logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  Vlaanderen  >  Melsbroek  >  Brabantse Golf

Brabantse Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.2
Lees de beoordelingen over Brabantse GolfGeef ook een beoordeling van Brabantse Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Brabantse Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Brabantse Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2009)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 40

Ä 55

Lengte

cr

sr

Heren

5409 meter

5915 yard

68.2

114

Dames

4772 meter

5219 yard

68.8

112

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen


Adresgegevens Brabantse Golf

1820  Melsbroek

Tel: +32 2 7518205

Fax: +32 2 7518425

brabantse.golf@skynet.be

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Brabantse Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan. 3 holes zijn wel lawaaierig omdat ze dicht bij de autostrade midden. De laatste 9 zijn super rustige en mooie holes. Een redelijk lange baan en toch ook redelijk moeilijk.
Alles is goed onderhouden. Veel parkingplaatsen en de drivingrange is verlicht.

ilse coppieters | 17-11-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 4 sterren

Gisteren deelgenomen aan een BMW golftornooi in mijn thuisclub. We zijn al ver gevorderd in het golfseizoen en voorbije droogte heeft sommige golfbanen ernstig geteisterd. Dit is niet niet het geval op de Brabantse Golf. Fairways lagen er goed bij (zie foto's) en zowel tee boxes als greens waren goed verzorgd. Goede greenkeepers hier. Greens zijn niet snel maar dat is gebruikelijk op de Brabantse. Coronamaatregelen zorgen er wel voor dat vuilnisbakjes "vergrendeld" waren en dat bunkers niet egaal konden worden gemaakt. Niet echt een zorg behalve voor de bunkers omdat je een ongelukkige ligging kan hebben. Is dus een kwestie van niet in bunkers terecht te komen...
Favoriete hole is de 15.

Hugo-Lasat | 17-10-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan.
Mooi clubhuis in kasteel.
Vrijveel lawaai van de snelweg.
Lunch en golf formule is een aanrader.

fbossaert | 13-10-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 3 sterren

Deze baan voor het eerst gespeeld in de Corona tijd. Bij aankomst wilde ik mij graag omkleden. Bij de vraag waar is de kleedkamer, werd geantwoord, die is gesloten. Doorgevraagd waar ik dan kon omkleden kwam het antwoord, 'Op het toilet'?. Een weinig klantvriendelijke houding.
De baan zelf lag er goed bij. Na een etmaal met heel veel regen was erin de baan weinig van te merken. Nauwelijks natte plekken, prima. Het gevolg was dat de greens uiteraard wat zacht waren. De lay out van de baan is niet echt spectaculair en zeker niet te moeilijk. Er zijn wat holes die je moet kennen om goed te kunnen spelen. Zo kan hole 4 lastig zijn om te bepalen of je links of rechts langs de bomen moet. Rechts er langs geeft een betere positie om naar de vlag te spelen, maar te lang is daar echt je bal kwijt. De holes aan de kant van de snelweg (veel lawaai) lijken er een beetje aangeplakt te zijn. Zo is het net of de teebox van de par 3 7e buiten de baan ligt. Je afslag is over het water, over het hek. De holes rondom het kasteel laten het echte karakter van een parkbaan zien. De holes die naar het kasteel toe spelen maken het uitzicht erg mooi. Hij is niet al te moeilijk. Zo zijn de greens licht geonduleerd en niet echt moeilijk. Al met al een leuke baan om te spelen, met redelijk veel geluidsoverlast van de snelweg en de luchthaven Zaventem.

EMRossum1952 | 04-10-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 2 sterren

Gespeeld op 27/9
Een aantal holes hebben geen fairway, niet gemaaid. Overal lang gras
Afslagplaatsen niet onderhouden
Nergens vuilbakken.

annick feys | 27-09-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan gelegen tussen autosnelweg en luchthaven nabij Brussel. Mooi clubhuis, restaurant met groot en aangenaam terras. Mooie baan met veel bomen, goed gelegen bunkers en enkel malen een waterpartij die meespeelt. De greens waren mooi en goed onderhouden. De fairways zijn smal wat nauwkeurig spelen een noodzaak maakt. Door het droge weer lag de baan er keihard bij, waardoor je soms dacht op beton te spelen. Wegwijzering kan beter. Het geluid van de autosnelweg en luchthaven is aanwezig maar stoort niet zo erg. Een uitdagend baan, aangenaam om te spelen.

VanGijseghemGeert | 17-09-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 4 sterren

Fairways op deze parkbaan liggen er redelijk bij, greens dik in orde en waren mooi bespeelbaar! De holes naast de autostrade zijn niet direct het leukste golfgebied. Holes liggen vaak erg ver uit elkaar. Clubhuis, terras + bediening prima. Leuke golfdag maar geen baan om absoluut nog eens te spelen.

Polle | 16-09-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 4 sterren

Brabantse Golf is een leuke baan, die zeer goed onderhouden is. De fairways en greens liggen er perfect bij. Een aantal holes zijn uitdagend, met dikwijls een dogleg. De Eerste 9 holes zijn mooier dan de back 9, waar je soms “op en af loopt” met holes vlak naast mekaar. Wanneer je van H8 naar H9 stapt goed opletten… wij liepen verkeerd ūüėä.
De driving range is OK om wat op te warmen, chipping en putting green perfect.
En in het clubhuis kan je lekker eten. Al bij al een mooie dag, je krijgt waar voor je geld. Al zijn er in het Brusselse wel mooiere banen dan deze.

msoree | 22-07-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 5 sterren

Voor de eerste keer deze baan gaan spelen en ik vind het jammer dat ik het nog niet vroeger gedaan heb.
Zeer goed onderhouden baan. Proper met prachtige fairways en perfecte greens.
Kleine driving range maar meer dan voldoende om opgewarmd de baan op te gaan. Grote putting green en chipping ook meer dan ruimte genoeg.
Elke hole heeft 'iets'! Rechttoe rechtaan is hier niet het geval. Zeer uitdagende baan.
Een aanrader dus!

Tim.MT | 15-06-2020 | review: Brabantse Golf

Beoordeling met 4 sterren

Op maandag is het clubhuis gesloten, daarom geen mening. In het verleden wel steeds een goede bediening.
Op uitzondering van H6 en H7(E19) een vrij rustige baan, afwisselend een deel open en deel park. Wel ver stappen van H8 naar H9 en van H10 naar H11.

rolanddebruyn | 15-06-2020 | review: Brabantse Golf

Geef ook een beoordeling van Brabantse Golf

Schrijf een beoordeling voor Brabantse Golf