logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Zoetermeer  >  Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7
Lees de beoordelingen over Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)Geef ook een beoordeling van Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Touroperators en aanbiedingen voor Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

3D Golfvakanties

Baan gegevens Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 56/61

€ 66

Lengte

cr

sr

Heren

5891 meter

6442 yard

70,9

125

Dames

5014 meter

5483 yard

71,6

121

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Heuvelweg 3

2716 DZ  Zoetermeer

Tel: 0900-burggolf (0900-28744653)

Tel reserveren: ja

Fax: +31 79 320 31 32

zoetermeer@burggolf.nl

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 3 sterren

Het was de eerste keer dat ik er kwam. Wat mij opviel was dat de golfbaan slecht onderhouden is.
We weren wel gastvrij ontvangen. Een kopje koffie bij de start. (vanwege corona maatregel). De golfbaan was erg nat.

jankemeling | 27-01-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 2 sterren

De Golfbaan ligt er erbarmelijk bij. Ik zou niemand mee willen nemen naar de baan.
De golfbaan is gewoon verwaarloosd. Het geld wat men in de oefenfaciliteiten heeft gestopt had men beter in de baan kunnen inversteren.

rinus | 22-12-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Lastig vandaag. Als gevolg van de langdurige regen van de laatste dagen was de baan nauwelijks bespeelbaar. Om de teeboxen te sparen waren deze naar voren geplaatst, een juiste keuze. Tijdens het spelen werd nog zand gestort om de teeboxen bespeelbaar te houden. Een aantal holes zijn zo nat dat je een route moet zoeken om er ongeschonden door heen te komen. Maar geen geklaag want in deze bijzondere tijd kan er desondanks met zijn tweeen gespeeld worden. Opteeen in de golfbaan maar zelfs dan lastig. Hulde hoe men bij Burggolf te Corona maatregelen weet na te komen. Volstrekt duidelijk en veilig. Tip. Op een paar holes liggen nog best veel bladeren die het zoeken bemoeilijken. Nogmaal in december spelen op zomergreens in prettig en daarbij de natte omstandigheden maar voir lief nemen. Hulde voor de vernieuwde drivingrange.

Frans53 | 18-12-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 3 sterren

Rondje Burggolf Zoetermeer is altijd een uitdaging!
Driving range is gemoderniseerd en heeft een schitterend tracking systeem.
Jammer dat men bij de receptie pas verteld dat de baan niet Q is ivm de nachtvorst. Onze starttijd was pas 13h45...
Dus wintergreens. ‘Hadden wij de website maar moeten raadplegen’! Tarief was wel aangepast.
De golfbaan was helaas ook nog zeer zacht en modderig.
Helaas matige ervaring.
Tip: plaats bij de parkeerplaats / ingang een groot bord (zoals op de meeste golfbanen) met de status.

jschilt58 | 08-12-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Het was bewolkt en 5 a 6 graden en geen wind. Redelijke weer om te golfen. Het Westerpark is bezig om zijn driving range te moderniseren, afslag plaatsen worden beter en er komt een tracking systeem. In de baan was het druk, bij de receptie heel rustig. Golfbaan lag er voor de tijd van het jaar prima bij, sommige plekken wat drassig. Greens waren goed, fairways oké en de teeboxen werden ontzien door achterop of voorop te moeten afslaan.

hdemelker | 02-12-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Burggolf westerpark is een golfbaan met de nodige variatie. Boven op de heuvel liggen in totaal 6 holes verdeelt over de beide lussen. Hier maken hoogte verschillen en bebossing het de golfer lastig. De overige holes liggen beneden de heuvel. Hier is meer ruimte en zorgen waterhindernissen doglegs er voor dat de golfer moet opletten. Manco bij deze baan is wel dat in deze natte tijd van het jaar er de nodige plekken ontstaan op faiway die erg modderig zijn. Kers op de taart op deze golfbaan is hole 12 waar de gele en witte tee afslaan van van boven op de heuvel naar beneden. Oefenfaciliteiten zijn ruim voldoende aanwezig driving range is zeer recentelijk uitgebreid met 32 top tracers. Ondanks corona tijd vriendelijke ontvangst bij receptie maar ook door marshall op hol 1, waar dan veelal ook een kop koffie of thee wordt aangeboden. Golfbaan ligt in een afwisselende omgeving. Wel rekening houden met bij 18 holes 2 x heuvel af lopen en 2x weer naar boven.

jvmosel1962 | 29-11-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Op een mooie herfstachtige dag met een lekker zonnetje 9 holes gelopen op Burggolf Zoetermeer. We hebben de blauwe lus gelopen.

Eerst de oefenfaciliteiten. Deze zijn dik in orde, drivingrange is mooi opgeknapt! Nieuwe matten en natuurlijk de meeste afslagplaatsen een prachtige trachman met beeldscherm! Dit zie je niet vaak.

Dan de golfbaan in. 1ste hole is een mooi plaatje, par 4 heuvel-op. Dan richting hole 2 een eindje lopen heuvel-af. De komende holes liggen echt in de polder. Vlak, open, erg breed en veel wind. Hier en daar een bunker, een beetje saai. Greens zijn goed. In deze periode is de golfbaan erg nat en modderig. Je bal heeft geen enkele rol en ligt vaak geplugged. laatste 2 holes liggen weer op de voormalige vuilinisbelt.

Al met al een prima golfbaan om te spelen als het niet te nat is.

BasvT | 23-11-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Ruime parkeergelegenheid. Zeer gastvrij, goede kwaliteit en prijs verhouding in het restaurant/bar. Ruim terras met overzicht over de golfbaan(hole 9,10 & 18). Uitstekende oefenfaciliteiten 3 holes par 3 course, putting & chipping-green. De driving range heeft onlangs een metamorfose gehad. En is een schitterende oefenplek geworden. Dit geldt voor de beginnende en gevorderde speler. Het is de grootste Toptracer-driving range van Nederland. Het beschikt over 31 Toptracer systemen incl. met power tees. De 18 holes golfcourse is in goede staat en blijft een uitdagende golfbaan. Een mooie omgeving, echt een stukje rust in de drukte van de randstad.

josemari | 20-11-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan is een uitdaging voor iedere golfer gezien de variatie van de holes en de moeilijkheidsgraad van de greens. Als het nat is dan beter vermijden maar voor een groot gedeelte van het jaar een uitdagende golfbaan.

donroby1967 | 18-11-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Vanochtend weer een nieuwe golfbaan in de omgeving uitgeprobeerd. Het was droog en prima weer. Hole 10-18 gelopen en na de niet al te goede recensies gelezen te hebben, lage verwachting. De baan was echter prachtig en ook geen moeras, alleen op hole 13 en 14 wel helaas. Na de 9 holes wilde ik graag de toptracer uitproberen, hele aardige man die het goed uitlegde. De targets op de driving range heel goed geplaatst ook als je de toptracer gebruikt, dat de driving kort is, maakt eigenlijk niks meer uit met toptracer.
Heerlijke dag gehad!

Bohmer | 14-11-2020 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Geef ook een beoordeling van Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub Westerpark - Zoetermeer

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland