logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Utrecht  >  Bunnik  >  Kromme Rijn Golfclub

Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Kromme Rijn GolfclubGeef ook een beoordeling van Kromme Rijn Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Kromme Rijn Golfclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Kromme Rijn Golfclub

Baan

9 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 40

€ 47.5

Lengte

cr

sr

Heren

5772 meter

6312 yard

69,7

125

Dames

4880 meter

5337 yard

70

126

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Kromme Rijn Golfclub

Sportlaan 6

3981 HP  Bunnik

Tel: +31 30 6360858

Tel reserveren: ja

E-mail

www.krommerijn.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Hele mooie parkachtige en rustige baan, goed onderhouden.
Zeer gastvrije en vriendelijke ontvangst;
Het vernieuwde restaurant is echt een aanrader na 3x 9 holes golf & dine arrangement voor 45 euro, steeds dezelfde hoge kwaliteit, Onvoorstelbaar voor dit bedrag.
Fijn en voorkomend personeel.

theo.verveen | 21-09-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Een geweldig mooie 9-holes baan met afwisselende, uitdagende holes en goed onderhouden. Ik houd over al het algemeen meer van 18-holes banen, maar om een keer 9-holes te spelen is dit wel een perfecte baan. Het is een echte parkbaan, met mooie bomen tussen de holes. Genoeg afwisseling en uitdaging. Hoewel je dicht bij de bebouwde wereld zit, waan je je toch echt “ buiten”. Prettige ontvangst bij de receptie, goede oefenfaciliteiten en voldoende parkeergelegenheid.
Tijdens onze ronde was er nog volop onderhoud aan de baan. 2 greenkeepers waren nog de fairways aan het maaien, maar hielden wel goed rekening met ons en stopten op tijd als wij onze slag wilden slaan. We werden een beetje opgehouden door een lesgroepje met pro, dat voor ons in de baan liep. Een van de greenkeepers was erg attent en behulpzaam en vroeg ons of hij aan dat groepje moest gaan vragen om ons door te laten, maar dat vonden wij niet nodig. Het rustige tempo was prima. Wel erg attent van hem!
Kortom: een heerlijk rondje van 9 holes gelopen en zeker voor herhaling vatbaar!

frankpas | 20-08-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Erg gastvrij ontvangen en ook andere spelers waren erg vriendelijk. De baan lag er prima bij. Op een enkele hole was onderhoud, maar dat was duidelijk gemarkeerd en mag geen problemen opleveren. Vroeg op de dinsdagochtend (8:00-8:50) wordt de drivingrange gemaaid, waardoor wij even moesten wachten met het inslaan. Maar dat heeft de scores niet erg beïnvloed.

twan.grotenhuis | 17-08-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Fantastische 9 holes baan. Geweldig onderhouden. Jammer van de regen...

markfidderplanetnl | 27-07-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Het was opnieuw een genoegen om te spelen op golfbaan Kromme Rijn in Bunnik. We werden allervriendelijkst ontvangen door de caddiemaster van dienst. Al snel konden we de baan in. Het onderhoud van de baan is nog steeds van goed niveau. Prachtige fairways, goed onderhouden bunkers en redelijk snelle goed gewalste en kort geschoren greens. Voor de in groot onderhoud verkerende hole zes zijn duidelijke regelaanpassingen gemaakt zodat de baan toch qualifying is. De oefengreen, de drivingrange, alles voldeed aan de verwachtingen. De nazit op het hoger gelegen terras met zicht op hole negen was aangenaam.

janversjanvers48 | 26-06-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan Kromme Rijn is een verrassende baan. De hoeveelheid bunkers en water is goed en passen mooi in het landschap. Er is een kleine shop en het restaurant heeft een nieuwe brasserie. Ontvangst en bediening was aller vriendelijkst. De greens zijn voldoende, maar een beetje langzaam. Heerlijk gespeeld op deze leuke 9 holes baan.

Mooseman | 21-05-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk in het zonnetje gespeeld. Baan lag er uitmuntend bij! Ik was onder de indruk van het niveau van onderhoud. Chapeau!. Helaas hole 6 niet kunnen spelen vanwege groot onderhoud. Fijn om weer op een terras te kunnen zitten. Goede sfeer, prettige bediending.

ericb | 14-05-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Verzorgd ogende golfbaan met goed onderhouden tees, fairways, greens en paden (halfverharding). Ruim voorzien van goede tee-informatieborden, gecombineerde balwaszuilen met schoenborstel, clubwasser en handdoek en diverse banken. Rijk aan waterpartijen en gecombineerd daarmee interessante holes die om enig course management vragen. Goede oefenfaciliteiten en sfeervol clubhuis. In deze maand rijk voorzien van bloeiende fruitbomen.

HermanBerteler | 03-05-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vanmiddag gegolfd op Krommerijn. De baan was in perfecte conditie, veel beter dan verwacht in verband met het weer in de afgelopen tijd en het toch vroege voorjaar.
fairways en greens heel goed onderhouden, mooi kort gemaaid. omgeving met in bloei staande bomen maakte de perfect onderhouden baan een lust voor het oog en heerlijk om te spelen.

alex.smit | 22-04-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De seizoenopening was op onze thuisbaan Krommerijn. Na de sneeuw en vorst van afgelopen weken was de baan prima te bespelen. Her en der wat blubber en water maar over het algemeen goed werk van de greenkeepers. Greens lekker snel. Een cappuccino to-go maakte de ochtend binnen de coronaregels af.

Jammer dat de DR ballen automaat nog (steeds) niet op chipcard-systeen werkt. Met onze vroege starttijd was er nl. nog geen receptie.

Loek Werring | 19-02-2021 | review: Kromme Rijn Golfclub

Geef ook een beoordeling van Kromme Rijn Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Kromme Rijn