logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Bergen op Zoom  >  Golf Wouwse Plantage

Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Golf Wouwse PlantageGeef ook een beoordeling van Golf Wouwse Plantage

Touroperators en aanbiedingen voor Golf Wouwse Plantage

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf Wouwse Plantage

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

bos- & parkbaan

Greenfee (prijsopgave 2020)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 90

€ 90

Lengte

cr

sr

Heren

5920 meter

6474 yard

78.3

144

Dames

5101 meter

5579 yard

73.1

130

GVB

ja

Handicap

54

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Golf Wouwse Plantage ligt in een bosrijk natuur- en stiltegebied tussen Bergen op Zoom en Roosendaal, aan de rand van het landgo

Adresgegevens Golf Wouwse Plantage

Zoomvlietweg 66

4624 RP  Bergen op Zoom

Tel: +31 165 377100

Tel reserveren: tekst?

E-mail

Website

Golf Wouwse Plantage ligt in een bosrijk natuur- en stiltegebied tussen Bergen op Zoom en Roosendaal, aan de rand van het landgoed Wouwse Plantage. Een karakteristiek en gevarieerd Brabants landschap met glooiende bosholes en een zandverstuiving enerzijds en een parklandschap met beek en waterpartijen anderzijds, vragen golftechnisch om de beheersing van precisiespel, rechte slagen en afstand. groter dan10 personen dienen een teereservering 5 p.p te betalen.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Een warme vriendelijke ontvangst, alles goed en duidelijk uitgelegd, Wij moesten starten op de Bleekloop, de starthole is zeer goed aangegeven en ook op alle holes is er een zeer duidelijk en nuttig lay-out bord van de hole. Wij hadden 2 flights van 2 spelers geboekt maar voor ons was er een vierbal en daarvoor een driebal waardoor wij dikwijls moesten wachten, De ganse golfbaan was vrij druk bezet, ook normaal met het zalige weertje daarom hadden wij dan ook maar een vierbal gemaakt i.p.v. 2 x 2, achter ons was een tweebal (ouder koppel) en die was ongeduldig, sloeg regelmatig af als wij nog moesten wachten op de fairway omdat de vorige flight nog op de green aan het putten was, hierdoor lagen hun ballen dikwijls tussen die van ons met alle mogelijke gevaar. Let op nergens was er tussen de flights enige opening, dus alle flights volgende elkaar mooi op zonder enige vertraging. Toen ik hem er op aansprak was zijn reactie ik loop hier al 30 jaar rond en jullie moesten 2 x een tweebal zijn. Ik heb hem toch duidelijk gemaakt hij dan toch de golfregels en etiquette zou moeten kennen en dat het geen nut had om af te slaan als wij toch moesten wachten en dat alle flights mooi aansloten, dit was eigenlijk het enige negatieve maar dit neem ik ook niet mee in mijn beoordeling, want daar kan de golfclub niets aan doen. De beide golflussen lagen er perfect bij, de T-boxen mooi verzorgt en de afslagpunten duidelijk aangegeven, de fairway mooi onderhouden en greens perfect onderhouden, vrij snel maar zalig om te spelen, niet altijd even makkelijk om te lezen maar dat is juist het leuke. Ja, echt een pluim voor de greenkeepers. Toch nog een kleine bedenking de buggy's zijn nu uitgerust met een GPS systeem maar dat is niet altijd even accuraat want ook al komt men niet in de buurt van de greens toch geeft de GPS aan dat je te dicht bent en dan kan je enkel achteruit rijden wat dikwijls de situatie enkel maar gevaarlijk of lastiger maakt, maar dat is een detail en hier kan men rekening mee houden. Het is een mooie golfbaan met goed afwisselende par 3, par 4 en par 5 holes, sommige par 3 holes zijn wel vrij lang om par te kunnen spelen. Top ontvangst, een topgolfbaan met 2 perfect onderhouden lussen, het was een zalig golfweertje, dus een fantastisch dag, wij komen gegarandeerd terug!

bobvanmaroey | 18-07-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Fantastische en uitdagende baan, er hangt een enorme rust en de baan is goed ontworpen. De baan heeft veel afwisseling en blijft verrassen.

thomasfeenstra267 | 14-07-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Routing in de baan is veranderd en dat was een goede beslissing. Je hoeft nu minder afstand af te leggen tussen de holes. De baan lag er zoals gewoonlijk weer prachtig bij. Hoewel de grens recent onderhoud hadden gehad warende nog snel en liep de bal goed. Terug in clubhuis was er wel een rioollucht in de herenkleedkamer. Wellicht had dat iets te maken met de regen die we s’middags hadden. Ook het aantal douches is gering vooral als er bij 1 douche de douchekop ontbreekt. Restaurant biedt 3 gangen maaltijd maar ik vond de prijs voor het gebodene hoog. Dus baan is zeer goed, clubhuis en restaurant kunnen beter.

phelmonds | 14-07-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige baan met goede oefenfaciliteiten buiten. De driving range is verouderd, net zoals het clubhuis. Bijzonder hartelijke ontvangst door de caddiemaster Patrick: goede uitleg vooraf en tussentijdse check of alles naar wens is. Je komt voor de baan, want die is top qua layout en in topconditie. De daghap in het restaurant was middelmatig.
De prijs-kwaliteit is met hospitality een dikke 9 waard. Zonder hospitality een 7: de greenfee behoorlijk aan de prijs.

hermanhartwig | 12-07-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

We boekten een twilight flight (9 holes na 16u30 ad 30,- euro). Het werd een heel leuke, aangename kennismaking met deze fraaie baan. Heel vriendelijk onthaald aan de receptie, spijtig genoeg waren er beperkende maatregelen vanwege Covid en was de horeca vroeger gesloten. Maar de baan was voor alle medespelers en mezelf heel knap. Bede fairways, uitdagende greens, alles perfect onderhouden in een heel rustige omgeving. We komen hier zeker nog eens terug en dan hopelijk voor 18 holes.

dirkvanrompay | 09-07-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

1/e keer 18 holes gespeeld. Komen zeker keer terug. Prachtige fairways, greens en mooie natuur. Caddiemaster heel aardig. Restaurant net een facelift gehad, echt van deze tijd en mooie kleuren combinaties. Leuke bediening. Dagschotel was heerlijk. Aardige leden. Alhoewel alles bijna perfect is zou de prijs voor 18 holes wel iets minder kunnen.

jannykalkman | 06-07-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 5 sterren

Prachtige baan en ligging. Mooiste baan waarop ik heb mogen golfen. Het clubhuis en restaurant zijn wel gedateerd.

Ronald.adams | 05-07-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfdag gehad met afsluitend een drankje en een bitterbal.

Sophiespanje | 20-06-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Dagkaart gekocht om gebruik te maken van de oefenfaciliteiten. Fijn dat je onbeperkt ballen kunt scheppen op de driving range. Goede ballen, voldoende targets en fijne oefengreen en hele ruime chippingzone. Ook leuk om de par 3 holes te lopen en slagen van afstanden te oefenen. Mooie omgeving en fijne ontvangst bij de receptie. Top!

pimbezemer | 12-06-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk om te golfen op deze mooie baan! Jammer dat veel mensen zich in de baan met van alles en nog wat bemoeien. Ook leden die zich niet houden aan de starttijden! En Marshall deed hier niets aan.

e.egeraat | 11-06-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Geef ook een beoordeling van Golf Wouwse Plantage

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Wouwse Plantage