logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Wijchen  >  De Berendonck (BurgGolf Wychen)

De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over De Berendonck (BurgGolf Wychen)Geef ook een beoordeling van De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Touroperators en aanbiedingen voor De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 65

Lengte

cr

sr

Heren

5594 meter

6118 yard

69.7

124

Dames

4890 meter

5348 yard

71

128

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Neem contact met ons op voor overnachtingsmogelijkheden

Adresgegevens De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Weg door de Berendonck 40

6603 LP  Wijchen

Tel: 0900-burggolf (0900-28744653)

Tel reserveren: ja

Fax: +31 24 6411254

wijchen@burggolf.nl

www.golfbaan-wijchen.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Tezamen met vrienden 18 holes gelopen.
De ontvangst was vriendelijk, men gaf uitleg over de ligging van de diverse holes en de daarbij behorende looprichtingen. De parkeergelegenheid is prima, het is een stukje wandelen naar de dr.
De baan ligt er goed bij, snelle greens, uitdagenden fairways met hier en daar boom partijen midden op en tee boxen die hier en daar wat kaal zijn en niet egaal. De baan is met het vele groen en waterpartijen uitdagend te noemen. Het rumoer van de A73 was goed waarneembaar in de baan.
Het was behoorlijk druk en daardoor ontstonden er bij sommige holes wachttijden en daardoor ongeduldige flights achter ons.. Wij vinden de baan niet echt goedkoop, met onze vierbal was het 4 x €69,- en daarvoor willen we graag zonder opgejaagd te worden genieten van de baan en natuurlijk het spel.
Volgens de app hebben wij rond de 8,2 km afgelegd!
Na afloop heerlijk gegeten in het clubhuis.

jaapdv | 30-08-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie 18 holes BurgGolf baan. De strategisch gelegen bomen midden op de fairways, de waterpartijen, bunkers en geonduleerde greens zorgen voor de juiste uitdaging.
Toch de nodige verbeterpunten:
De teeboxen waren veelal kaalgeslagen en niet egaal.
De greens van de 1e en de 2e 9 holes waren helaas niet van dezelfde kwaliteit.
Op de Driving range waren de matten aan vervanging toe.
Jammer dat de keuken al om half 8 gesloten was.

Loek Werring | 20-08-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Burggolf De Berendonck is een mooie baan. de driving range is een stukje lopen vanaf het clubhuis, maar bij de driving range is een toilet.
Tussen de holes soms een stukje lopen, en soms liggen zich dichtbij de green van de voorgaande hole. Pima om zonder buggy te doen, hier en daar wat water en strategisch geplaatste bunkers, dus soms tactisch spelen, een paar blinde holes.
fairways en greens lagen er goed bij. Zowel voor hoge als lage hcp een leuke baan om te spelen, de holes staan over het algemeen opzich, afgeschermt met bomen tussen de naastgelegen hole. maar een bal tussen de bomen is moeilijk te vinden.

richard.kunst | 02-08-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

er is voldoende parkeer gelegenheid de greens vind ik wisselend de fairways zijn goed onderhouden en nadeel vind ik de afstaand naar de Oefenfaciliteiten
als je geen ballenkaart hebt mag je een heel stuk terug lopen verder lekker gespeeld en het is er rustig geen snelweg of vliegveld in de omgeving.

FLangendoen | 24-07-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan lag er zeer goed bij
Was weer leuk om er weer gespeeld te hebben. mooie omgeving
Ook lekker gegeten in het restaurant
Met een vriendelijke bediening
Kom er zeker weer eens terug.

willangpsv | 29-06-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Baan ligt in een groene en rustige omgeving. Greens en fairways waren prima. Wel vond ik de greens aan de trage kant. Het is over het algemeen een vlakke parkbaan met diverse uitdagingen, zoals doglegs waterhindernissen en bebossing. Aan tee boxen was te zien dat er de afgelopen tijd nieuw gras was gelegd/gezaaid. Lagen er goed bij. Wel waren er nog nog niet alle tee boxen open. Ontvangst was uiterst vriendelijk. Kregen een hele uitleg hoe de holes liepen en er werd aangegeven hoe we moesten lopen. Die uitleg was wel nodig aangezien je goed moet opletten waar de volgende hole ligt en dat eea niet altijd goed wordt aangegeven. Wij moesten starten op de gele lus. Wel stukje lopen vanaf clubhuis maar wel bij driving ranche en put en chip oefen greens. Voor de ballenautomaat was een speciale kaart nodig. Dat was ons niet verteld maar gelukkig was de marshall zo vriendelijk ons een mandje ballen te geven zodat we toch konden inslaan. Na een rondje golfen is het heerlink vertoeven op het terras, waar er voor zowel grote als kleine trek voldoende te krijgen is. Baan waar we zeker terug gaan komen.

jvmosel1962 | 24-06-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 3 sterren

De ontvangst was kort en zakelijk. We krijgen de scorekaarten overhandigd, we betalen de fees (duurste tarief, ondanks code oranje bij online inboeken) en marshall Hans komt buiten met ons kennismaken. Hij legt uit hoe we bij de start van 'geel' moeten komen. We maken vervolgens ruim voor de afgesproken tijd een lange wandeling naar tee 1 (geel). Als we willen afslaan, blijkt dat we moeten samenlopen met twee andere golfers. Dat is ons niet gemeld bij het boeken noch bij de aanmelding in het clubhuis! Daar gaan we niet mee akkoord bij een fee voor de volle prijs van €69. Het blijkt de 'regel' te zijn om verplicht samen te spelen bij Burggolf? (Verderop tijdens onze ronde zien we viertjes, drietjes EN tweetjes!) Het kan dus wel?) Dat wordt later teruggedraaid bij onze klacht hierover in het clubhuis en we vertrekken 10 minuten later voor onze ronde. Het gras van de fairways is 'stug'; de bal rolt niet door na het neerkomen. Bij de tweede 9 kunnen we bijna niet van de originele teebox afslaan, want die zijn 'under repair'. Bij golfbanen in Duitsland krijg je dan korting op je fee, vanwege het 'ongemak' en de kortere lengte van de hole! Hier niet blijkbaar? Deze baan kan sowieso het nodige onderhoud gebruiken, is mijn mening. Al met al ben ik niet onder de indruk van deze baan. Uitleg aan gasten over de 'procedure' van golfen bij en op deze baan verdient geen schoonheidsprijs. Marshall moet waarschijnlijk op bijscholing, gezien zijn foute informatie over Ready Golf?

e.owel | 28-05-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Is en blijft een leuke en afwisselende baan in een prachtig natuurgebied. Baan lag er goed bij ondanks alle regen die er gevallen was en zelfs nog viel toen wij speelden. Greens zijn netjes en snel.
Helaas door de Corona maatregelen het restautant gesloten maar het terras was open. Parkeren is absoluut geen probleem.
De Marshall rijdt de hele dag door de baan en houdt de doorstroming goed in de gaten.

cees.hoogeveen | 18-05-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Prima golfbaan met uitdagende holes. Redelijk onderhouden maar zal dichter naar de zomer veel beter worden.
Mede golfer erg onvriendelijk bij het doorstarten op de 10 hole.

renedh | 25-04-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

In de winter verschillende malen al de baan gespeeld, vandaag op een mooie paaszaterdag speelden we de baan niet meer van wintertees. Geen wintergreens meer en nu in de nieuwe loop route. Op zich sluit het wat beter op elkaar aan, na inslaan op de DR kan je direct door, vind ik een verbetering. De aankomst op hole 18 is wat merkwaardig waarbij je aan de achterzijde van de oefengreens moet omlopen, dat moet wellicht nog wat inslijten. Het blijft een leuke uitdagende baan, een van de betere van de burggolf banen. De greens lagen er goed bij, Teemarkers waren wat vaak en teveel naar achteren geplaatst naar mijn smaak. Fijn is dat je weer je bal kan schoonmaken in de baan. Jammer is dat je je bananenschil en dat soort zaken niet in de baan kwijt kan omdat er nergens meer een afvalbakken geplaatst zijn. Enerzijds begrip voor dat beleid, maar soms zie je dan koffiebekers die gepropt zijn in de voormalige afvalbakhouders. Doet afbreuk aan de baan. De baan is zeer goed bezet, starttijden boeken in het weekend tussen 10 en 14 is een uitdaging. We konden gelukkig goed doorlopen vandaag. Horeca nog niet open, slechts een koffie to go, hopen op betere tijden. Een goede baan, maar ruimte voor verbetering.

Backswing | 03-04-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Geef ook een beoordeling van De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub De Berendonck - Wijchen