logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Utrecht  >  Zeist  >  Schaerweijde Golf

Schaerweijde Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Schaerweijde GolfGeef ook een beoordeling van Schaerweijde Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Schaerweijde Golf

3D Golfvakanties

Baan gegevens Schaerweijde Golf

Baan

9 Holes / 56 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 27

€ 27

Lengte

cr

sr

Heren

2958 meter

3235 yard

57

87

Dames

2824 meter

3088 yard

58,2

94

Handicap

nvt

Adresgegevens Schaerweijde Golf

Krakelingweg 5

3707 HM  Zeist

Tel: +31 30 6920272

Tel reserveren: ja

www.schaerweijde.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Schaerweijde Golf

Beoordeling met 5 sterren

Dit is geen pitch & putt par 3 baan. Sterker nog, dit zijn heel uitdagende 'full size' par 3 holes. De club heeft in 2020 nieuwe greens en bunkers gemaakt met hulp van Alan Rijks. Het lijkt alsof de baan altijd zo is geweest. Super strak, heel moeilijk en ze rollen mooier dan veel top banen in Nederland. De club is heel gezellig, ontvangst heel prettig. De oefenfaciliteit is top en het is heel toegankelijk.

9 holes spelen duurt een uur. Het is niet duur en je wordt niet eruit gegooid als je een spijkerbroek aan heeft. Dit is de toekomst van golf!

stuartburley112 | 15-07-2021 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 5 sterren

Mooie afwisselende greens, goed geplaatste bunkers. Prima onderhouden.

gert58 | 27-02-2021 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 5 sterren

Een niet al te moeilijke golfbaan, met vrij brede fairways, goed onderhouden.

a augustjanska | 17-11-2020 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 4 sterren

De 9-holes golfbaan van Schaerweijde was al een uitdaging, echter na de nieuwe greens is het een beleving geworden. De nieuwe greens zijn al goed snel en maken het spel een stuk aantrekkelijker. Voor de nieuwe greens was de uitspraak ‘als je goed kunt golfen op Schaerweijde dan kun je dat overal’ - nu is de uitspraak ‘als je een goede ronde kunt lopen op Schaerweijde, kun je dat overal’.

cork | 06-10-2020 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 4 sterren

ochtend gegolfd met vrienden was hier nog niet eerder geweest. Banen zijn goed onderhouden maar clubhuis wordt gedeeld met hockey club parkeerplaatsen waren allen bezet en clubhuis was slecht.

m.leever2 | 05-09-2020 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks dat het bijna donker was, toch een heel leuk rondje gelopen op mijn lokale baan. De baan is recentelijk vernieuwd en ligt er ontzettend mooi bij. Tee boxes netjes, gras en rough goed bijgehouden, obstakels duidelijk gemarkeerd. De greens waren wat langzaam, wat waarschijnlijk kwam door het vochtige weer. De ligging is een beetje dubbel wat mij betreft; aan de ene kant (letterlijk) zijn schitterende bossen, bomen en een glooiend landschap, maar aan de andere kant zijn er de hockeyvelden waar om de baan is heen gebouwd. Die zijn vast niet altijd bezet, maar deze avond was er behoorlijk wat bedrijvigheid. Fijn om deze baan in de buurt te hebben in ieder geval, ik zal er zeker nog regelmatig terugkomen.

RubenM | 02-09-2020 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke par 3 -4 met prachtige greens, holes liggen vlak naast elkaar wel opletten dus.

cjmdebrabander | 30-08-2020 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 4 sterren

Net gerenoveerd. Alles lag er ondanks de droogte prima bij. De Greens waren prima. Voor een rondje, of 2, kortebaangolf is dit een prima golfbaan. Binnen van het gedeelde (met de Hokeyclub) clubhuis is het een beetje kantineachtig. Zelf heb ik daar geen problemen mee. De gezelligheid moet van de mensen komen. Kotom Schaerweide, ik heb mij prima vermaakt op jullie nieuwe baan. Top.

RikZuurveen | 14-08-2020 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 4 sterren

In het voorjaar van 2020 is de volledige baan gerenoveerd. Door architect Alan Rijks zijn nieuwe greens ontworpen en verschillende tees verplaatst of toegevoegd. Het resultaat mag er zijn! De oude greens zijn compleet vervangen door nieuwe uitdagende exemplaren met veel undulatie. De sproei-installatie is volledig vervangen. Door de corona-crisis is de baan niet gebruikt en kon het gras prima groeien. De greens zijn nog niet bijzonder snel, maar wel spannend geworden. Door de nieuw tees zijn de 1e en de 2e ronde duidelijk verschillend geworden. Ik zou zeggen, kom het maar eens beleven.

Arthur | 02-08-2020 | review: Schaerweijde Golf

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag op het laatst besloten om een balletje te gaan slaan. Hetcwss al begin van de middag en hadden niets gereserveerd. We gingen op zoek naar een baan in de buurt. Regelmatigcwaren wij al langs deze baan gereden en nu besloten wij om de clubs maar eens op deze baan te testen. Prima ontvangst in hockey/golf kantine. Starttijden zijn er niet dus gewoon zodra het kan starten. Was vandaag ook laatste competitie dag bij het hockey. Was gezellige boel. Tijdens het golfen konden we heerlijk meegenieten van de muziek en omroeper. Gefeliciteerd schaerwijde met de overwinning. Na lekker ingeslagen te hebben zijn wij gestart. De baan prima aangelegd. Wel wintergreen en afslag. Vind ik altijd minder. Mooie lange par 3 banen voor elk niveau prima afstanden. De bunkjers liggen strategisch aangelegd vaak voor de greens. Ook holes met mooie hoogteverschillen. Al met al zeer verrassend en mooie baan op 20 min rijden. Heerlijke dag gehad en kom snel weer. Ik zal de baan aanbevelen aan golf maten. Top middag.

rene.leeuw | 24-11-2019 | review: Schaerweijde Golf

Geef ook een beoordeling van Schaerweijde Golf

Schrijf een beoordeling voor Schaerweijde Golf