logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  Vlaanderen  >  Kapellen  >  Royal Antwerp Golf Club

Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.4
Lees de beoordelingen over Royal Antwerp Golf ClubGeef ook een beoordeling van Royal Antwerp Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Royal Antwerp Golf Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Royal Antwerp Golf Club

Baan

18 Holes / 73 Par

Type baan

parkland

Greenfee (prijsopgave 2009)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 75

Ä 90

Lengte

cr

sr

Heren

6274 meter

6861 yard

72.8

126

Dames

5448 meter

5958 yard

74.4

119

GVB

nee

Handicap

28

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Royal Antwerp Golf Club

G. Capiaulei 2

2950  Kapellen

Tel: +32 3 8668456

Fax: +32 3 6664437

info@ragc.be

www.ragc.be

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie rustige ligging. Familiale uitstraling. De oefenvoorzieningen zijn ruim, en in zeer goede staat. We hadden geluk, precies 3,5 uur droog en weinig wind om te spelen. De baan is erg goed onderhouden. De rough niet te hoog, dus als je daar ligt is de hole niet per se verloren. Veel mooie bomen en bunkers zorgen ervoor dat je je slagen goed moet inplannen. De fairways hebben veel uitdagende stukken, wil je die vermijden dan wil je misschien eens afslaan met een korter ijzer om dan midden in door te zetten naar de green. Deze zijn doorgaans sneller begrijp ik, maar na alle regen van de afgelopen week zeker goed bespeelbaar. Nergens water op een paar slootjes na. De lay-out van de baan is compact, niet kort maar geen lange verbindingswandelingen en dus lekker doorlopen.
Na het spelen in een keurige kleedkamer de handjes gewassen en haren gekamd. Het restaurant voelt als een gemeenschappelijke woonkamer. Geen poespas maar wel duidelijk met omgangsnormen. Leuke kaart om uit te kiezen. Vlot bereid en goed van smaak.
Aanrader.

ZwierIV | 01-10-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Door Covid-19 was het personeel niet erg gastvrij en gaf de indruk de leden en gasten niet goed te kennen.

swinkels9 | 24-09-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan en leuk maar toch gedateerd clubhuis. Met de Franse slag en greenfee hoogte voel je geen gastvrijheid.
Maar al bij al een fantastische plek voor een dagje golf.

lenhodges | 30-08-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Ik keek er al een tijd naar uit om op deze baan te kunnen spelen.
We werden vriendelijk ontvangen in de golfschop, "Goede dag - Bonjour". Even de GF en een buggy betalen,110pp +45 euro is toch wel prijzig maar ja.. Om 12u staan we klaar aan de eerste piekfijn gemaaide teeboxen. Na de eerste 2 holes loopt alles nog prima, daarna gaat het bergaf wat mijn spel betreft. Dat kunnen we echter niet zeggen van de vlakke holes in de bosrijke omgeving. Gelukkig slaan we af en toe een bal scheef en kunnen we wat afkoeling vinden bij 30°, onder de oude talrijke naaldbomen. Geen flights voor of achter ons te zien, heerlijk rustig dus. Na een aantal holes heb je wel het idee van hier ben ik al eens geweest. Ondertussen hangt mijn sand wedge al onder een dikke laag zand, bunkers genoeg. Na 3u en 50min lopen we mooi op schema van de baan af. Nog een laatste Vedett op het Corona-proof terras van het prestigieuze clubhuis. Vervolgens lopen we terug naar de “visitors” parking en vertrekken met een goed gevoel.
Ik kom hier zeker nog een keertje terug.

stijnhebbrecht | 05-08-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

For sure, this is one of the best courses in Belgium. As many of the "royal" courses, it's (re)designed by Tom Simpson. We played this course on one of the hottest days this summer. The clubhouse, proshop, parking, everything is pretty clean and well organised. So the expectations for the course were set. I must say, the course is in pretty perfect condition. For tee boxes to greens, everything is in top shape. We had a very nice day at the course. I payed for the greenfee 110 euro what is quite high for a belgium course, it's not a golfclub that wants to attract greenfee players, but is was a course in top condition and well worth it!

benoitfacon | 31-07-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie ervaring om op deze baan te spelen. Brasschaat/Kapellen, een dure gemeente daar waar de club is gesitueerd. Duidelijk te merken aan de omgeving. Dure huizen op grote percelen, veel dure auto’s. Midden tussen de bossen ligt een mooie, zeer goed onderhouden en erg leuke golfbaan. Lay out goed, niet al te lang. Precisie nodig, strategisch geplaatste bunkers en mooie redelijk snelle greens. Leuk om Thomas Pieters tegen te komen op de baan! Restaurant prima, even wennen aan mondkapjes!

bartjeslokop | 17-07-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat is de baan in absolute top conditie. Heerlijk genieten van de baan en de rust. Clubhuis zeer vriendelijk en je zit heerlijk op het terras. Greenfee van €90 voor een groep is zeker niet te duur. €5 range ballen terwijl er overal ballen liggen die je zo kan pakken is een minpunt.

remko2 | 16-07-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooi golfterrein, één geheel met vooral pijnbomen en een paar loofbomen op een zandige grond. Alles is tiptop verzorgd. De greens zijn echt top. Niet te lange baan, zodat je altijd op een par 4 in twee slagen op de green ligt. Echt top!

DirkVM | 22-06-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Incredible improvements. Make sure you play here and enjoy a fantastic golf experience.
Must be a Top 20 European Course. ūüėä.

RoyalAntwerpGolfClub7 | 08-06-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige oude club! Zeer vriendelijke ontvangst. Goede oefenfaciliteiten. Mooie bosbaan met zeer afwisselende holes en nergens saai. Er waren weinig bordjes, die naar de volgende hole verwijzen en dat is een paar keer lastig. Nergens hoor je auto’s, hier en daar een blik op een mooie villa, langs de baan. In het clubhuis veel hout, met weinig comfortabele stoelen, maar een vriendelijke bediening. Wij komen hier graag terug!

ghulsebos | 06-03-2020 | review: Royal Antwerp Golf Club

Geef ook een beoordeling van Royal Antwerp Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Royal Antwerp Golf Club