de Broekdijkmolen bij hole 7.
Daarna nog heerlijk in het clubhuis gegeten
We komen zeker nog terug!

jevkampen | 20-09-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De baan is echt goed onderhoud en is mooi met de molen, water, kaag ens. De greens is ook echt goed onderhoud en de nieuwe aanpassingen op een paar holes id goed gedaan.

carl_koenig | 20-09-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag uitgebreid gebruik gemaakt van de oefenfaciliteiten en de 9 holes gelopen. Wat opvalt is het perfecte onderhoud. Helaas waren de greens net gezand en geprikt. Noodzakelijk natuurlijk en op zich nog prima bespeelbaar. Heerlijke holes en met name hole 6 blijft een beauty.

markblesma | 05-09-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Weer eens sinds lange tijd 9 holes op Kagerzoom gespeeld. Baan complex lag er weer goed verzorgd bij. Drivingrange is prima met goed matten en doelen en ballen. Veel riet in de baan is weggehaald. Baan is daardoor wat opener geworden en wellicht iets makkelijker voor sommigen. Leuke 9 holes baan die goed is verzorgd.

anton.vermeulen | 15-08-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Kagerzoom blijft een leuke baan om te spelen. Wat vooral opvalt is het geweldige onderhoud, hier wordt veel aandacht aan besteed. De verschillende holes blijven leuk en het uitzicht op molentjes en water is mooi.

r gorter | 22-07-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Kagerzoom is fijne baan om te spelen. De baan wordt vooral bespeeld door leden en dat is te zien; goed verzorgd, uitstekende greens en teeboxen; de leden hebben hart voor de baan. Dat is hier en daar wel anders. Je kunt de baan snel spelen; green en teebox liggen door de gehele baan dicht bij elkaar. Er is voldoende afwisseling en hier en daar zijn de holes ook licht geaccidenteerd. Hole 6 is de fraaie signature-hole: een dogleg naar de molen en voor een longhitter is de verleiding groot om “af te snijden’ over het water. Hole 9 is een dogleg naar links, ook mooi. Door positionering van teeboxen spelen de meeste holes bij 18 holes anders, langer of vanuit een iets andere hoek. De ontvangst is afhankelijk van wie ‘dienst’ heeft. De faciliteiten na afloop zijn prima en de bediening in het restaurant is zonder meer vriendelijk en gastvrij.

bdejong1959 | 08-07-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

9 mooie holes met flink wat variatie qua layout.
Hoewel de teeboxen en fairways er prima bij liggen, zijn de greens helaas hobbelig. Zonde!

Duidelijke Corona-maatregelen welke prima nageleefd kunnen worden.

Mijn 2e bezoek aan deze baan en zeker niet de laatste. Wel hoop ik dat de greens wat vlakker worden want de putt stuitert nu op sommige plekken van zijn lijn af.

Tinusz | 14-06-2020 | review: Kagerzoom Golfclub

Geef ook een beoordeling van Kagerzoom Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Kagerzoom

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland