logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Drenthe  >  Tiendeveen  >  Martensplek Golfclub

Martensplek Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over Martensplek GolfclubGeef ook een beoordeling van Martensplek Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Martensplek Golfclub

Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Martensplek Golfclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

6146 meter

6721 yard

72,1

129

Dames

5350 meter

5851 yard

74

125

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Vrijegolfers Betalen 55,- euro voor 18 Holes

Adresgegevens Martensplek Golfclub

Haarweg 22

7936 TP  Tiendeveen

Tel: +31 528 331558

Tel reserveren: ja

Fax: +31 528 331477

info@martensplek.nl

www.martensplek.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Martensplek Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

al weer enige tijd geleden dat ik er speelde maar doordat Leading Courses vroeg evt ook banen die je in het verleden hebt gelopen te ranken moest ik hier aan denken.. Heel vriendelijke sfeer bij aankomst en midden in de natuur. Het voelde gelijk goed. GolfBaan niet te moeilijk en onderhoud kon beter. leuk een keer geweest te zijn.

Master | 26-11-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Super mooie baan met veel redelijk moeilijk hols, dus zeer uitdagend.

knip | 14-11-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

Topbaan baan om te golfen.

henk2 | 28-10-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vanwege Coronaperikelen maar zeer beperkt te beoordelen. Baan lag er best goed bij, ondanks de nattigheid. Verder prima ontvangst en uitleg. Voor herhaling, in betere tijden, vatbaar.

martin560 | 27-10-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

We hadden een lang weekend in het hotel. Uitstekend verzorgd. Vanwege corona waren er erg weinig gasten, maar toch was er voldoende zorg voor ons.
De baan lag er uitstekend bij. Mooie brede fairways, goede greens. Weinig lengte in de schoten, maar dat was voor eind oktober te verwachten.

har.mar | 25-10-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

De ligging van golfbaan Martensplek is heel mooi. Midden in de natuur.
Het onderhoud is zeer matig. Het gras op de fairway is aan de lange kant. De teeboxen zijn matig. De greens zijn te hobbelig en niet snel.
De baan is wat saai door de rechte, met name lange par 4’s
De eerste 9 holes zijn iets beter dan de tweede 9 holes
Het clubhuis is verouderd en niet up to date.
Het ontvangst in het hotel is goed. De kamers zijn goed maar wat gedateerd.

janbeenker | 21-10-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Martensplek blijft altijd leuk om af en toe te spelen, niet spectaculair, maar no nonsens met veelal lange holes die recht zijn en weinig doglegs.
In dit jaargetijde zijn de greens erg zacht en repareren van pitchmarks is helaas een flink aantal golfers vreemd. Mede daarom zijn de greens niet geweldig en ook de fairways zijn hier en daar aardig omgewoeld vooral op de 2e negen. Ondanks dat is het prettig toeven op Martensplek.

pmvanveelen | 20-10-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Hier geweest 19 oktober, geweldige service tijdens deze moeilijke periode, ze doen er alles aan om het naar je zin te maken.

Bc54 | 19-10-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Prachtige omgeving. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel, top.
Jammer dat na iedere slag de bal onder de modder zat. Het was een natte periode, maar de maaiers "schrapte" de bovenlaag. Waardoor er overal veel losse modder lag.
Leuke lay-out van de baan.

KarinJ | 19-10-2020 | review: Martensplek Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Dag 2 gedeeltelijke lockdown. Martenplek.
Vandaag zou het de mooiste dag van de week worden, en om niet al te ver van huis te gaan besloten mijn golfvrienden Robert de Held, Gerrit-jan Hulst, Jeremy Jager en ik om naar het 26 km verderop gelegen Martensplek te rijden. Of zoals wij het in het Oosten zeggen: te knappen. Ik was al 2 jaar niet in Tiendeveen geweest, en had daar eigenlijk direct al spijt van toen we er eenmaal waren. Martensplek is namelijk niet alleen een plek voor Marten, maar ook een superfijne plek voor golfers. Als je met de auto komt aanrijden, zie je hole 10 aan de linkerkant van de weg liggen en even later de green van hole 18. Die ligt precies tegenover het clubgebouw/restaurant aan de andere kant van de weg. Niet met een driver afslaan dus op hole 18, want dat is een par3.
De parkeerplaats is smal doch zeer lang en bevindt zich pal naast de receptie en (helaas nu gesloten) ingang van het restaurant. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Marieke. Die keurig achter een plexiglas schermpje zat en plezier in haar werk uitstraalde. Door een dergelijke ontvangst begint je golfdag goed. We begonnen op de drivingrange die achter de receptie ligt, rechts van de parkeerplaats, richting hole1. De ballen automaat werkt met 1 en 2 euromunten. Ik zou 2 euro aanraden, anders krijg je niet heel veel ballen. Op de driving range hadden we een paar leuke gesprekjes met clubleden. Het bleek dus al spoedig aan alle kanten dat Martensplek een zeer gastvrije en vriendelijke club is. Naar hole 1 is het een flink stuk wandelen. De parkeerplaats af, dan een flink stuk bospad op en dan hole1. En als je bovenop de tee staat, zie je een werkelijk prachtig groen, lichtgolvend, weids landschap. Mooie, nee ik bedoel prachtige natuurlijke waterpartijen, bomen en struiken doorkruisen of bevinden zich naast de fairways. De fairways en tees liggen er goed bij. Zeker voor de tijd van het jaar
De greens hebben wel wat schade en waren volgens ons gisteren geprikt ivm de beluchting. Ze waren nog niet gerold en daardoor soms wat hobbelig. Maar daar is niets aan te doen. Je kunt niet alle werkzaamheden direct achter elkaar doen. Onderhoud is noodzakelijk en we zagen enkele greenkeepers druk aan het werk. Zodra ze ons zagen stopten ze direct en zochten ze een veilig plekje om te schuilen, zodat wij konden slaan. Waarschijnlijk hadden ze al gezien dat met name mijn golfvrienden, niet alle ballen even rechtsloegen. Daar heb ik natuurlijk geen last van. Wel heb ik al weken last van mijn driver. Die cobra king doet niets meer wat ik wil, dus ben ik maar met mijn ijzers gaan afslaan. Hole1tm 9 zijn de "nieuwe" holes. Wij vonden ze mooier dan 10-18. Maar dat mooier is dan ook maar net heel ietsjes mooier, want we kunnen ons ook goed voorstellen dat andere golfers de laatste 9 mooier vinden. Het was aangenaam druk op de baan, maar niet te. We hebben 1x een dame voorlaten gaan, die alleen liep. We hoefden nergens te wachten en liepen gelukkig ook niet voorop in de file. We hebben een zeer leuke dag gehad in Tiendeveen en we zullen niet de v out maken om weer twee jaar te wachten, voordat we terug gaan. Dan is de horeca hopelijk weer open en kunnen we hole19 ook eer aan doen.

erikenmigret | 16-10-2020 | review: Martensplek Golfclub

Geef ook een beoordeling van Martensplek Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Martensplek