logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  Vlaanderen  >  Broechem  >  Bossenstein Golf & Poloclub

Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 6.5
Lees de beoordelingen over Bossenstein Golf & PoloclubGeef ook een beoordeling van Bossenstein Golf & Poloclub

Touroperators en aanbiedingen voor Bossenstein Golf & Poloclub

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Bossenstein Golf & Poloclub

Baan

27 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 45

Ä 60

Lengte

cr

sr

Heren

5787 meter

6329 yard

Dames

4756 meter

5201 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Bossenstein Golf & Poloclub

Moor 16

B-2520  Broechem

Tel: +32 3 4856446

Fax: +32 3 4857841

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

Ontvangst was vriendelijk en correct, Het onderhoud van deze baan is echt hopeloos, ik weet echt geen enkele golfbaan in België waar de holes zo slecht worden onderhouden. Op de meeste gele T-boxen is geen gras meer, maar oké de andere zoals de rode lagen er nog oké bij, de greens zijn echt afgrijselijk, er is geen van de 18 greens die een normale green is, overal zwarte dode plekken, hobbelig en niet vlak, je mag de green nog goed proberen te lezen en uit te lijnen, je bal springt naar alle kanten, echt schandalig. En aan alle andere golfers zou ik toch eens willen vragen herstel uw pitchmarks op de green, op een bepaalde green deed ik een chip en run mijn bal bleef echter halverwege gewoon steken in pitchmark die een halve bal diep was. Heb verdomme respect voor de golfbaan en uw collega's golfers! Alle bunkers waren keihard en bijna beton, oké het had de nacht voordien stevig geregend maar op de volledige golfcourse was er niet één bunker geharkt, niet op de fairway's en ook niet aan de greens. Volgens volgens werden deze mij al maanden niet meer geharkt. Dit zou mits een goed onderhoud een leuke en aantrekkelijke golfbaan kunnen zijn want er zijn zeker aantrekkelijke en uitdagende holes op dit golfparcours. De fairway's lagen er nog aanvaardbaar bij maar hoe de greens er bij lagen is echt niet te begrijpen en haalt de volledige ervaring naar beneden. Nadien zijn wij nog blijven dineren en in het restaurant is alles wel pik fijn in orde, kwalitatief eten en goede vriendelijke bediening.
DOE A.U.B. IETS AAN DE GREENS.

bobvanmaroey | 11-07-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 4 sterren

Nogmaals een rondje komen spelen. Ze vragen 50€ voor de 18 holes te spelen. Ik vind dit echt niet teveel. Oké de baan is echt niet top, zoals ze vroeger wel was, maar ze waren heel hard aan het werken.
Deze club heeft alles om een topclub te zijn, alleen gaan ze hun baan beter moeten onderhouden.
De teeboxen, waren echt niet goed. Weinig gras en veel niveauverschil.
De fairway, stond het gras wat hoger, waardoor de bal minder rolde, maar daar had ik op zich geen probleem mee.
De greens, ze liggen er al een stuk beter bij dan een tijd geleden, maar ze zijn traag en sompig op sommige plaatsen. Nu ze hebben jaren problemen gehad met de greens door oa schimmels en dat vraagt eenmaal tijd om op te lossen.
Ik vind het een heel leuke baan om te spelen. Voldoende uitdaging en enkele heel mooie holes.
Voor een 18holes met deze uitstraling, verwacht ik toch ook een oefenterrein waar je kan pitchen. Nu is er enkel een prachtige drivingrange en een puttinggreen.

In ieder geval gaan ze me nog zeker terug zien.

maarten.krol | 07-07-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

Baan lag er zeker ok bij. Oke, het gras staat wat hoger als bij andere clubs, maar hoort bij het spel vind ik. Greens waren zeer traag en hadden duidelijk wat liefde en onderhoud nodig. De teeboxen waren gewoon drama, amper gras op te vinden.
Langs de andere kant is de setting mooi, toffe course, leuke layout, mooie uitzichten doorheen de course. Als in deze baan liefde en werk zou gestoken worden, dan heeft dit echt potentieel om een top baan te worden. Besluit: ik kom zeker terug!

glenn.dj | 04-07-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

Uitdagende 18 holes baan, zeer jammer van de baanomstandigheden. Er zitten een paar mooie holes tussen, helaas zijn de meeste greens en afslagplaatsen zeer matig tot slecht onderhouden. Putten is gelijkwaardig aan putten op een fairway, zeer jammer. Ook de practice is redelijk ver van tee 1 en we hebben zeer lang moeten wachten vooraleer we op de practicebaan mochten inslaan, gezien er werken bezig waren. Mooi potentieel, toch kom ik hier niet meer terug.

yentl_verhulst | 17-05-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

Mooie ligging in een bos. Uitdagende baan. Heeft alles in zich om een topbaan te zijn. Voor nu echter te veel achterstallig onderhoud. Tee boxen waren niet in gebruik vanwege groot onderhoud. De greens waren niet kort genoeg gemaaid. Veel bloemetjes op de fairway, hierdoor was een witte bal moeilijk terug te vinden. Drivingrange range is mooi en groot. Oefenmogelijkheden op Chippen en Putten is minder.

jackdobbelaar | 26-04-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 2 sterren

Ik heb er geen woorden voor behalve “ vergane glorie “ was een mooie baan maar er wordt geen onderhoud meer gedaan de greens ook de oefen greens mag je eindelijk geen greens noemen vol Putten. De baan zelf lag er verwaarloosd bij. De TEE was van matten of van hoog gras. Jammer dat zo een mooie club in Engelse stijl zo verwaarloosd word. Denk dat ze alle geld stoppen in het kasteel.

d.vintioen | 25-04-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen en zeer mooie baan, maar telkens weer blijft het een heikel punt dat het onderhoud beneden peil is. Fairways en omgeving ok nog, maar de greens blijven verschrikkelijk (mos, putten). Zo spijtig want met wat extra inspanning zou deze club even fraai kunnen zijn als bvb. Ternesse. Het kader is er.

dirkvanrompay | 23-04-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan was niet drassig wat een pluspunt is voor Bossenstein. We zijn nog steeds vroeg in het begin van het nieuw seizoen en er moet nog veel gewerkt worden aan de staat van het terrein. Sommige afslagen zijn nog voorzien van matten en gele/witte tees staan bij elkaar wat ook gebeurd bij rood/blauw. Greens zijn spijtig genoeg ook niet in opperbeste staat door veel plekken en gras iets te hoog. Fairways en rond de greens kan nog veel verbetert worden. Ik neem aan dat er heel wat verbetering komt in de komende weken want er werd wel gewerkt door de greenkeepers. Ik stel mij wel de vraag als greenfeespeler of dat de prijs in zo een situatie wel gerechtvaardigd is. Indien je een qualifying ronde wil spelen dan zou je bijkomende strokes moeten krijgen. Algoed dat we een vriendschappelijke ronde speelden met leuke vrienden. Ik ga zeker binnen een paar weken hier terug spelen met hoop op verbetering. Het blijft een heel mooie omgeving.

playpaul | 19-04-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 2 sterren

Ondanks de vraag of het terrein in orde was als antwoord jazeker, de grens waren ronduit afgrijselijk slecht, teeboxen niet open, echt wel spijtig dit zou een mooie leuke baan kunnen zijn maar het onderhoud van de grens laat echt te wensen over.

jovercammen1telenetbe | 16-04-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

Bij aankomst was het zeer verlaten. De driving range ligt wat ongelukkig, even stappen van het clubhuis en terug even stappen naar hole 1. Daarnaast ligt de golfbaan er zeer verwaarloosd bij, greens slecht onderhouden, teeboxen nog slechter, fairways zeer veel stilstaand water en modder. Mooie omgeving voor de rest, een mooi onderhouden golfbaan zou hier al direct een heel ander zicht geven, jammer. Soms vond ik het ook vreemd dat je van een teebox over een andere fairway moest passeren om terug naar je eigen fairway te gaan, lijkt me niet ideaal als het druk is.
Conclusie, je betaalt de prijs van een degelijke golfbaan, maar je komt bedrogen uit.

Alex_ | 16-03-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Geef ook een beoordeling van Bossenstein Golf & Poloclub

Schrijf een beoordeling voor Bossenstein Golf & Polo Club