logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zeeland  >  Rilland Bath  >  Reymerswael Golfvereniging

Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Reymerswael GolfverenigingGeef ook een beoordeling van Reymerswael Golfvereniging

Touroperators en aanbiedingen voor Reymerswael Golfvereniging

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Reymerswael Golfvereniging

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

seaside course. lage begroeiing

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45

€ 50

Lengte

cr

sr

Heren

5744 meter

6282 yard

70.8

123

Dames

4885 meter

5342 yard

72.4

117

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Op vrijdag gelden weekend condities!

Adresgegevens Reymerswael Golfvereniging

Grensweg 21

4411 ST  Rilland Bath

Tel: +31 113 551265

Tel reserveren: nee

Fax: +31 113 551264

E-mail

www.reymerswael.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 4 sterren

[geen motivatie]

giel.bisschops | 15-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 4 sterren

Lekker gespeeld op goed onderhouden holes. Vriendelijke ontvangst en lekker eten in het arrangement. Mooi uitzicht op sommige plekken op de Westerschelde. Helaas werd er door de schietclub naast de golfbaan getraind wat wat geluidsoverlast gaf.

g.j.van.mil | 15-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 5 sterren

Ik speel er al 2 jaar, zeker aan te raden.

fernandbourgeois | 13-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 4 sterren

Een paar jaar geleden hier voor het eerst gespeeld. Was toen een niet bepaald enthousiast en schreef toen een slechte beoordeling. Vorige week zaterdag wederom hier gespeeld. Een complete metamorfose! Onderhoud van de baan was nu uitstekend. Tees, fairways en greens waren nu van uitstekende kwaliteit. Ok, het waaide fors en de fairways waren smal, maar dat mocht de pret niet drukken. De baan lag er uitstekend bij! Enige wanklank is het lawaai van de aanpalende schietvereniging. Het geknal irriteert op den duur wel. In deze tijd van het jaar verliezen de populieren veel pluizen, hetgeen soms bizarre beelden oplevert. De green van een par 3 was, vanaf de tee gezien, spierwit! Ontvangst was alleraardigst en ook de bediening op het terras was goed. De sliptongetjes nadien smaakten prima. Al met al een fijne golfdag!

JefH | 12-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 4 sterren

Voldoende parkeergelegenheid. Vriendelijke, gastvrije ontvangst door Marly en doosje tees als representatie.
Na de koffie werd door de horeca alvast de bestelling opgenomen voor de maaltijd later. De fairways lagen er verzorgd bij, de rough moest je mijden. De greens waren verschillend qua snelheid. Een genot was het eindelijk weer kunnen beschikken over de harken, ballenwassers, afvalbakken en wasplaats. Het waterkraantje in de baan was helaas nog niet open. Als je alleen aan oud en nieuw dacht, kon je jezelf afschermen van de geweldige overlast van de schietclub, vooral bij de tweede 9 waar de windrichting verkeerd stond.
Toch weer genoten van deze baan die je meer gelopen moet hebben om de problemen te omzeilen. Tip: 100 meter palen?

Chrico36 | 11-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 4 sterren

Gisteren 6/6 op reymerswael 18 holes gaan spelen. Ben pas aan het golfen en woon daar niet zo ver van, en ben al veel op de driver range geweest, dus was zeer benieuwd. Na zeer vriendelijk te zijn ontvangen op de receptie hebben we ons naar de eerste hole begeven. Na een paar holes te spelen zag ik dat het voor mij zeer moeilijk ging worden (handicap 43). Er was iemand bij mij met handicap 27 en hij vond het ook zeer moeilijk, fairways zijn zeer smal en als de bal in de rough terechtkomt kan je de bal niet alleen meer spelen, meestal vind je hem niet meer terug. (neem genoeg ballen mee) Er was bijna geen wind, dus wat moet dat zijn als er veel wind is. De holes liggen ook dicht bijeen, afslagplaatsen en greens naast elkaar, ook hebben we spelers van een andere hole op onze fairway gehad die daar hun bal speelden, denk niet dat dit de bedoeling is. We hebben een paar keer fore horen roepen als de bal onze richting uitkwam. De greens en fairways zijn wel prachtig onderhouden, ook de omgeving is prachtig, nadien iets gaan eten op het terras, heel goed en vriendelijk, zeer plezante dag gehad en kom zeker terug, wel als mijn handicap wat beter is, voor beginnende golfers is het hier zeer moeilijk.

frank00 | 06-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 5 sterren

Lekker rond gelopen en afgesloten met lekker eten in clubhuis.

GuyDeBruyn | 06-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 5 sterren

Ondanks het mindere spel toch weer genoten! Tot de volgende keer!

wvanderkerk | 02-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 4 sterren

Baan lag er goed onderhouden bij. Het betreft hier een overwegend vlakke baan, waarbij het zaak is op de fairway te blijven. Die je dan niet dan is de kans groit dat je je bal niet meer vind in de behoorlijk dikke rough. Daarnaat maken waterhindernissen en doglegs het de golfer moeilijk. Het was redelijk druk op de baan, waardoor er van tijd tot tijd moest worden gewacht. Oefenfaciliteiten zijn prima. Alleen terras was nog, vanwege Corona open. Kaart had ruim voldoende borrelhapjes en personeel was vriendelijk en dacht met je mee.

jvmosel1962 | 02-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Beoordeling met 4 sterren

vandaag veel wind en daardoor was de baan al moeilijk genoeg, een beetje teleurgesteld dat de driving range op dinsdag gesloten is, want ik persoonlijk heb dat echt nodig voor ik aan de baan begin en vooral de roughs liggen er heel slecht bij, dus even naast de fairway en je ligt tussen gras e.d. van 30 centimeter hoog, dus met de wind heel veel ballen verloren en niet zo leuk spelen, ik hoop dat ze de roughs een beetje korter maken om je ballen te kunnen vinden en dat de driving range niet zo lang gesloten blijft!

romainvanremoortere8 | 01-06-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging

Geef ook een beoordeling van Reymerswael Golfvereniging

Schrijf een beoordeling voor Golfcentrum Reymerswael