logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  WalloniŽ (incl. Ardennen)  >  Grez-Doiceau  >  Bercuit Golf

Du Bercuit Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.4
Lees de beoordelingen over Du Bercuit GolfGeef ook een beoordeling van Du Bercuit Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Du Bercuit Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Bercuit Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Bos, heuvelachtig, Wooded,hilly

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 65

Ä 100

Lengte

cr

sr

Lengte

5931 meter

6486 yard

Handicap

m32, l36

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Du Bercuit Golf

Les Gottes 3

1390  Grez-Doiceau

Tel: +32 010 841501

Fax: +32 010 845595

bercuit@skynet.be

www.golfdubercuit.be

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Bercuit Golf

Beoordeling met 4 sterren

Super baan, maar niet voor een dag. Je moet Bercuit kennen, er zijn veel holes waar je zonder voorkennis in de problemen raakt. Een nadeel is echt het hoge gras naast de fairway. Naast de fairway is bijna altijd zoeken. Greens zijn matig en zeker op dagen dat men de green heeft geest, met echte koeiestront!, bijna niet te spelen. Daarintegen is Bercuit een van mijn favorieten. Echt een uitdaging.

janwillem3 | 13-09-2021 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 5 sterren

De mooie inrit genomen, geparkeerd op de zeer ruime parking, aangemeld en er werd zeer veel moeite gedaan om ons in het Nederlands te verwelkomen en te helpen, we kregen ruime en zeer goede uitleg, tevens staat alles op de baan goed aangeduid. Zeer mooie driving range, het ganse terrein was fantastisch onderhouden, we zagen zeer veel mooie layouts. De course is niet goedkoop maar toch zeker zijn geld waard.

krakkenator | 25-08-2021 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 4 sterren

Zeer mooie omgeving in Waals Brabant. Topbaan die uitstekend verzorgd is, zowel greens als fairways. De dikke rough kan je beter mijden, geen evidentie om een fatsoenlijke slag te produceren! Probleem, zoals vaak in België is de dure greenfee, zeker in het weekend maar nu pakt Bercuit uit met een mooie promotie: 1 flight voor € 260 dat komt bij een flight van vier op € 65 per persoon wat zeer aanvaardbaar is. Hopelijk doen ze deze actie nog een keertje in de toekomst en dan komen wij zeker terug.

peter.deploey | 21-08-2021 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 4 sterren

Wat een prachtbaan! Bij aankomst denk je: "hmmm, waar zijn we nu". Het clubhuis heeft niet zo veel uitstraling. De eerste hole is ook niet heel bijzonder, maar hoe verder je komt hoe mooier de baan wordt. Goed onderhouden, faire greens, uitdagende holes. Mooie hoogte verschillen.

Vanthof | 13-08-2021 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 4 sterren

Vooral de eerste 9 holes in het bos waren erg leuk en afwisselend. Voor de 2e 9 kan ik zeker een buggy aanraden want die gaat stevig op en neer.

Bas_ | 20-07-2021 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 4 sterren

Uitstap van onze men’s club, zeer mooie baan in de omgeving van Waver, de nodige hellingen zijn aanwezig, fairways and grens lagen zeer goed, Tboxen mochten iets korter gemaaid zijn. Omdat onze club de organisatie deed slechts 55euro GF, anders zou het 100euro zijn wat wel duur is. Restaurant is zoals een normale brasserie (niets speciaals)Mijn hoogtepunt ; op hole 11 145m, na slechte afslag provisionele bal geslagen... rechtstreeks in de hole, eerste bal was buiten dus toch nog een Par gehaald.

dirk.seghers2 | 25-06-2021 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 5 sterren

De parking bereikt via een zeer mooie inrit. Op het secretariaat werd er veel moeite gedaan om ons in het Nederlands te verwelkomen en te helpen. Op de baan staat alles goed aangeduid. Mooie driving range, de hele course was fantastisch onderhouden, prachtige vormgevingen. Niet goedkoop maar toch zeker zijn geld waard.

Zyzy | 25-06-2021 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 3 sterren

Gespeeld op een koude en druilerige zondagochtend. Er was niemand aanwezig op de club bij de start (8:50), ook geen andere golfers. De driving range was niet geruimd en gaf een versleten indruk. Het onderhoud van de fairways en de greens liet te wensen over. Ik had veel goeds gehoord over deze golfbaan, en was dus wat teleurgesteld. Voor een dergelijke hoge greenfee (105 euro in wintertijd) moet het een stuk beter. Niet alle holes zijn even leuk, maar er zijn wel enkele hele mooie en uitdagende holes, met veel hoogteverschillen.

PRossi | 14-03-2021 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 5 sterren

Zeer mooi onderhouden golfbaan.
Zeer heuvelachtig.
Uitdagende baan met redelijk wat blind shots.
Goed voor longbitters als je recht slaat...

fbossaert | 03-12-2020 | review: Bercuit Golf

Beoordeling met 4 sterren

De Royal Bercuit Golf Club is prachtig onderhouden en biedt heel veel verschillende holes. Technisch niet zo moeilijk maar het helpt wel om het terrein een beetje te kennen op voorhand. De faciliteiten zijn goed verzorgd en er is een zeer aangenaam terras in de zomer met lekkere Italiaanse keuken. Momenteel is de keuken wel gesloten vanwege Corona.

RalphVanLysebeth | 27-11-2020 | review: Bercuit Golf

Geef ook een beoordeling van Du Bercuit Golf

Schrijf een beoordeling voor Royal Bercuit Golf Club