logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  Vlaanderen  >  's Gravenwezel  >  Rinkven International Golf & Country Club

Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.8
Lees de beoordelingen over Rinkven International Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van Rinkven International Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Rinkven International Golf & Country Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Rinkven International Golf & Country Club

Baan

27 Holes / 73 Par

Type baan

forest

Greenfee (prijsopgave 2006)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 55

Ä 75

Lengte

cr

sr

Lengte

6093 meter

6663 yard

GVB

ja

Handicap

28

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Rinkven International Golf & Country Club

Sint-Jobsteenweg 120

2970  's Gravenwezel

Tel: +32 3 3801280

Tel reserveren: ja

Fax: +32 3 3842933

golf@rinkven.be

www.rinkven.be

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Met een clubje mannen Rinkven North course gespeeld en we waren unaniem zeer enthousiast over deze golfbaan. Het clubhuis is vernieuwd en dat ziet er top uit. Zeer gastvrij en bediening goed! Carl is een goede gastheer. Prijzen misschien een beetje aan de hoge kant, maar vooruit. voor een mooi dagje golfen maakt een paar tientjes niet uit.
De north course is een perfect onderhouden lus met voldoende afwisseling. fairways en greens zoals ze moeten zijn en teeboxen recht en mooi. Kortom een (bijna) perfecte golfbaan om te spelen. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de andere lus: South Course. Daarvoor gaan we zeker nog een keer terug. Nogmaals dank voor de goede zorgen oa. door een extra bakkie koffie voor onze terugreis :-).

rienkp | 16-07-2021 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige golfcourt met een uitdagend parcours. Heel goed onderhouden. Je hebt een vakantiegevoel tijdens je golfrondje.

marc_fabina | 15-06-2021 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Na een heel vriendelijk ontvangst aan de receptie met duidelijke uitleg, heb ik heerlijk kunnen genieten van de "North Course".
Het terrein lag er super bij, het zonnetje was van de partij en de sfeer zat goed.
Het nieuwe clubhuis en groot terras zijn zeker het vermelden waard. De bediening was vriendelijk en ging heel snel.
Zeker een aanrader!

isabelle_plasschaert | 15-06-2021 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 5 sterren

Supermooi clubhuis en oefenfaciliteiten. Zowel South course als de North Course gespeeld en ze liggen er beide prachtig bij, fairways in uitstekende toestand, perfect onderhouden. De greens lagen er fantastisch bij, relatief snel maar perfect naar roll. De natuur en de omgeving zijn prachtig. Een aanrader om te spelen.

filip9 | 09-06-2021 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Eerste maal de South Course. Eerste indruk van Rinkven is dat dit een golfclub met klasse is. Zowel naast als op de baan ervaar je een enorme rust en zie je dat deze club enorm veel inzet en geld steekt in de kwaliteit van de baan. Alles was tot de puntjes in orde.
Het is een mooie combinatie van moeilijke en iets makkelijkere holes. Het is je eigen elke keer weer terug uitdagen. Dit is de rede waarom ik zo graag golf. Voor een beginnende golfer is dit wel een moeilijke baan, zeker als je je handicap wil laten zakken. Dan adviseer ik toch uit te kijken naar een makkelijker bespeelbare baan.
We komen zeker terug en gaan dan de North Course proberen te spelen.

Minpuntje is toch wel het clubhuis. Service kan daar beter vind ik. Duurde vrij lang eer er iemand kwam opnemen en bestelling kregen. Vriendelijkheid daar heb ik niets op aan te merken, maar mss iets meer personeel zou dit oplossen?

Uiteindelijk is de greenfee niet echt goedkoop, maar je krijgt er wel een topbaan voor in de plaats die in topconditie is.
Het was een plezier om deze baan eens te spelen.

maarten.krol | 02-06-2021 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige oprijlaan, auto kunnen opladen, northcourse gelopen. Baan lag er perfect bij. Na afloop op het terras heerlijk gegeten. De bediening was erg vriendelijk en het eten kwam vlot ondanks de drukte op het terras. Weeksuggestie van de chef zeker een aanrader. Voor herhaling vatbaar.

petravette | 26-05-2021 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 5 sterren

Eerste maal gespeeld op North Course. Heel leuke baan met veel uitdagingen, mooie waterpartijen, strategische bunkers en veel bos, ideale combinatie. Hadden graag eens gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het super mooi ogende clubhuis maar Corona heeft daar anders over beslist. Reden om terug te komen.

andy55 | 13-04-2021 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Er wordt hard gewerkt op Rinkven. Veel nieuwe zichten in aantocht. Vriendelijke greenkeepers en terrein voor mij echt in orde.

linda.mulder.schutter | 01-12-2020 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prima onderhouden baan met genoeg uitdagingen. Speelde hier eind oktober en de baan was nog steeds top!

yves.nees | 31-10-2020 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Na eerder al de south course gespeeld te hebben, vandaag voor de eerste maal de north course. Wat opvalt is het zeer goede onderhoud van teeboxen en greens. Zeker in deze periode, waar er zeer veel regen is gevallen in de voorbije dagen een mooie verwezenlijking. De greens zijn bovendien niet alleen goed onderhouden, maar ook snel en te vertrouwen.
De holes zelf nodigen uit om je driver boven te halen, er is overal genoeg plaats om je bal te slaan en de bunkers liggen niet altijd in play, je kan er geregeld over driven, ook van de witte tees. De baan is goed gevarieerd, met mooie bosholes en ook voldoende water. De greens zijn doorgaans groot en nodigen uit om risico's te nemen vanop de fairway.
De oefenfaciliteiten zijn meer dan goed, grote puttinggreen en chippinggreen, die jammer genoeg gesloten bleek. Ook voldoende overdekte afslagplaatsen.
De ontvangst was zeer correct, maar aangezien het clubhuis en de vestiaires gesloten zijn door de coronacrisis, hebben we niet kunnen genieten van het grote terras met weids zicht. Ik kom hier zeker nog terug!

lvanstaey | 30-10-2020 | review: Rinkven International Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van Rinkven International Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Rinkven International Golf Club