logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Holland  >  Purmerend  >  BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.3
Lees de beoordelingen over BurgGolf Golfresort de Purmer - PurmerendGeef ook een beoordeling van BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Touroperators en aanbiedingen voor BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

3D Golfvakanties

Baan gegevens BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Baan

45 Holes / 72 Par

Type baan

polderbaan

Greenfee (prijsopgave 2018)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 69,-

€ 69,-

Lengte

cr

sr

Heren

5994 meter

6555 yard

70,7

113

Dames

5270 meter

5763 yard

72,1

115

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Westerweg 60

1445 AD  Purmerend

Tel: 0299 481 666

Tel reserveren: ja

Fax: +31 299 647081

purmerend@burggolf.nl

Website

tarief 18 holes rustige tijden = € 49,-
tarief 18 holes populaire tijden = € 69,-
tarief 18 holes piek tijden = € 79,-

Sinds 1 april 2017 werk BurgGolf niet meer met tijden voor dagen in de week (ma-do, vrij, za-zo) maar met vraag en aanbod per dag.

We noemen dat Peaceful, Popular, Peak. Op onze nieuwe website burggolf.nl ziet u dit onder ‘boek een greenfee’ staan.

Daarnaast hanteren we het principe 18 holes = 2 x 9.

De LoyalTee korting is blijven bestaan. Op de Peaceful tijden speelt iemand bij BurgGolf al voor € 19,50 een 9 holes ronde. 18 holes kost dan € 39,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 3 sterren

Erg druk, veel flights van 4, weinig tijd tussen de flights, dus filevorming.
Veel modder, slechte drainage en er worden geen pitchmarks weggewerkt. Green dus hobbelig.

Robbali | 22-11-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld op de Rode lus. De layout van deze lus is prima. Variaties in de holes. De golfbaan speelde erg nat. Fairways en T boxen worden wat modderig vanwege de vele regen die is gevallen. De greens waren over het algemeen droog en niet te zacht. Het clubhuis was gesloten vanwege de corona maatregelen. Wederom hulde voor het gratis bakkie koffie bij het huisje bij hole 1.

jennetermeer | 21-11-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren

Rood en wit gespeeld. Rood was prima te spelen. Wit was wel erg nat. Greens waren zeer hobbelig en veel schade door pitch marks. Lay-out van de baan is prima, niet te moeilijke holes, wel vaak water in het spel.

JohnvdS | 21-11-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren

Paar maanden geleden hier ook geweest, toen lag de baan er prachtig bij. Nu was het een stuk minder, door de vele regen zijn sommige stukken erg drassig en modderig geworden, ook de greens hebben veel te leiden gehad.
De oefenfacilitieten en de gastvrijheid zijn prima, en het blijft natuurlijk een mooie parkbaan met uitdagende holes. Hij speelt alleen wat vriendelijker als het een tijdje droog is geweest. We speelden deze keer de geel-blauw combinatie.

rhoolwerff | 15-11-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld op de Blauwe lus. Dat is tevens de lus die het minst goed tegen hemelwater kan. De layout van deze lus blijft leuk. Variaties in de holes. Mooie situering van de greens. De baan speelde naar omstandigheden prima. De greens waren over het algemeen prima. Een enkele green in de buurt van bomen zag en speelde iets minder. De lus heeft zijn uitdagingen voor lage en hoge handicappers. Het clubhuis was gesloten vanwege de corona maatregelen. Hulde voor het gratis bakkie koffie bij het huisje bij hole 1.

jennetermeer | 10-11-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren

i.v.m. Corona om de 5 min. starttijd, druk maar dat wisten we. baan ligt er netjes bij behalve sommige greens op de rode lus, in sommige bunkers mag wel wat zand bij.

jeroen.enkelaar | 07-11-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren

1 nacht in het hotel geslapen en toen met prachtig weer gespeeld. De baan is goed, ondanks het natte weer. Green soms met schade/gras ziekte/ kale plekken.

bkk | 04-11-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 3 sterren

Voor het eerste gespeeld op de Purmer, lussen Geel / Wit, en erg vriendelijk ontvangst. Was extreem druk maar op de baan had je hier geen last van. Dit door grote aantal lussen en voldoende tijd tussen de flights. Beide lussen waren extreem nat en drassig. Ook stond meer dan de helft van de bunker vol water. Drainage is erg slecht of ontbreekt volledig, vermoed het laatste.
Layout van beide lussen erg mooi, uitdagende en afwisselende holes. Niet alleen door het vele water maar ook door de strategisch geplaatste bunkers. Greens waren erg hobbelig en en erg veel pitchmarks. Door grote drukte, begreep ook door veel beginnende golfers, zou er meer marshaltoezicht moeten zijn. Hebben in de baan over 18 holes geen marshal gezien. Tussen gele en witte lus had je de mogelijkheid een gratis 'koffie to go' te nemen, top geregeld!
Conclusie is dat ik zeker terug kom maar alleen in een langere droge periode. Vermoed dat de baan er dan een stuk beter bij ligt. Nu baan helaas extreem drassig en kwaliteit t-boxen en greens matig.

bcklarenbeek | 31-10-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren

Zaterdag 31 oktober de rode lus gelopen. De ontvangst was prima en ook de oefenfaciliteiten zijn goed. De dagen ervoor had het flink geregend waardoor de baan zeer drassig en op sommige plaatsen modderig was. De rode lus is verder goed te doen met afwisselende holes. De greens waren onder de omstandigheden ok. Toch lekker gespeeld op de zaterdag morgen.

Aad-Jan | 31-10-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Beoordeling met 4 sterren

ondanks het slechte weer van de afgelopen week lag de baan er prima verzorgd bij, de paden daarentegen waren voor zien van water en blubber op de lager gelegwen gedeeltes, maar dat is in deze week op andere banen precies hetzelfde.

rstefels | 30-10-2020 | review: BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Geef ook een beoordeling van BurgGolf Golfresort de Purmer - Purmerend

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfresort De Purmer - Purmerend