logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Alphen a.d. Rijn  >  Zeegersloot Golfclub

Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Zeegersloot GolfclubGeef ook een beoordeling van Zeegersloot Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Zeegersloot Golfclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Zeegersloot Golfclub

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45

€ 57.5

Lengte

cr

sr

Heren

5790 meter

6332 yard

69,9

118

Dames

4962 meter

5427 yard

70,4

114

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Zeegersloot Golfclub

Kromme Aarweg 5

2403 NB  Alphen a.d. Rijn

Tel: +31 172 474567

Tel reserveren: ja

Fax: +31 172 494660

E-mail

www.zeegersloot.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan om te spelen. Het verschil tussen de eerste en tweede negen maakt het extra leuk. Kom hier graag.

rmhoutkamp | 09-04-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Recent zijn ze alles aan het opknappen in de golfbaan het terras is prachtig geworden.

rolinkapetter | 04-04-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Eindelijk een keertje Zeegersloot kunnen proberen. Tot dusver nog nooit een tee time kunnen boeken. Vandaag de heuvelbaan gespeeld. De baan is in prima conditie, is goed de winter door gekomen.
Teeboxen zijn prima, greens waren wel heel erg hard. Zelfs hoge approaches stuiterden er weer af. Geens waren te kaal/te kort gemaaid, waardoor deze eigenlijk te snel waren. Iets teveel snelheid dan rolde je weg en bij iets te weinig snelheid kreeg de break vat op de bal.
De heuvelbaan doet z’n naam eer aan. Is een goed speelbare baan, maar biedt voldoende uitdaging. En het is altijd leuk om op een baan met hoogteverschillen te spelen.

Reggy | 03-04-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Ik ben lid van Supergolf en daarom speel ik regelmatig op Zeegersloot. Een hele fijne golfbaan om te spelen met prima greens, mooie fairways en afwisselende eerste en tweede 9. Het is een stukje lopen vanaf de parkeerplaats naar de eerste of de tiende tee (afhankelijk waar er die dag wordt gestart), maar dat is geen probleem als je goed ter been bent. We startten vroeg om 7:40 en er was geen enkele flight voor ons in de golfbaan - voor zover we dat konden zien. We speelden in een 4-bal - matchplay. We zijn allemaal serieuze golfers - single handicappers. We nemen de tijd voor onze putts, maar door de golfbaan zijn we zeker niet traag. Op de tee van hole 14 komen we de Marshall tegen die ons vriendelijk groet en vraagt welke flight we zijn - praatje pot over de golfbaan - dat ie er zo mooi bij ligt. Op hole 13 hebben we een paar minuten gewacht op de greenkeeper die de green aan het maaien was en ook op hole 14 moesten we een minuut of 4 wachten totdat de green weer strak gemaaid was. Op hole 15 komt de Marshall aangereden met de opmerking dat ze klachten heeft gekregen dat we traag zouden spelen en of we aansluiting wilden houden bij de flight voor ons - op dat moment werd de green van hole 15 (Par 3) gemaaid en konden we echt nog niet afslaan... we vroegen ons toch echt af bij WELKE flight we dan aansluiting moesten houden?... we hebben nooit een flight voor ons gezien. De mannen die achter ons liepen speelden van de '50' tees and wij van de '58' tees (vroeger 'blauw' resp. 'wit'). Dat scheelt al iets en we verbaasden ons ook over hoe deze heren aan het spelen waren - snel slaan en met 4 man tegelijk putten... ja... dan moet je inderdaad wachten op de flight voor je (onze flight) waar wel serieus gespeeld wordt. Het gedrag van de heren was op zich prima, behalve dan dat we tot 2 keer toe een bal achter ons hoorden neervallen terwijl wij met onze tweede slag bezig waren en ze vonden het ook lollig om af en toe 'fore' te roepen vanaf de tee omdat ze graag wilden dat we sneller speelden. Dit gedrag leidt er dan ook niet toe dat we ze wel even zouden voorlaten. Maar dat terzijde... de marshal was verder ook niet voor reden vatbaar en we moesten toch echt aansluiting zoeken bij de onzichtbare flight voor ons... uiteindelijk hebben we 4 uur en 10 minuten over onze ronde op Zeegersloot gedaan - dat lijkt me toch zeker niet traag voor een 4-bal? En met en minuut of 8 wachten op de greenkeepers... Of heb ik dat mis? Ik blijf het zeggen dat Marshall zijn een vak is... je bent het visitekaartje van de golfbaan. En doorstroming in de golfbaan houden is prima. maar dan moet het verzoek tot sneller spelen wel reëel zijn... toch? Dit is trouwens de eerste keer dat ik dit meemaak op Zeegersloot - fijne golfbaan, goed onderhouden. Kom zeker terug!

ireneus | 02-04-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan om te lopen. We konden al op zomertee's afslaan. De golfbaan zelf was erg hard (kunnen ze niets aan doen) eb de greens leken op betonplaten. Dan heb je wel het gevoel dat je totaal niet kunt putten. Dat was jammer. Layout van de holes is leuk met wat hoogteverschillen en een stuk polder. Je hoort wel overal de weg en dat is uiteraard ook minder. De 1e 9 en 2e 9 liggen niet bij elkaar dus dat is een stukje lopen, kniesoor die daar op let.

rgorter | 02-04-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Erg mooie golfbaan met leuke, afwisselende en uitdagende holes. Een echte aanrader.

janvanderlans53 | 29-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag met een groepje 18 holes gespeeld! De golfbaan zag er goed uit voor de tijd van het jaar, de ballen rolde lekker door door de golfbaan! De greens waren lekker snel, al stonden op sommige greens de pins onmogelijk gestoken. Al met al een leuke dag...

pieth81 | 28-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Vanaf de weg is er al uitzicht op de golfbaan, normaal voor mij een pluspunt, maar dit is een provinciale weg, dus vanaf de golfbaan is het storend.

De parkeerplaats is erg ruim.

Het pad naar het clubhuis is lang.
Niet erg als je gaat golfen natuurlijk, maar toch... :)

Alleraardigst ontvangst en goede uitleg aan de heren voor mij.

Drivingrange:
- Ballen per pin! :)
- Geen afstanden aangegeven! :(
Starten op 10 t/m 18,
Daarna 1 t/m 9.

Geen moeilijke golfbaan.
Weinig water om over te steken.
Brede fairways.
Paar keer mooi hoogteverschil.
Snelle, harde greens met veel zand.

Leuk om een keer gespeeld te hebben, maar geen bucketlist-golfbaan.

coenkruijt | 27-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Bij golfclub Zeegersloot ervaar je nog het echte verenigingsgevoel; vriendelijke helpdesk, leden die zich als gastheer/vrouw opstellen en die graag gastspelers hartelijk welkom willen heten. Kortom een prima gelegenheid om te genieten tijdens het golfen van het fraaie polderlandschap op de Griend golfbaan en de meer bosachtige Heuvel golfbaan!

RuudDekker | 16-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

18 holes gelopen op Zeegersloot. DR was helaas niet open ivm handmatig ballenrapen. De golfbaan lag er redelijk goed bij voor deze tijd van het jaar. Teeboxen waren minder, maar greens daarentegen prima. Ivm aanpassing aan het WHS was de golfbaan non-Q. Met de windkracht 5 over de baan was dat sowieso een uitdaging.

LoekWerring | 15-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Geef ook een beoordeling van Zeegersloot Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Zeegersloot

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland