logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  Valencia en Omstreken (Costa Blanca)  >  Betera (Valencia)  >  Escorpion Club de Golf

Escorpion Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 3 beoordelingen: 6.7
Lees de beoordelingen over Escorpion Club de GolfGeef ook een beoordeling van Escorpion Club de Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Escorpion Club de Golf

3D Golfvakanties

Baan gegevens Escorpion Club de Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45

€ 65

Lengte

cr

sr

Lengte

6091 meter

6661 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Escorpion Club de Golf

Ctra. De Valencia a Liria 1

46117  Betera (Valencia)

Tel: +34 96 1601211

Fax: +34 96 1690187

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Escorpion Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Vanuit het centrum van Valencia een halfuurtje rijden naar Club de Golf Escorpion. Via Leadingcourses geboekt voor 2 personen inclusief buggy €74,50 p.p.
Het clubhuis bij binnenkomst is erg groot met binnenplein waar je gelijk wordt ontvangen door de receptie. Hier zit vriendelijk personeel dat - in tegenstelling tot andere personen op de golfbaan - Engels spreekt. Erg apart is dat je door elektrische poortjes heen moet alvorens je het terrein kan betreden.
De caddymaster uitleggen over de buggy was lastig want hij sprak geen Engels, en ik steenkolen Spaans. Uiteindelijk is het wel gelukt. Toen we wilden starten op Masia (zoals was aangegeven door de receptioniste) bleek deze dicht te zijn, terug naar de Caddymaster maar dat had natuurlijk weinig zin. Situatie was erg onduidelijk maar uiteindelijk gestart op Lago. Deze begint met een dogleg par 4 en ook nog eens de langste par 4 van deze lus (362 meter). Door de teesluiting was het erg druk in de baan en moesten we veel wachten. De baan is vlak en dus goed te lopen, buggy is niet noodzakelijk. Aantal huizen rondom de baan en ook in aanbouw. Op hole 4 stond er een scherm midden op de fairway om de werkzaamheden aan het gras te verbergen, maar wel erg vervelend als je daar vlak voor ligt met je bal... Hole 6 is een mooie par 5 met bomen en water. De holes zijn kort evenals de afstanden tussen de holes. Als het niet druk is kan je de baan snel lopen.
Dat hole 8 stroke index is 1 slaat nergens op. Het is slechts een par 3 die niet enorm lang is (159 op de kaart) en het water dat er ligt is niet enorm in het spel.
De tweede lus liepen we Masia.
Hole 2 is een dogleg maar let op want als je probeert af te snijden komen de bomen in het spel. Hole 4 een lange par 4. Het is een parkbaan en doet een beetje Amerikaans aan, al zijn de lengtes dat niet.
Hole 5 is een erg leuke hole met water aan de zijkant.
Greens waren perfect en bloedsnel.
Onderhoud was prima maar qua baan zeker geen 8,5 waard (het cijfer ten tijde van spelen). Ik heb betere banen gespeeld in Spanje.

jefffraanje | 31-07-2019 | review: Escorpion Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooie traditionele spaanse golfclub. Sfeer is goed. De baan is redelijk makkelijk voor een ex Spaans Open baan. Niet de allure van de grote Spaanse banen maar tegelijkertijd meer dan ok!

Knuuuf | 08-04-2019 | review: Escorpion Club de Golf

Beoordeling met 2 sterren

Masia is in good shape, fairways well maintained... nuevos contains 9 holes you”d better avoid, fairways are in poor shape and overall substantially less enjoyable. Rather expensive with regards to the overall quality..

richardjottens | 26-09-2018 | review: Escorpion Club de Golf

Geef ook een beoordeling van Escorpion Club de Golf

Schrijf een beoordeling voor Club de Golf Escorpión