logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  CataloniŽ (met Costa Brava)  >  El Brull (Barcelona)  >  Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.5
Lees de beoordelingen over Osona-Muntanya-El Brull Club de GolfGeef ook een beoordeling van Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 45

Ä 65

Lengte

cr

sr

Lengte

5757 meter

6296 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Masia El Esamyol

8553  El Brull (Barcelona)

Tel: +34 93 8840170

Fax: +34 93 8840407

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan vooral als je op hole 1 staat en de baan overkijkt, zeker niet makkelijk maar erg uitdagend. Van ons 4 daagse tripje was dit een van de verrassingen. het cijfer dan ook dik verdient. Het clubhuis is prachtig en natuurlijk de club waar Johan Cruijff lid was. Heerlijk geluncht als je het Menu del Dia neemt voor 14,50 heb je een fantastisch 3 gangen menu. De rit er na toe vanaf Girona is ook nog prachtig. Een aanrader dus!

Scarletts | 06-03-2020 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Wonderful layout and good maintenance. Welcoming staff. A few holes where you have to play across large ponds. The drive from Barcelona provides stunning views, passing through green valleys. I found no fountains or faucets on the course, so bring enough water (or stock up after the first nine). I will certainly play here again.

CvE | 23-02-2020 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Qua ontwerp en ligging een mooie, spannende en uitdagende baan.
Het onderhoud is behoorlijk goed alhoewel de baan errug nat was. Hij speelde als een natte kleibaan. Niet mijn favoriet.
Prima clubhuis met een uitstekende lunch. 3 gangen voor 14,50. Het zat, niet verwonderlijk, vol. Eigenlijk is bijna alles prima in orde.
Een paar kritische kanttekeningen.
Pitchmarks repareren doen ze niet aan. Jammer.
Leden in buggies passeren je, terwijl wij achter een vierbal liepen, zonder iets te zeggen of communiceren.
De ontvangst was een desillusie.
Een mevrouw met een behoorlijk lage aaibaarheidsfactor, daar kan zij ook weinig aan doen, ontving ons en nam onze Golfhafted kaarten aan. Hiermee speel je eenmalig voor de helft van het geld.
Greenfee op werkdagen is €62,-.
Dit maal 2 en gedeeld door 2 is m.i. €62,-
Volgens haar moesten wij €110,- afrekenen. Zij zijn volgens mij gebonden aan het contract met golfhafted.
Wij voelden ons opgelicht. Ik kom hier, ondanks Johan Cruyff, niet terug.

hansvandenengel | 24-12-2019 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Golfhäftet werd gewoon niet geaccepteerd dus ipv voor €31 betaalde ik €55. Dit zat niet in de planning... De dame achter de receptie sprak alleen Spaans wat het gesprek lastig maakte. Volgende jaar -2020- is de baan niet meer Golfhäftet.
Landschappelijk is de baan erg mooi. Het nadeel toen wij speelden was dat de baan echt heel erg nat was. Alles zat onder de modder. Je kreeg werkelijk niets mee met spelen. Dat was wel erg jammer. Natuurlijk is vooral alle Johan Cruijff verering als Nederlander bijzonder. Hole 14 moet je eigenlijk ooit in je golfleven gespeeld hebben. Het clubhuis is sfeervol en het eten heerlijk. De bediening efficiënt en vriendelijk. Kortom gemengde gevoelens overdekte dag.

Carthago | 24-12-2019 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 5 sterren

Mooie baan, op een prachtige locatie. De golfbaan straalt authenticiteit uit en geeft een echt Spaans gevoel. Het onthaal gaf echt een warme douche gevoel. De manager was heel vriendelijk vertelde met trots en passie over de baan en de historie. Je voelde je echt welkom. Kunnen veel anderen nog wel wat van leren. Hole 1 is zeer fraai, en de tweede 9 holes bieden meer afwisseling dan de eerste negen. Dat het de home course van Johan Cruijff was en de aan hem opgedragen hole 14 maken het natuurlijk helemaal speciaal. Kortom een baan die ik zeker zou spelen als je in de buurt bent. Aanrader.

aebben | 13-11-2019 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Na het geweld van PGA Catalunya op de terugreis naar het vleigveld gespeeld op de baan waar Johan Cruijff ooit lid was. Waar PGA Catalunya op momenten misschien wat kunstmatig en duidelijk aangelegd aandoet is dit een baan welke een veel natuurlijker uitstraling heeft. Clubhuis echt in spaanse stijl, niet zo'n moderne kolos.
Dit straalt echt een golfclub uit. En wat is dit een fraaie baan welke zich over en langs de heuvels/bergen slingert. Er zijn misschien 2 of 3 holes die wat minder zijn maar eigenlijk zijn ze allemaal goed en vooral de 2e negen is erg fraai. Fraaie hoogte verschillen en ineressante dogles. Misschien wel een baan die je twee keer moet lopen om de tweede keer te weten waar je de bal het beste kan spelen.
Als je in de buurt bent van Barcelona dan deze baan niet overslaan als wat het alleen maar vanwege de connectie met de grote Johan.
Voorzieningen van clubhuis en kleedkamers zijn hier en daar wat gedateerd maar dat is juist de charme van deze club. Prima driving range en pitch en put area.
Hoewel er zeker stevige hoogteverschillen in zitten is de baan best te lopen. Buggies zijn natuurlijk wel beschikbaar. Als het kan dan kom ik hier zeker nog een keer terug! Must play!

birdie300yards | 06-11-2019 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan in de Bergen, en nederlanders extra welkom, het was immers de club van Cruijff. Goed onderhouden, geode aanduiding layout van de hole op de teebox zou fijn zijn.

benno9 | 29-10-2019 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 5 sterren

De beste baan van Europa. De golfbaan is ideaal voor iedereen die houdt van doglegs, heuvels, bomen, goed kwaliteit fairways en snelle greens. De oefenvoorzieningen zijn top: greens, chip, pitch mogelijkheden, korte holes en drivingrange waar je van gras kunt slaan Gastvrijheid is hier uitgevonden. En last but not least, de club ademt grote waardering uit voor Cruijff. Dit jaar weer alleen maar par gescoord op hole 14. Volgend jaar moet de birdie lukken.

ajaxmaarn | 29-10-2019 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan om te spelen, uitdagende holes met hoogteverschillen en vaak snelle greens.
De omgeving is ook erg mooi en rustig (national park) en weinig bebouwing langs de baan.
Tijdens onze ronde was de baan druk bezet, maar er werd goed doorgelopen en we hoefden niet te wachten.
Let er wel op dat consumpties op het buitenterras iets duurder zijn...

DopyH | 26-10-2019 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Beoordeling met 5 sterren

Prachtige baan! Johan Cruijff wordt geëerd met foto's in het clubhuis en zijn "eigen" hole 14. Heel bijzonder. Veel hoogteverschillen en uitdagende holes. Greens zorgen voor extra uitdaging; razendsnel en niet te lezen. Morgen spelen we nog een keer. Kijken of de puttsl dan wel willen vallen! Zeker voor herhaling vatbaar en een van de mooiste banen van Spanje die ik gespeeld heb.

annelien.lewin | 16-10-2019 | review: Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Geef ook een beoordeling van Osona-Muntanya-El Brull Club de Golf

Schrijf een beoordeling voor Club de Golf Montanyà