logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  Vlaanderen  >  Wachtebeke  >  Golf Puyenbroeck

Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.4
Lees de beoordelingen over Golf PuyenbroeckGeef ook een beoordeling van Golf Puyenbroeck

Touroperators en aanbiedingen voor Golf Puyenbroeck

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf Puyenbroeck

Baan

9 Holes / 36 Par

Greenfee (prijsopgave 2006)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 25

Ä 25

Lengte

cr

sr

Heren

3150 meter

3445 yard

Dames

2795 meter

3057 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Adresgegevens Golf Puyenbroeck

Puyenbrug 1A

9185  Wachtebeke

Tel: +32 9 3424276

Tel reserveren: ja

E-mail

www.puyenbroeck.be

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 4 sterren

Resto is gesloten door COVID-19. Electronisch verlopen de inschrijvingen prima.
Tips: tijdig het afslaggebied veranderen gezien de weersomstandigheden. Bekijken of we toch niet meerdere reservaties mogen maken.

banjohan | 17-11-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 4 sterren

Puyenbroeck is een echte opleidingsclub met 1 van de betere oefenfaciliteiten van België. Grote driving range, goede en grote practice-green en 3 kleine holes.
De baan is lang (zeker van wit) maar niet al te technisch. Door de lange holes is de baan wat breder, zo kan je al eens wat meer risico in je shot leggen om de green in regulation te halen.
Qua onderhoud kan het nog net iets beter, greens en fairways zijn ok, zonder meer, maar bunkers kunnen wel een pak beter. Nu in de winter kan het heel drassig liggen maar daar valt weinig aan te doen.
De omgeving is echt prachtig! De rust en natuur die je hier vindt zal je niet veel terugvinden, ook weinig storende omgevingsgeluiden.
Aangezien het mijn thuisclub is kan ik ook meegeven dat het een ideale club is om te starten. Als je lid blijft heb je een ideaal alternatief om in de week 9 holes te lopen en is het een perfect alternatief voor wie graag vele verschillende banen speelt naast het terrein van zijn Home-club.

Jaspervk | 25-10-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 3 sterren

Puyenbroeck is een mooie volwaardige 9 holes baan maar is zeer druk bezet, toen ik er speelde waren de fairways net gezand en stond er nog amper gras. Ik begrijp dat dit noodzakelijk is maar het is erg jammer dat er dan geen kleine compensatie is in de greenfee of dergelijke. Verder ligt de baan er goed bij naargelang dat deze druk gebruikt is. Greens zijn zacht maar rollen prima.
Oefenfaciliteiten zijn er voldoende maar de ballen die wel aan de dure kant zijn mogen wel eens vernieuwd worden.

pallemansm | 17-09-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 4 sterren

Het is allemaal een beetje droog maar dat heb je overal op dit moment. Heel leuk spelen en veel afwisseling. Kortom : fijn vertoeven tussen de bossen.

GZO | 20-08-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 4 sterren

Golf puyenbroeck is mijn thuisclub, ik heb de baan gisteren gespeeld en zoals bijna alle banen in onze ruime regio hebben de fairways het hard te verduren tijdens deze warme droge periodes. Gelukkig zijn er de laatste dagen warmte onweders en beginnen de fairways al een beetje te recuperen. Golf puyenbroeck is een zeer druk bezochte baan waardoor er meestal een gebrek aan parkeerplaatsen is. De oefenfaciliteiten zijn er prima met een grote drivingrange, een grote oefenbunker, een grote chip- en puttinggreen en 3 oefenholes. De baan op zich is een 9 holes baan met 2 Par 3,2 Par 5 en 5 Par 4 holes met leuke variaties van doglegs. Deze baan heeft het ecolabel wat goed is maar ook wel wat nadelen heeft. Op de baan kom je al gauw, spechten, eekhoorns, fazanten, ganzen en met een beetje geluk ook reeën tegen. Er zijn ook veel konijnen aanwezig die duchtig overal rondgraven, ook op de fairways en rond de greens. Een bal in een konijnenhol kan al eens gebeuren. De greens liggen er op zich goed bij maar niet super. De brasserie de laatste afslag heeft sedert enkele weken nieuwe uitbaters, het is er fijn vertoeven en vriendelijk personeel. De brasserie wordt ook door niet golfers bezocht wat soms wel wat drukte kan opleveren. Een drukke maar fijne baan.

benoitfacon | 18-08-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 3 sterren

Ik heb deze baan al eens een review gegeven. Graag had ik wel een update uitgebracht. De greens zijn momenteel in een nog nooit geziene conditie. Het herstel van de fairways tijdens de lockdown hebben ook zeker de vermelding verdiend!

tim.wouters | 17-07-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 4 sterren

Op enkele greens ligt er veel zand! Vriendelijk personeel, goed georganiseerde golfaccomodatie, prima restauratiegelegenheid, goed onderhouden fairways!

banjohan | 16-06-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 4 sterren

Golf Puyenbroeck is mijn thuisclub, vandaar de kleine update op m'n vorig review vorige maand. Door de aanhoudende droogte ligt de baan vrij hard en heeft het fairwaygras hard te lijden. De greens zijn in betere conditie dan vorige maand en spelen een stukje sneller. Door de ecologische maatregels zijn op verschillende plaatsen de konijntjes hard aan het graven geweest waardoor de baan op sommige plaatsen vrij geaccidenteerd is. Hopelijk komen de volgende dagen regenbuien langs, de baan kan het best gebruiken zoals alle andere banen in België. Opening van de Horeca is voorzien voor binnenkort.

benoitfacon | 01-06-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 4 sterren

Terrein ligt er goed bij- fairways schitterend.

bart.wallaeys | 13-05-2020 | review: Golf Puyenbroeck

Beoordeling met 3 sterren

Mooie, vrij eenvoudige baan.
Leuk om eens te spelen.
Wel iets aan de dure kant voor een 9 holes baan.

gdv | 21-10-2019 | review: Golf Puyenbroeck

Geef ook een beoordeling van Golf Puyenbroeck

Schrijf een beoordeling voor Golf Puyenbroeck