logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  AndalusiŽ (Andalucia)  >  Manilva (Malaga)  >  Duquesa Golf

La Duquesa Golf

Beoordeling met 2 sterren gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen: 4.6
Lees de beoordelingen over La Duquesa GolfGeef ook een beoordeling van La Duquesa Golf

Touroperators en aanbiedingen voor La Duquesa Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Duquesa Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 65/90

Ä 65/90

Lengte

cr

sr

Lengte

5672 meter

6203 yard

Handicap

28/36

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

2 Green Fees + Buggy = 90 Ä

Adresgegevens La Duquesa Golf

Urb. El Hacho

29691  Manilva (Malaga)

Tel: +34 95 2890725

Tel reserveren: tekst?

Fax: +34 2893005

info@golfladuquesa.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Duquesa Golf

Beoordeling met 3 sterren

Vandaag gespeeld en idd niet best. Maar ja voor €30 wat verwacht je ze vragen wel €30 voor een buggy met de lay-out is niks mis en met de nodige inspanning en investeringen kan dit een prima baan zijn. Doen ze dit niet is het binnen 2 jaar klaar. Zal deze baan zeer zeker voorlopig niet meer spelen.

hdaems | 27-08-2021 | review: Duquesa Golf

Beoordeling met 2 sterren

Fairways slecht in het gras, routes in de baan slecht verzorgd. Greens zijn wel redelijk en in het clubhuis en bij de receptie zijn ze vriendelijk en behulpzaam. Je komt uiteindelijk voor het golfen. De eerste negen zijn smal en moet je slim spelen, de tweede negen is er meer ruimte en kan je wat risico nemen. Voor wat mij betreft de laatste keer, er zijn mooiere golfbanen in de omgeving voor dezelfde prijs.

ellex | 18-02-2020 | review: Duquesa Golf

Beoordeling met 3 sterren

Van de ontvangst kan ik niet echt klagen, ondanks idd het verouderde clubhuis. Greens redelijk ok, fairways en teeboxen niet goed onderhouden, waardoor de baan moeilijk te bespelen is. Eerste 5 a 6 holes heel moeilijk hierdoor, daarna iets beter maar nog niet waaw... zeker een buggy nodig, anders ben je sowieso gekraakt. Bunkers zoals eerder gemeld rampzalig; het zijn eerder steengroeven dan bunkers. Mits de nodige zorg voor het onderhoud kan dit best wel een fijne baan zijn denk ik. Hier en daar fantastisch uitzicht (o. a hole 17). Was niet duur maar voor die prijs vind je wel veel beters in de regio.

patrickdepaepe | 05-06-2019 | review: Duquesa Golf

Beoordeling met 2 sterren

Bij aankomst zagen we het al, clubhuis met afgebladerd verf en oude en slecht appartementen en een hotel welke zwaar verouderd en gesloten was. Drivingrange, alleen de eerste 10 meter was groen, daarna bruin. de meeste teeboxen waren slecht en soms niet te vinden omdat er geen borden next tee te vinden waren. Op de teeboxen waren de markers soms niet aanwezig. Fairways waren slecht en soms geen gras meer op te vinden. Wat goed was waren de greens, echt allemaal groen en snel. Maar het enige wat ik kan aanraden is om er niet spelen de eerste 2 jaar en wachten op meer beoordelingen of hij weer beter wordt.

hdemelker | 01-10-2018 | review: Duquesa Golf

Geef ook een beoordeling van La Duquesa Golf

Schrijf een beoordeling voor La Duquesa Golf & Country Club