logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  CataloniŽ (met Costa Brava)  >  Sant Vincent de Montalt  >  Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 5 beoordelingen: 7.4
Lees de beoordelingen over Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)Geef ook een beoordeling van Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Touroperators en aanbiedingen voor Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Baan

18 Holes

Adresgegevens Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Ctra. BV

8394  Sant Vincent de Montalt

Tel: +34 93 7913001

Fax: +34 93 7911253

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Beoordeling met 4 sterren

Even oppassen als je de navigatie met het adres van google maps volgt. Dan kom je aan op hole 10. Het is dan nog 10 minuten rijden naar het clubhuis. Ik was helaas zowieso laat en heb de oefen faciliteiten niet kunnen bekijken. Bij de receptie werd ik vriendelijk ontvangen door een ook Nederlands sprekende dame.
Ik kon voor 45 euro een ronde "lopen" inclusief buggy. Check hiervoor de online aanbiedingen op de site.
Het navigeren door de baan met een buggy is soms even zoeken. Bij mij begon het al dat ik tee1 niet kon vinden. De paden voor de buggies lijken onerigens wel op een 4x4 parcour. Opletten dus.
De baan zie als een technische baan. Hij lijkt niet al te lang, maar door de hoogte verschillen heb je snel een clubje te weinig in je hand. De fairways kunnen ook behoorlijk hellend en geonduleerd zijn waar je bij de afslag al rekening mee moet houden. De tee boxen vond ik overigens wat minder. Je had bijna nergens een vlakke afslag stand.
Bij mijn eerste put van een laag naar hoger plateau merkte ik weer dat greens in Spanje over het algemeen beter rollen dan in NL. Mijn iets te zachte put rolde bijna weer terug naar zijn beginpunt. Na weer wat gewend te zijn had ik toch het idee dat de greens niet zo snel waren als wat ik eerder in Spanje heb gezien.
Al met al geen baan voor beginners.
Maar ook met de minpuntjes in het achterhoofd ga ik toch proberen er voor het einde van mijn vakantie nog een rondje te lopen. Dus leuk genoeg.

RonWarlich | 05-08-2020 | review: Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Beoordeling met 4 sterren

Een baan voor mensen met lef: alle holes kennen hoogteverschillen en vele holes hebben ook doglegs. Je moet extra ballen meenemen. De holes zijn super uitdagend. Liggen tegen de berg aan. De oefenfaciliteiten zijn zeer matig. De baan is slecht onderhouden. De paden zijn zeer slecht onderhouden; ik vond ze zelfs zo nu en dan gevaarlijk. De kosten van buggy en 18 holes zijn 40 euro. Deze baan heeft de potentie van een topbaan, als ze het onderhoud eens meer dan grondig doen (wel incl de paden).

ajaxmaarn | 28-10-2019 | review: Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Beoordeling met 4 sterren

Goed ontvangst in de shop. Daarna buggy opgehaald bij de caddie master. Kon eerst de drivingrange niet vinden maar de caddie master reed even mee en liet het me zien. Driving range is aan de oude kant en wat aan de kleine kant. Putting green daarvoor moet je terug naar hole 1, die is prima. Baan ligt er straks bij. Greens zijn vrij hard en snel. Veel hoogte verschil daarom zeker met buggy gaan anders haal je 18 holes niet. Holes zijn uitdagend maar niet extreem lang. Paar mooie uitzichten. Betaalde 40 euro inclusief buggy en dat was zeker het geld waard.

Tip: Some of the signs are hard to read and way to hole 10 can not be found.

JuunNL | 22-07-2019 | review: Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Beoordeling met 4 sterren

Fraaie golfbaan, ons inziens geen club, althans niet gemerkt. Wij hebben op maandag gespeeld, een heel ongekende gunstige prijs/prestatie (€ 90 inclusief buggy), vergeleken met andere banen in de Costa Brava.
Ook lekker rustig, dat speelt heel ontspannen.

tola | 08-04-2019 | review: Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Beoordeling met 4 sterren

Pittig baantje, 6 par 3’s maar veel afwisseling en hellingen
Moeilijke greens, buggy wel aangeraden, zeer vriendelijke ontvangst.

Annedeleu | 02-01-2019 | review: Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Geef ook een beoordeling van Escola de Golf Handicap I (pitch & putt)

Schrijf een beoordeling voor Golf Sant Vicenç de Montalt