logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  Vlaanderen  >  Broechem  >  Bossenstein Golf & Poloclub

Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 6.7
Lees de beoordelingen over Bossenstein Golf & PoloclubGeef ook een beoordeling van Bossenstein Golf & Poloclub

Touroperators en aanbiedingen voor Bossenstein Golf & Poloclub

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Bossenstein Golf & Poloclub

Baan

27 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 45

Ä 60

Lengte

cr

sr

Heren

5787 meter

6329 yard

Dames

4756 meter

5201 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Bossenstein Golf & Poloclub

Moor 16

B-2520  Broechem

Tel: +32 3 4856446

Fax: +32 3 4857841

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

Bij aankomst was het zeer verlaten. De driving range ligt wat ongelukkig, even stappen van het clubhuis en terug even stappen naar hole 1. Daarnaast ligt de golfbaan er zeer verwaarloosd bij, greens slecht onderhouden, teeboxen nog slechter, fairways zeer veel stilstaand water en modder. Mooie omgeving voor de rest, een mooi onderhouden golfbaan zou hier al direct een heel ander zicht geven, jammer. Soms vond ik het ook vreemd dat je van een teebox over een andere fairway moest passeren om terug naar je eigen fairway te gaan, lijkt me niet ideaal als het druk is.
Conclusie, je betaalt de prijs van een degelijke golfbaan, maar je komt bedrogen uit.

Alex_ | 16-03-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 4 sterren

We hebben dit weekend de Championship Course voor de eerste keer gespeeld. Na toch wel wat mindere reacties te lezen, trokken we met niet al te hoge verwachtingen van de baan naar daar. Ik moet eerlijk zeggen, dat de baan er echt goed bij lag. Je merkt dat de greens te lijden hebben gehad onder een schimmel, maar er is aan gewerkt en nog steeds. Je merkt dat ze werk steken in deze baan.

De variatie en moeilijkheid van deze baan is echt top. Heel mooi kader (wat een omgeving) om in te golfen en alles is aanwezig om het elke golfer moeilijk te maken. Ik vind deze golfbaan zeker een aanrader, zeker voor een wintergreenfee van 45€ is dit echt niet te veel.
Er is nog werk aan de greens om er terug een topbaan van van te maken, maar voor ons was er eigenlijk niets om op aan te merken. We hebben een heel leuke ronde gehad.

Ook het ontvangst was heel vriendelijk en goed.

We komen zeker nog een keer terug.

maarten.krol | 07-03-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

Hebben 9 holes championship course gespeeld op zaterdagochtend 6 maart. 35 euro voor 9 holes waarbij de eerste 4 holes de greens bevroren waren is echt de investering niet waard. Lay out van de golfbaan is fantastisch. Prachtig clubhuis en uitstekende driving range. Alleen het baanonderhoud is slecht! Vorig jaar ook L en er is niets veranderd. Jammer jammer. Potentieel kan dit een hele mooie golfbaan zijn.

mauritshorbach | 06-03-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 4 sterren

Hebben vandaag op een uitzonderlijke mooie winterdag met 17 graden de Small course gelopen, verleden jaar in de maand mei hebben wij deze baan ook gespeeld. We werden correct ontvangen, de driving range was goed. De baan lag er redelijk goed bij voor in de winterperiode, de snoeiwerken hebben zeker nut, de greens zijn veel beter dan in de maand mei, maar zijn nog niet zoals ze zouden moeten zijn, er is nog veel werk aan de winkel om ze goed te krijgen maar we zien verbetering, we komen nog eens terug.

wallib | 02-03-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

Eerste maal gespeeld met een mooie zonnige dag
Mooie uitdagende golfbaan met een prachtig kasteel
Teeboxen lagen er beschadigd bij fairways en greens vragen wel wat meer onderhoud.

eduard.verdyck | 01-03-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 4 sterren

Greens slecht. Algemeen onderhoud laat te wensen over, zeker in de winter.

vanhoyp | 25-02-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige lente dag in februari met een heerlijk zonnetje en een temperatuur van 19 graden en bovendien nog een leuke flight, dit kan alleen maar aangenaam zijn. Er waren zeker nog plaatsen op het terrein die drassig waren maar dit viel veel beter mee dan ik verwacht had. Het gras op de greens was iets te lang maar het lijkt mij ook nog te vroeg in het jaar om er met een machine erover te rijden. De greens waren goed onderhouden door de greenkeepers. Voor de drivingrange moet je wel even wandelen maar dat maakt dat je in een prachtige omgeving staat om op te warmen met een mooi zicht op het kasteel. Bossenstein heeft enkele technische situaties waar je goed moet opletten voor de watergebieden. Zoals elk terrein, weet je na enkele keren waar je het best naartoe speelt. Met veel plezier kom ik hier altijd terug.

playpaul | 24-02-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 3 sterren

De club heeft een heel mooie uitstraling met een fraai clubhuis, een mooi kasteel, een prachtige omgeving. Spijtig dat al langer de golfbaan niet top is. Het waren winterse omstandigheden en dan ben je wat toleranter, maar die greens komen niet goed tegen de zomer... Anderzijds waren we wel blij dat we met onze Nederlandse NGF-kaart (als Belgen die bij de grens wonen en in Nederland lid zijn) welkom waren bij een Belgische club. Dat is nog zelden het geval in deze covid-tijd. We werden vriendelijk verwelkomd.

dirkvanrompay | 24-02-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 4 sterren

Omgeving is top
Af en toe eentonig
Zeer slechte omstandigheden. Eigenlijk hadden ze de haan moeten sluiten (te drassig).

agtenstefan | 19-02-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Beoordeling met 2 sterren

Teetime 's morgens om 10h. Om op te warmen even naar de driving range. Er waren twee greenkeepers manueel ballen aan het oprapen... Geen probleem want ze stonden aan de 150m markering. Beetje kort spel opwarmen dan maar, dacht ik. Aan de ballenmachine hing een papier dat de kaartlezer stuk was. Opnieuw geen probleem want ik had muntstukjes bij. Die gingen er vlot in, maar ballen kwamen er niet uit, en evenmin mijn muntstukjes. Een van de ballenpikkers riep uit de verte dat de driving range gesloten was tot nader order. Hoe onprofessioneel en klantonvriendelijk.
De puttinggreen was in erbarmelijke staat, net zoals de nog open zijnde zomergreens.
Het terrein was een grote modderpoel. Onbegrijpelijk dat men sommige holes nog laat spelen.
Het clubhuis is aan de buitenzijde dringend aan renovatie toe. Planken aan een balkon hingen los wat bijzonder gevaarlijk is. Dat wil je echt niet op je hoofd krijgen.
Echt geen aanrader, ook niet voor de kleine greenfee van 45€, tenzij je graag van teeboxen speelt waar amper nog gras op groeit.

Hibiki | 16-01-2021 | review: Bossenstein Golf & Poloclub

Geef ook een beoordeling van Bossenstein Golf & Poloclub

Schrijf een beoordeling voor Bossenstein Golf & Polo Club