logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Holland  >  Amsterdam  >  Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.1
Lees de beoordelingen over Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)Geef ook een beoordeling van Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Touroperators en aanbiedingen voor Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

3D Golfvakanties

Baan gegevens Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 40

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

5720 meter

6255 yard

70,2

128

Dames

4870 meter

5326 yard

70.5

123

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Abcouderstraatweg 46

1105 AA Zuid-Oost  Amsterdam

Tel: +31 294 281241

Tel reserveren: ja

Fax: +31 294 286347

info@dehogedijk.nl

www.olympusgolf.nl

Kijk ook bij www.dehogedijk.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 4 sterren

Na een aantal jaren weer op de Hoge Dijk gaan spelen. Ik hoorde van anderen dat de golfbaan niet meer zo druk was als een aantal jaar terug. Dat gaat op voor de Abcoudebaan, maar de Holendrecht- Bullewijk is nog altijd erg vol. De greens zijn heel goed onderhouden en behoorlijk snel. De Bullewijk vraagt met zijn verhoogde en geaccidenteerde greens om een goede short game. Lastig om een goede score te maken. Muv de Bullewijk lijdt de golfbaan door zijn lage ligging en kleiondergrond gauw onder natte weersomstandigheden. De fairways zijn niet overal even goed. Bij mooi weer speelt de golfbaan een stuk makkelijker. Het clubhuis is eenvoudig maar het eten was niet duur en goed en het terras een heerlijke plek in de zomer. Door Corona hebben we het nog niet kunnen uitproberen. De driving range is prachtig en uitgerust met moderne meetapparatuur, maar het tarief is wel erg hoog geworden. Al met al een fijne golfbaan onder de rook van Amsterdam.

hannibal | 31-03-2021 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 3 sterren

Zeer drukke golfbaan vooral in het weekend. Acht min tussen twee flights (4 ball)is echt te weinig. Marshall helemaal niet gezien
Ook een gemis dat je geen coffee to go kunt krijgen. Een van de weinige banen waar dat niet is!

fabienne.vanelsas | 28-03-2021 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 4 sterren

Algemene indruk is een prima golfbaan waar nagenoeg het gehele jaar op zomergreens kan worden gespeeld. De wind kan een tegenstander zijn. Enige minpuntje schoonmaak fasciliteiten mogen wat uitgebreid worden.

HansNotmeijer | 13-03-2021 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 4 sterren

De hoge dijk is een goed complex. Oefenfaciliteiten zijn erg goed en trackman op de driving range is een leuke extra. De Abcoude golfbaan kan beter maar met de hoeveelheid cursussen en lessen is het begrijpelijk dat deze wat kapot gespeeld wordt. Holendrecht en bullewijk bieden een mooie 18 holes. Het is wel altijd erg druk, normaliter zitten alle flights vol met 4 balls wat het soms langzaam of juist gehaast spelen maakt. Parkeren voor een euro is wat onnodig.

DonnieDos | 27-02-2021 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 2 sterren

Drainage, bezanding oid aanbrengen in de Abcoudebaan want die is nu onbespeelbaar. Een grote modderpoel, zeer teleurstellend. Je ziet je bal met een plons in het gras verdwijnen om die nooit meer te vinden. Aan de zijkanten zak je tot je enkels weg. Al eens eerder geconstateerd maar blijkbaar niet belangrijk. Zal wel commercieel belang zijn. Laatste keer geweest dat ik in dergelijke omstandigheden op deze baan heb gespeeld. Groot deel van het plezier van het golfen ongedaan gemaakt. Bizar, je moet, weliswaar maar 1 Euro, betalen voor het parkeren. Ik dacht dat we al genoeg uitgaven daar.

yenlau | 06-02-2021 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 3 sterren

Deze baan is in het najaar en voorjaar dermate drassig en verzadigd dat zelfs in de fairways je ballen die volledig ingebed zijn kan kwijtraken. Uitgebreide Fill and drill van de fairways met zand zou de conditie van de baan enorm kunnen verbeteren.

Datra.jd | 26-01-2021 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 3 sterren

Lekker gespeeld al was het koud en nat maar mag je techniek en spel niet drukken.

toonkruize | 03-01-2021 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 4 sterren

Een door mij al weer een tijdje niet gespeelde grote baan Holendrecht-Bullewijk, Vrij lang met niet al te veel obstakels. Mijn hcp van 30 precies gehaald.

amstel779 | 14-12-2020 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 3 sterren

Driving Range is voorzien van Trackman, Toffe manier om aan mijn swing te werken. Baan is best wel te doen, al zou het beter kunnen.

bert1965.bdw | 06-12-2020 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Beoordeling met 4 sterren

De oefen faciliteiten zijn super, er is op de driving range op alle afslag-plaatsen TrackMan aanwezig. Je kunt zo dus goed en doelgericht oefenen. Verder ook genoeg oefen faciliteiten om te putten en te chippen.
De golfbaan is goed onderhouden, afslagen liggen er goed bij. De greens zijn wat wisselend. De Holendrechtbaan is wat natter maar wel, goed te doen. Je speelt wel altijd in een 4bal. Minpunt is; mensen boeken een tijd, komen niet opdagen en hebben zich ook niet afgemeld, is geen controle op. Geeft toch wel wat ergernis starttijden zijn echt zo weg, is een drukke golfbaan. Helaas door Corona nu alles dicht jammer geen Buggy door de baan met broodjes en drinken. Wij spelen hier graag.

hanneke.timmermans | 21-11-2020 | review: Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Geef ook een beoordeling van Olympus Open Golfclub (de Hoge Dijk)

Schrijf een beoordeling voor Golfcentrum De Hoge Dijk

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland