logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Rijswijk  >  Rijswijkse Golfclub

Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over Rijswijkse GolfclubGeef ook een beoordeling van Rijswijkse Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Rijswijkse Golfclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Rijswijkse Golfclub

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 50

€ 65

Lengte

cr

sr

Heren

5705 meter

6239 yard

68

116

Dames

4859 meter

5314 yard

69,1

111

Handicap

36

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Rijswijkse Golfclub

Delftweg 58

2289 AL  Rijswijk

Tel: +31 70 3192424

Tel reserveren: ja

Fax: +31 70 3995040

E-mail

www.rijswijksegolf.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag gespeeld op de Rijswijkse Golf Club. Mooi weer met een zonnetje. De baan is zacht. Fairways redelijk schoon van herfstblad. De semi rough vol blad. Bal vaak slecht te vinden. Buggy’s in de baan veroorzaken wel sporen. Al met al viel het mee. Baan is leuk en goed gevarieerd.

Eduard1951 | 05-11-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Uitdagende golfbaan.
Goed onderhouden.

dghamer | 26-10-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Na een week met best wat regen viel de baan zeker niet tegen. Tenminste op de fairways, want daarbuiten was het behoorlijk zacht en glibberig. Green waren echt nog goed, rolden prima en waren 18 holes gelijk.
Jammer dat het geluid van de omringende snelwegen zo duidelijk hoorbaar is. Maar echt een leuke baan om te spelen. Uiteraard was het clubhuis, op receptie en shop na, gesloten, Dus, nog wat drinken na de ronde is er niet bij. Er is ook geen take away of baancatering.
Oefenfaciliteiten zijn voldoende, maar houden niet echt over. Snelheid van de oefengreens kwam redelijk overeen met de greens in de baan.
Wat ons betreft een baan om 2-3 keer per jaar te lopen.

gwouden | 24-10-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan dit jaar weer voor het eerst op de Rijswijkse gespeeld. Baan lag er uitstekend bij. Fairways mooi in het gras (waren net gemaaid; wel veel maaisel in de baan) en de greens mooi op snelheid.
Bij prachtig weer een heerlijke ronde gespeeld. We jammer dat de marshall niet wat vaker door de baan komt om de voortgang te controleren. Was dit keer echt nodig, want flight voor ons maakte er een potje van. Wat ervoor zorgde dat niet alleen onze flight, maar ook de flights achter ons veel hebben moeten wachten. Geluid van de snelwegen naast de baan is constant hoorbaar, maar eigenlijk nooit storend. Horeca uitstekend, met Corona regels hoog in het vaandel.
Al met al een heerlijke dag gehad. We komen snel nog eens terug.

gwouden | 18-09-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Op 17 september 2020 deze baan gespeeld. De baan ligt dicht tegen de drukke A13 aan en je hoort dan ook een constante vorm van autogeluid. Juist omdat het geluid zo constant is ben je daar na een paar holes aangewend en stoort het niet bij het spelen. Het is een leuke baan met goed onderhouden fairways en greens. regelmatig water in het spel. Omdat er niet veel wind was speelde de baan niet uitzonderlijk moeilijk. Het clubhuis is ruim opgezet, 'coronaproof', er is een uitgebreide golfshop, vriendelijke medewerkers en prima oefenfaciliteiten.

GiorgioP | 17-09-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Verrassend zo’n golfbaan tussen rijksweg en woonwijk. Mooie uitdagende baan en goed onderhouden. Clubhuis mensen erg gastvrij.

MarsWeg | 17-09-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Het was een zeer warme dag in september, eerst genoten op het terras, met uitzicht op de baan. Als je voor het eerst deze op deze baan speel moet je goed opletten voor de waterpartijen, dus recht slaan, zeker vanaf de teebox is belangrijk. Fairways en de baan waren goed onderhouden. De greens hadden wat te lijden van de spelers zelf, men blijft moeite houden met het verwijderen van pitch Marks. De greens waren net geprikt en ingezand ook dat werkte niet altijd mee om goed te putten. Het achtergrond geluid van de rijksweg was wel aanwezig maar niet echt storend.

veldbun | 15-09-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Lekker gespeeld, fairways en greens prima. Wel altijd het gezoem van de omliggende snelwegen natuurlijk, het went nooit helemaal. Ontvangst heel vriendelijk, wel relatief hoge greenfee (ondanks korting ANWB) t.o.v. gebodene. In het clubhuis na afloop was het behoorlijk druk en de 1,5 meter afstand en geen handen/knuffels etc dat geldt hier blijkbaar niet. Gelukkig zaten we buiten maar daardoor vergat de bediening ons nog wel eens.

JWV10 | 07-09-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De baan wordt nog steeds beter. Wat mij betreft is er maar een aandachtspunt. De tee-boxen zijn niet egaal.

Robert73 | 16-08-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrije ontvangst en horeca. Golfbaan netjes onderhouden. Deze golfbaan is een bezoek zeker waard.

fhamer | 14-08-2020 | review: Rijswijkse Golfclub

Geef ook een beoordeling van Rijswijkse Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Rijswijkse Golfclub

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland