logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  CataloniŽ (met Costa Brava)  >  S. Andres Llavaneras (Barcelona)  >  Llavaneras Club de Golf

Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.4
Lees de beoordelingen over Llavaneras Club de GolfGeef ook een beoordeling van Llavaneras Club de Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Llavaneras Club de Golf

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Llavaneras Club de Golf

Baan

18 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 60

Ä 120

Lengte

cr

sr

Lengte

5028 meter

5499 yard

GVB

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Llavaneras Club de Golf

CamŪ del Golf 49-51

8392  S. Andres Llavaneras (Barcelona)

Tel: +34 699 085099

Fax: +34 93 7952558

club@golfllavaneras.com

www.golfllavaneras.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Bij aankomst op het terras van het clubhuis wordt je al verrast met het heerlijke uitzicht over een deel van de baan en de zee.
Bij de receptie een verdieping lager werd ik vriendelijk ontvangen en was mijn reservering die ik de avond er voor telefonisch had gemaakt snel afgehandeld. De dame moest nog wel even kijken hoe het met de golfhafted werkte maar dat kwam snel goed. In mijn eentje spelend, had ik voor het eerst een "moto" gehuurd. Zeg maar zo een karretje waarmee je normaal gesproken voor de voeten wordt gereden in de supermarkt. De baan is lopend te doen, maar op het heetst van de dag in Augustus is een vervoer middel toch wel lekker. Zeker als je de eerste keer dar komt. Het is namelijk niet altijd duidelijk welke kant je op moet. Zo is de driving range een behoorlijk stuk van het clubhuis verwijderd. Deze is overigens niet al te breed of lang. De baan is zeer goed onderhouden en de greens strak en sneeeel. Alleen de bunkers, met fijn gravel ipv zand, vond ik wel wat te hard. Of lag ik er gewoon te vaak in? Wel vond ik de teekleuren onduidelijk gemarkeerd. Voor wit en blauw stonden er steeds duidelijke markeringen terwijl voor rood of geel er soms een paaltje, soms niks stond. Ik sloeg dus regelmatig maar ergens tussen de blauwe en witte markering af. Dat je vlak aan de kust zit merk je wel door de wind. Samen met de hoogte verschillen op de holes maakt het de club keuze best lastig. Die wind is dan wel weer heerlijk als je na de ronde aan een wel verdiend drankje op het terras over de baan kijkt.

RonWarlich | 07-08-2020 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan, beetje kort, voldoende afwisseling, hoogte verschillen best uitdagend. Wel een beetje tussen wegen en bebouwing.
Heerlijk menu.

benno9 | 24-10-2019 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan om te spelen, niet erg moeilijk met goed benaderbare greens. Niet veel problemen gehad met hindernissen (bunkers of water), wel wat hoogteverschillen. Een aantal holes mooi uitzicht, langs de pijnbomen op de zee! Het terras had een prachtig uitzicht over de omgeving en er was een vlotte bediening met heerlijke lunch mogelijkheden. Gebruik van de drivingrange is lastig, deze ligt behoorlijk ver weg. Bij hole 1 is daartoe een kooi geplaatst waar men kan inslaan.

DopyH | 24-10-2019 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Leuke maar korte baan. Heren speel vanaf wit (5.024 meter) anders valt het wel een beetje tegen.
Alles ligt ook een beetje naast elkaar gepropt. Je hoort dan ook vaak "fore" roepen. Greens, fairway, bunkers en t-boxen waren in orde.

Marien | 01-10-2019 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan vlak aan zee. Paar mooie vergezichten. Waren bijna alleen op de baan (starttijd 14.50)maar dit lag waarschijnlijk aan het weer wat rond 17.00 uur zat de baan redelijk vol. Sommige tee boxen waren wat minder maar voor de rest mooie en snelle greens die pakken en vriendelijke cadymaster kregen Birdy boekje gratis. Al met al een leuke baan ongeveer 45 minuten rijden vanaf girona airport.

renevd68 | 23-08-2019 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Mooie banen om te spelen, gelukkig doordeweeks gespeeld voor een prima prijs. In het weekend greenfees boven de € 100 en dat is de baan niet waard. Waarom niet? Onvriendelijke ontvangst, drivingrange moet je weer met de auto heen, oude ballen op de drivingrange en weinig facilieteiten om goed te chippen.
Vervolgens de baan, leuke verassing dat we samen lopen met 2 fransen. Wisten zij niet en wij ook niet. Vervolgens superdruk in de baan, met trage flights voor je. Gewoon echt te vol. Van de 18 de holes op 3 holes niet hoeven wachten, het werd dus een lang rondje...
Baan is verder prachtig gelegen met mooie uitzichten. Hij is echter niet al te moeilijk, wat niet erg is, mits je maar kan doorlopen. Na de ronde zeer onvriendelijke bediening, kon geen woord vanaf en alles werd met tegenzin gebracht.
Deze baan kan je dus naar mijn mening beter over slaan, genoeg andere banen in de buurt die een betere ervaring bieden.

oscarvandijk | 18-06-2019 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Heel mooie golfbaan net boven Barcelona. Hij ligt wel vlakbij de autobaan maar je hebt er geen last van. De baan ligt een beetje terrasgewijs met de holes met mooie uitzichten op de zee. De baan lag er mooi bij met supersnelle greens. Heel vriendelijke ontvangst. Ik heb hier met golfhaftet gespeeld.

JoopvOoij | 22-05-2019 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen en zeer goed onderhouden baan met veel hoogteverschillen. Ondanks behoorlijk wat regen in de dagen voorafgaand aan het bezoek was de baan vrijwel nergens drassig. Greens erg lastig te lezen. Parkeren was erg lastig.

CvE | 30-10-2018 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Zeer mooi gelegen baan met zeezicht
Het is geen champion course
Par 70 met relatief veel korte holes
De baan ziet er fraai uit
De greens waren helaas niet optimaal
Mooi terras met uitzicht op baan en de zee en daar ook prima gegeten
Gebruik gemaakt van de aanbieding geregeld met/ door Leading Courses.

zomerhof | 11-09-2018 | review: Llavaneras Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Leuke stadsbaan, compact
Greens waardeloos!

rober | 10-09-2018 | review: Llavaneras Club de Golf

Geef ook een beoordeling van Llavaneras Club de Golf

Schrijf een beoordeling voor Club de Golf Llavaneras