logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Belgi  >  Vlaanderen  >  Wommelgem  >  Ternesse Golf & Country club

Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Ternesse Golf & Country clubGeef ook een beoordeling van Ternesse Golf & Country club

Touroperators en aanbiedingen voor Ternesse Golf & Country club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Ternesse Golf & Country club

Baan

27 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

60

80

Lengte

cr

sr

Heren

5847 meter

6394 yard

70.9

117

Dames

5375 meter

5878 yard

73.2

120

Handicap

30

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Ternesse Golf & Country club

Uilenbaan 15

2160  Wommelgem

Tel: +32 3 3551430

Tel reserveren: tekst?

Fax: +32 3 3551435

info@ternessegolf.be

www.ternessegolf.be

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Het management en in het bijzonder het terreincomité hebben de voorbije maanden weer een aantal wijzigingen aan een aantal holes aangebracht: uitbreiding of verplaatsing van enkele back-tee's, uitbreiding green hole 13, nieuwe bunkers rondom greens hole 3 en 1, extra heuveltjes hier en daar... Doorheen de ganse golfbaan werd nog voor de winter een volledig nieuw irrigatiesysteem geplaatst... waar Ternesse tot voor enkele jaren na een stortvlaag zelfs tijdens de zomermaanden te kampen had met wateroverlast hebben de droge zomers 2019 en 2020 ook op mijn homecourse hun effect... de normaal bijna altijd groene fairways werden ook hier herschapen in 'gouden' fairways... En dan uiteraard niet te vergeten de renovatie en uitbreiding van het clubhuis waaraan momenteel nog hard gewerkt wordt. Hopelijk net op tijd klaar voor heropening van de horeca... Dan zullen ze véééél extra personeel moeten aanwerven (en wordt het op de golfbaan hopelijk iets minder druk dan de voorbije maanden en weken...). Ternesse blijft werken aan upgradings en de toekomst, dat is duidelijk!

JohanNaenen | 08-04-2021 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Deze golfbaan gespeeld op een dinsdag om 8 uur 's ochtends. Prachtige glooiende golfbaan waar de ochtendnevel langzaam wegtrok, wat zorgde voor heel mooie zichten. Best een moeilijke golfbaan daar ik het gevoel had dat je er vaak niet vlak stond tov je bal. Heel mooi verzorgde course gezien de tijd van het jaar en de hevige regenval die er was geweest. Op 1 hole na overal zomergreens. Wel heel luidruchtig door de nabijheid van verschillende grote wegen. Ik vermoed dat dit met een andere windrichting beter kan meevallen.
De practice is heel ruim en verzorgd. Mooie grote parking. Er waren werken aan het clubhuis welke doen vermoeden dat er een heel groot terras komt. Ik kom dan ook graag terug onder post-corona omstandigheden.

ruubsie | 30-03-2021 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Blijft bij de betere clubs uit Antwerpen, recente renovatie clubhuis en delen van de golfbaan zullen deze positie bestendigen.
Terras van het clubhuis is ook uitgebreid waardoor horeca nog beter zal worden.

gwagemaekers | 14-03-2021 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Bij de eerste zonnestralen en na veel regen en sneeuw eindelijk terug de golfbaan op! En wauw... deze golfbaan ligt er gezien de afgelopen periode zeer goed bij... harde en strakke ZOMERgreens... korte fairways... hier is duidelijk hard gewerkt. Maar... men is ook nog hard aan het werken/aanpassen om er voor de echte aanvang van het seizoen een parel van een golfbaan klaar te krijgen. En... zeker niet te vergeten... met een volledig nieuw terras/launch.

RIEL | 23-02-2021 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Weeral een jaartje geleden dat ik op deze goede golfclub gespeeld heb, deze maal was het december in Coronatijd. Door het zeer natte weer waren trolleys verboden en moest men verplicht de draagtas gebruiken. Afslagen van de mat en goede wintergreens, onderweg, zoals verwacht, waren er regelmatig veel natte stukken, hebben negen holes gespeeld en was al bij al een leuke golfdag.

wallib | 29-12-2020 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Lid geworden en begonnen met golf te spelen eind juni 2020.
Prijs kwaliteit vind ik het aan de dure kant. Momenteel zijn het bijna allemaal wintergreens en toch moet je er nog een stevige prijs voor betalen.
De golfbanen zijn wel goed onderhouden. En de greens zijn makkelijk bespeelbaar.
Personeel is niet altijd even vriendelijk.

Stelamatkovic | 12-12-2020 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan ligt er voor deze tijd van het jaar nog prima bij, greens zijn nog in perfecte staat! Hier en daar een wintergreen maar ook deze zijn prima in orde. 👍🏽.

Polle | 28-11-2020 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige golfbaan, een echt park. Op sommige plaatsen wat nat maar kan niet anders deze tijd van het jaar. Golfbaan heel goed onderhouden, mooie greens en tiptop wintergreens. Spijtig dat er met wintergreens ook moet afgeslagen worden van matten. Driving range mooi (niet leuk dat je alleen gewone tees in de mat kan steken want die vliegen weg), chipping en putting green super. Clubhuis (deze keer gesloten door Corona) gezellig met de open haard. Dure greenfee in de zomer.

LiesbethVL | 28-11-2020 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan die men het vaakste vergeet is de homeclub. In dit geval onterecht want ondanks de slechte en zware weersomstandigheden ligt de baan er zeer goed bij. Het blijft ook als thuisspeler nog steeds telkens een hele uitdaging om deze attractieve baan met veel afwisseling goed te spelen. Echt een aanrader! En... ondanks de reeds goede omstandigheden blijft men investeren en aanpassingen doen... wat je als lid alleen maar kan toejuichen! Een pluim voor het bestuur en alle medewerkers.

RIEL | 19-11-2020 | review: Ternesse Golf & Country club

Beoordeling met 4 sterren

Ternesse is een parkbaan met een grote variatie aan verschillende prachtige bomen. Op sommige holes zorgt de combinatie van de herfstkleuren met de waterpartijen voor mooie plaatjes. De holes zijn afwisselend, bunkers liggen op strategische plaatsen. De greens zijn bijna allemaal juweeltjes, glooiend en snel. Complimenten aan de greenkeepers! Echt moeilijk vond ik de baan (behalve de greens) niet, de afstanden zijn niet van de langste, behalve voor sommige PAR 3’s. Enig minpunt; met het constante geluid van de autosnelweg op de achtergrond kan je de baan niet echt rustig noemen. Ontvangst is vriendelijk, oefenfaciliteiten correct, clubhuis kan ik wegens corona niet evalueren.

msoree | 12-11-2020 | review: Ternesse Golf & Country club

Geef ook een beoordeling van Ternesse Golf & Country club

Schrijf een beoordeling voor Ternesse Golf & Country Club