logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Rotterdam  >  Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)Geef ook een beoordeling van Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Touroperators en aanbiedingen voor Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Baan

9 Holes / 54 Par

Type baan

Parkbaan

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 17,50

€ 20

Lengte

cr

sr

Heren

1497 meter

1637 yard

Dames

1497 meter

1637 yard

GVB

nee

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

nee

Adresgegevens Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Kleiweg 480

3045 PM  Rotterdam

Tel: +31 10 4188848

Tel reserveren: ja

Fax: +31 10 4184698

info@seve.nl

www.seve.nl

Golfcentrum Seve

Golfcentrum Rotterdam 8 november 2013 geopend. werd en is vernoemd naar de Spaanse golfspeler Severiano Ballesteros (in de jaren ’70 en ’80 de beste speler ter wereld). Wegens zijn grote charme en populariteit werd hij door het publiek vaak Seve genoemd. Deze naam past bij het vernieuwde golfcenter met een 9 holes par 3 baan en de grote driving range.

Maar ook het moderne mediterrane restaurant mag er zijn. De architect El Equipo Creativo bekend van o.a. restaurant Tickets van Adria Ferran (El Bulli) & restaurant Ikibana in Barcelona heeft het golfcenter een totale metamorfose gegeven. Dit sfeervolle en trendy ingerichte restaurant is voorzien van een gezellige veranda die pal aan de driving range ligt. Hiervandaan heeft de bezoeker goed uitzicht op de oefenbaan.

Seve trainingscentrum

Golfcenter Seve biedt optimale trainingsfaciliteiten. Er is in het trainingscentrum een uitdagende Par 3 baan aanwezig, met 9 holes. Er zijn nieuwe studio’s bijgeplaatst waardoor Golfcenter Seve met de meeste afslagplaatsen de grootste indoor driving range van Nederland heeft. Daarnaast zijn alle 80 afslagplaatsen verlicht en overdekt en daardoor winterproof. Het golfcentrum maakt gebruik van de nieuwste technieken zoals de Trackman driving range om het spel te optimaliseren. Tevens heeft de beste professionele golfer van Nederland Joost Luiten (winnaar KLM Open en het Oostenrijks Open 2013)
De Driving Range van Golfcentrum Seve heeft80 afslagplaatsen

De Golf academy

Onder leiding van PGA professional John Woof is Golfcenter Seve een nieuwe Golf Academy gestart. Voor deze academy zijn nieuwe golfstudio’s gebouwd waar 10 professionele golfers klaarstaan om mensen individueel of met zijn tweeén les te geven. Zo wordt de meest beoefende sport van de wereld aangeleerd op een manier dat het extra plezierig is. Ook faciliteert de Golf Academy groepslessen. Golfcenter Seve is bovendien ideaal gesitueerd in het centrum van Rotterdam. Het ligt naast de snelweg en is hierdoor gemakkelijk te bereiken.

Sport en ontspanning op ieder niveau

Golfcenter Seve is toegankelijk voor iedereen. Voor de beginnende golfer zijn er diverse lessen om kennis te maken met de sport. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar golf, zijn er clinics om de basisvaardigheden van de sport te leren. Ook voor de gevorderde golfer is er bij Golfcenter Seve genoeg te beleven; zo is daar de unieke custom fitting onder leiding van Hans Lemmens.
In de fitting studio laat het team van Hans Lemmens je zien hoe het materiaal geoptimaliseerd kan worden voor elk niveau speler om rechter en verder te slaan.
Ook aan de kleintjes is gedacht: vanaf zes jaar kunnen kinderen hier terecht voor diverse lessen en clinics. Ook in het restaurant is een leuke speelhoek gecreëerd speciaal voor de kinderen.
Golfcenter Seve heeft voor iedereen de juiste faciliteiten en vooral veel gezelligheid gecreëerd.

Heeft u inmiddels op het golfcentrum gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Tot eind december 2013 dingt u dan ook mee naar de verloting van een golfreis naar Duitsland. Geef uw beoordeling op: Golfreiswijzer.nl/golfcentrum Seve.

Golfcenter Seve Rotterdam is 7 dagen per week als volgt geopend:
Receptie maandag t/m zondag 08:30 - 22:00 uur
Driving Range maandag t/m zondag 08:30 - 24:00 uur
Baan maandag t/m zondag 08:30 - 22:00 uur
Restaurant/bar maandag t/m zondag 08:30 - 24:00 uur
Golfcenter Seve Rotterdam
Kleiweg 480
3045 PM Rotterdam
Tel: +31(0)10-418 88 48

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Deze week 2 keer gelopen, schitterende driving range en horeca en bediening zijn top. Oefengreens wel heel vol met allerlei lesgroepjes. Baan ligt er mooi bij en blijft uitdagend. Wel vaak flights die de boel nogal ophouden met uiteenlopende zaken. Helaas is de kwaliteit van de greens matig tot zeer slecht, hobbelig oneffen en veel kale plekken. Het in ere herstellen van de marshal zou een goed idee zijn.

JWV10 | 03-06-2021 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige, tricky par-3 baan vlakbij de ring Rotterdam. Trek een uurtje uit om 9 holes te spelen op de mooi aangelegde baan. Tijdens Corona is het druk in de baan en start je om de 6 minuten, vaart in het spel houden is dan echt nodig. Seve heeft volop prachtige afslagplaatsen en een paar mooie pitch- en put faciliteiten. Het kan op het parkeerterrein doms overvol zijn, maar dan zijn er nog plekken buiten de club beschikbaar. Service us clubhuis is fenomenaal, eten is redelijk maar niet goedkoop...

marliesmichielsen | 17-11-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk baantje middenin de stad, heel goed en uitdagend voor je korte spel. Zeer gastvrije ontvangst en ruim voldoende oefenfaciliteiten. Kwaliteit van fairways wel ok voor eind oktober, greens heel erg slecht en hobbelig. Wat zich wreekt is geen marshalls om te controleren op basics als gebruik pitchfork en eveneens 4-bal in de baan voor ons terwijl 3 maximum is nu in coronatijd. Dat houdt de boel alleen maar op. Prijs/kwaliteit voor niet-leden is niet geweldig.

JWV10 | 30-10-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie 9 holes par-3 golfbaan door het park, perfect om de putter, wedges en ijzers op scherp te stellen met baantjes tussen 53 - 120m, lange werk kan geoefend worden op de driving range met heaters, automatische optee afslagmatten, eventueel de trackman. Horeca is altijd erg gastvrij, drankjes en hapjes kunnen genuttigd worden op de range. Ideaal om goed te oefenen!

emiel_verhaert | 26-10-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Top golfbaan op randje Rotterdam! Mooie kleine baan, prachtig aangelegd en goed onderhouden. Horeca is echt top, goed eten, goede wijnen en super service en gastvrijheid!

onderdelindenfrank | 25-09-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke par 3 baan op een plek waar je het niet verwacht. Afgelopen zondag hier geweest met de radio 10 golfdag. Vriendelijk personeel, goed eten, netjes onderhouden baan dus voor mij was het goed. Langste hole 120 meter, met de laatste hole een water partij waar je hem mooi overheen moet spelen. Leuke drivingrange met diverse doelen om op te kunnen richten. De oefen greens komen alleen totaal niet overeen met de greens in de baan. Greens in de baan lopen best snel en de oefen green is super traag.

mick.visser | 20-09-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Op een plaats waar je geen golfclub verwacht, naast het ziekenhuis ligt Seve.
Een ideale uitvalsbasis om af te spreken (goede horeca), te trainen of te werken aan je korte spel.
De par3 baan is uitdagend, met veel bomen en een goede oefening voor je korte spel.

WE_1989 | 13-09-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Al een tijdje geleden hier ooit geweest voor de 'Trackman' faciliteiten. Helaas is het systeem nu defect en te oud om nog gerepareerd te kunnen worden, aldus de receptie dame. Wel zijn er nu driving range matten met zo'n automatische bal op T-er. Leuke gadget. Ook staat het hele veld nog vol met targets, van een auto, tot aan blikken, ringen, vlaggen, afstands markers etc. De meeste afstanden zijn wat 'optimistisch', zeker het 250m bord ;-) De ballen hebben hun beste tijd wel gehad, zeker de oudste serie... Verders een leuke locatie om te lunchen met ook een prima shop!

MicheldeMooy | 03-08-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 5 sterren

Een gezellige, hippe en gastvriendelijke Pay&Play baan met uitstekende oefenfaciliteiten. De luxueus uitgeruste driving range met fijne afslagmatten en verschillende putting greens, maken het een genot om je ijzer slagen en korte spel te oefenen. Het afslagveld gevuld met 'targets' geeft het afslaan, nét even een andere dimensie mee. Ook de par-3-baan, biedt een lekkere uitdaging door zijn nauwe vol begroeide bebossing en struiken gecombineerd met flinke ondulatie. De afslag van de 9e hole op hoogte over de visvijver heen, is-en-blijft een ware traktatie op het einde van je ronde, waarna je héérlijk kan lunchen.

Jøøst | 02-08-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Ideale par 3 baan om je korte spel te oefenen, uitstekende afslagplaatsen en puttinggreens! Horeca is prima, gastvrij en goed verzorgd. Door de populariteit is soms het parkeerterrein te klein😄.

marliesmichielsen | 29-07-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Geef ook een beoordeling van Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Schrijf een beoordeling voor Golfcenter Seve

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland