logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  Valencia en Omstreken (Costa Blanca)  >  Chiva (Valencia)  >  Bosque Club de Golf

El Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.6
Lees de beoordelingen over El Bosque Club de GolfGeef ook een beoordeling van El Bosque Club de Golf

Touroperators en aanbiedingen voor El Bosque Club de Golf

3D Golfvakanties

Baan gegevens Bosque Club de Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

45

65

Lengte

cr

sr

Lengte

5915 meter

6469 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens El Bosque Club de Golf

Carretera Godelleta 41

46370  Chiva (Valencia)

Tel: +34 96 1808000

Fax: +34 96 1808001

info@elbosquegolf.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Geen onaardige baan maar ook niet veel meer dan dat. Zowel de club, de baan en het meeste van de omliggende bebouwing oogt een beetje als vergane glorie.
Het ontwerp is oké met redelijk wat afwisseling. Met name de 2e negen heeft leuke holes.
De kwaliteit van het onderhoud is maar matig.
De bunkers zijn gewoon slecht, de waterhindernissen zeer onverzorgd en vaak zelfs vies. De lage betrokkenheid van de greenkeeping wordt gekenmerkt door zwerfplastik in de waterhindernissen. Opruimen doen ze dus niet.
Greens zijn goed alhoewel hard.
Ik vind de brutogreenfee van €80 resp €95 echt te veel. Gelukkig hebben ze vaak aanbiedingen. Wij speelden voor €47,50 pp. De baan is redelijk te lopen.

hansvandenengel | 09-02-2020 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Wat rommelige parkeerplaats ivm werkzaamheden. Baan was redelijk vol. We hadden niet gereserveerd en moesten geruime tijd wachten voor we konden starten. 47,50 met Golfhäftet vond ik teveel voor deze baan. Met name de kwaliteit van de bunkers was slecht. Ik vind de baan met electrische trolley te lopen. Van 9 naar 10 en van 18 naar de parkeerplaats is ff pittig. Slordig was de hoeveelheid drivingrange ballen op de fairway van 12 en 18. Op de 2e negen was het water wat meer in het spel en vond ik leuker. Er zijn zowel op de 1e als de 2e negen keurige toiletten in de baan.

Carthago | 09-02-2020 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Net boven gemiddelde golfbaan. Heb ze beter gehad in Spanje. Voor ons de eerste keer een baan gespeeld in Valencia. Wellicht dat de slechte score mijn beoordeling heeft beïnvloed. De baan is op het putten na niet al te moeilijk. Zitten een paar leuke uitdagende holes bij. Een 2e keer spelen zal absoluut helpen om de score beter te krijgen.

robl | 30-11-2019 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 5 sterren

Geen makkelijke baan. Greens zijn ondiep met bunkers, dus je moet aan de bak. Wij speelde voor 45 euro, veel waar voor ons geld. Kleedkamers wat ouderwets maar fantastische douches. Mooi terras waar je op 18 uitkijkt. 1 hinder is in 1e negen,4 serieuze in 2e negen.

caspermoerbeek | 01-11-2019 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan, aardige layout. De greens waren helaas bezand wat het putten extreem lastig maakte. In de fairway wat slechte plekken, waarschijnlijk van het extreme weer van de dagen/weken ervoor. Hole 18 leuke finishing hole met groot hoogte verschil.

bobvredevoort | 05-10-2019 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Best een leuke baan met een aantal mooie holes. Speelt niet te moeilijk maar ook zeker geen prikbaantje. Zou er niet voor omrijden toch nog wel een keer willen spelen.

dirkdegolfer | 05-10-2019 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 5 sterren

Prachtige clubhuis is te bereiken via een leuke slinger weg langs de huizen op het resort. Ontvangst was prima en geen enkel probleem om een half uurtje later te starten zodat we nog even een koffie konden drinken op het terras met mooi uitzicht op de baan. Baan is super goed onderhouden, mooie fairways, goede greens, alleen de elektrische trolley was wat verouderd. Leuke uitdagende baan, zeker holes 10 t/m 18 waren naar mijn mening top. Op de maandagochtend tussen 9 uur en 13 uur maar € 40... dat is een zeer goede prijs voor deze mooie baan.

Inge64 | 23-09-2019 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Bij aankomst even zoeken waar je moest
Melden, met buggy en trolley ophalen en wegbrengen is niet echt over nagedacht, onlogische ingedeeld na mij idee!
Verder prachtige golfbaan voor een mooie prijs! Mooie uitdagende holes, waar tactische spelen belangrijk is! Greens en Fairways waren goed onderhouden.
Met elektrische trolley goed te lopen, zit een leuke shop bij! En restaurant / clubhuis met terras uitzicht op de golfbaan
Super dag gehad aanrader om te spelen!
Lopen overal leuke lieve eekhoorns.

Miga | 21-09-2019 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Wat betreft ligging heeft de baan zeker potentie, helaas is er veel achterstallig onderhoud. De greens liggen er verrassend goed bij maar man man man, de fairways zijn dramatisch. Een soort woestijn met enkele grassprieten. En wat de baan aan water tekort komt hebben de bunkers te veel want dat zijn voor een deel modderpoelen. De rough is erg kaal. Er wordt wel veel aan de baan gewerkt, dus misschien wordt t beter. Zo is er op hole 11 een nieuwe grote waterpartij aangelegd, waardoor die hole niet meer voelt als SI18 die het nu is. Ook heel veel bunkers bij vrijwel elke hole dus zeker geen makkelijke baan.
Ondanks enige hoogteverschillen is de baan prima met n trolley te doen. Buggy’s (op benzine dus stinkt en lawaai) is niet nodig. Hole 9 vonden wij de mooiste hole. Clubhuis is prima in orde.
Zeer vriendelijke ontvangst, gratis handtrolley en rustig. En 32€ pp voor 18 holes is een koopje. Baan ligt in een gated community met erg veel leegstand.

bubz2005 | 04-03-2019 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Vanuit Valencia goed te doen. Prachtige baan met wat hoogte verschillen, hole 11 is mijn favoriete hole bar 5 naar beneden met de green verhoogd. AanrDer in de regio.

elninjo | 20-02-2019 | review: Bosque Club de Golf

Geef ook een beoordeling van El Bosque Club de Golf

Schrijf een beoordeling voor El Bosque Golf Club