logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Eindhoven  >  Tongelreep GCC Golf & Country Club

De Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over De Tongelreep GCC Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van De Tongelreep GCC Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor De Tongelreep GCC Golf & Country Club

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Tongelreep GCC Golf & Country Club

Baan

9 Holes / 71 Par

Type baan

Parkbaan

Greenfee (prijsopgave 2009)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 40

€ intro

Lengte

cr

sr

Heren

5622 meter

6148 yard

70,9

124

Dames

4877 meter

5334 yard

70.1

119

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens De Tongelreep GCC Golf & Country Club

Charles Roelslaan 15

5644 HX  Eindhoven

Tel: +31 40 2520962

Tel reserveren: ja

Fax: +31 40 2932238

gcc@golfdetongelreep.nl

www.golfdetongelreep.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Fairways geprikt dus dat kost even lengte. Greens prima onderhouden alleen ook hier hebben voorgangers moeite met bukken en heb ik weer veel pitchmarks hersteld. Verder genoten van het heerlijke weer op deze prachtige stadsbaan.

tonvandaal | 05-11-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 3 sterren

Leuke 9 holes baan waarbij je op de 2e 9e vaak een andere green aanspeelt als bij de 1ste 9. De gastvrijheid van de club is mijn ogen niet echt denderend. Alliantie spelers worden vaak pas na een bepaalde tijd toegelaten op de baan.

svogels35 | 20-10-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

2x 9 holes op de Tongelreep. Er werd gewerkt aan de driving range waardoor we niet konden inslaan. Door op een paar holes verschillende greens (geel & rood) en op enkele holes verschillende teeboxen te gebruiken maken ze er ogenschijnlijk 2 verschillende 9 holes banen van. Geinig. Leuke baan met hele mooie, snelle geonduleerde greens. Vriendelijke caddy master en marshall. Jammer dat we ivm Corona niet even konden naborrelen. Kom graag nog een keer terug.

LoekWerring | 16-10-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

geweldige oefenfaciliteiten. De drivingrange en eventueel de oefenholes nodigen uit tot een lange oefensessie. Alle slagen zijn te oefenen. Je slaat naar "echte" doelen. Ballen zijn onbeperkt inbegrepen bij de bescheiden oefenprijs. Vanwege drukte deze keer de baan niet gespeeld. Dat ga ik zo vaker doen, anderhalf uur gericht oefenen zet meer zoden aan de dijk dan de, in mijn ogen, niet echt geweldige baan spelen.

hansgielissen | 15-10-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Weer een leuke ronde op tongelreep gespeeld. Ondanks Corona is de ontvangst altijd goed want de drivingrangeballen staan al voor je klaar en dat kom je bij steeds minder clubs tegen en door ons 9 holes verbond betaal je maar €30 voor 18 holes. De soms dubbele afslagplaatsen en soms dubbele greens geven je toch het gevoel dat je 18 verschillende holes speelt. De baan ligt er goed bij en de greens waren zeer goed zelfs, compliment.
Jammer dat we na afloop niets konden drinken en eten maar we komen hier zeker weer een keer terug. 👍.

dick_golfy | 14-10-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Clubhuis dicht vanwege corona en dat is een sof voor de uitbater en golfer. Laten we hopen dat dit snel overwaait. Greens snel voor de tijd van het jaar en sommige fairways hebben te lijden van kraaien op zoek naar emelten.

tonvandaal | 08-10-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Bijzonder vriendelijke ontvangst en, toen bleek dat men een vergissing had gemaakt, meteen een oplossing van de caddiemaster in overleg met de marshal, super!
De baan lag er goed bij, jammer dat men ook hier door kraaien geplaagd bleek te worden. Greens niet snel maar lagen er goed bij.
Wat ook jammer was dat men ook hier het clubhuis/restaurant gesloten moest worden, pech! De meeste banen mogen wel de horeca open houden sommige niet. Jammer voor de club en hun vrijwilligers die de gasten deels moeten teleurstellen. Voor het geluid van het verkeer stond de wind verkeerd.

AnWas | 07-10-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

De tweede keer dat we hier spelen. De ontvangst en gastvrijheid zijn hier top. Enig minpuntje is dat het op het terras qua bediening iets vlotter mag. Geen gebruik gemaakt van de oefenfaciliteiten, maar die zijn ruimschoots aanwezig met een zeer ruime chipping en putting green.
De baan blijft interessant, wat onder meer komt door 3 holes met 2 greens waardoor de 2e negen net iets anders is dan de eerste 9. Verder lijken de korte par 4's makkelijk, maar dat zijn ze niet per definitie. Heerlijk gespeeld en we gaan nog wel eens terugkomen op deze alliantie baan.

pmulder | 18-09-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Goed verzorgde baan en extra uitdaging door maaipatroon van de fairways. Greens kunnen sneller maar zijn goed verzorgd. Prima oefenfaciliteiten.

tonvandaal | 15-09-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden baan. Park- bosbaan met zowel naald- als loofbomen. Supervriendelijke en behulpzame marshalls, de beste van Nederland!

dsille | 21-08-2020 | review: Tongelreep GCC Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van De Tongelreep GCC Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor De Tongelreep Golf & Country Club