logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Zweden  >  Jönköping  >  Värnamo  >  Värnamo Golfklubb

Värnamo Golfklubb

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen: 8.4
Lees de beoordelingen over Värnamo GolfklubbGeef ook een beoordeling van Värnamo Golfklubb

Baan gegevens Värnamo Golfklubb

Type baan

Forest, parkland

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

SEK 250 (€ 24)

SEK 300 (€ 28)

Lengte

cr

sr

Lengte

5943 meter

6499 yard

Handicap

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Värnamo Golfklubb

S-33121  Värnamo

Tel: +46 370 23991

Fax: +46 370 23992

www.varnamogk.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Värnamo Golfklubb

Beoordeling met 4 sterren

Uitstekend verzorgde baan.

rob.becker | 19-07-2019 | review: Värnamo Golfklubb

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag gespeeld op deze baan en de omgeving is waanzinnig mooi. Daarnaast lag de baan er erg goed bij. Enige aandachtspunt waren de bunkers, daar lagen echt te veel grotere stenen in. De greens waren erg snel en liepen heel verraderlijk op en af. Een putje net missen kon er voor zorgen dat je nog net even te ver wegliep waardoor je geen zekerheidshalve overhield. Een mooie traditie is de overgang van hole9 maar hole10. Daar is een kiosk en kun je even een broodje en wat drinken pakken (staat allemaal koud). En dit reken je na 18 holes af bij de caddie master. Een zeer vriendelijke dame die heel erg best deed zich in het beste Engels verstaanbaar te maken. Iets waar de overige medewerkers wat van kunnen leren. De driving range kan beter. Ballen gaan netjes met contactdoos betalen. Maar er staat duidelijk dat je niet over het hek mag slaan, want daarachter is een weg. Maar het hek staat op 160 meter dus lekker inslaan zit er niet in. Als je over de baan loopt kijk je je ogen uit. Prachtige uitzichten. Uitdagende holes ondanks de brede fairways. We hebben gespeeld met een kortingskaart van Golfhäftet (verkrijgbaar via Leadingcourses en de prijs is afhankelijk van jouw status). En het scheelt echt heel veel. De baan was al vriendelijk geprijsd, maar met deze kaart kregen we 50% korting waardoor het echt een schijntje was voor deze baan. Het is 1:15 min vliegen vanaf Schiphol. Er zijn dagen dat ik langer reis om op mindere banen te spelen.

PeterDB77 | 18-07-2019 | review: Värnamo Golfklubb

Beoordeling met 4 sterren

Op een golftour in Zweden speelde ik o.m. op Varnamo, in het midden van het land. Wat een prachtige parkbaan in the middle of nowhere en wat goed onderhouden. De verwachting dat er geen hoogteverschillen zouden zijn werd zeker niet bewaarheid en alhoewel de holes gemiddeld genomen niet heel lang waren, waren de greens zodanig lastig aangelegd dat het moeilijk was om in de buffer te spelen, wat enerzijds veroorzaakt werd door de snelheid ervan, maar ook door het feit dat ze bijna allemaal bol lopen. zodat het belangrijk is de vlag met de juiste snelheid aan te spelen. Het onderhoud was heel goed, de fairways, die behoorlijk breed en mede daardoor vergevingsgezind waren, lagen er prima bij en meestal kon je je bal goed terugvinden. Het clubhuis oogt wellicht niet zo spectaculair als vaak in Nederland en ook de terrasfaciliteit is wellicht wat minder, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt met de zgn. halfway-kiosk, waar je na negen holes broodjes, frisdrank en snoep kan pakken en later kan afrekenen in het clubhuis, fantastisch! Met de via Leading Courses aan te schaffen Golfhaftedkaart kan je hier met korting voor heel weinig geld spelen, wat voor Nederlandse begrippen een schijntje is, zeker voor zo'n prachtige baan en zelfs de
baanboekjes zijn gratis. Kortom, laat je verrassen en ga ook eens golfen in Zweden, absoluut de moeite waard, niet in de laatste plaats door de overweldigende Zweedse gastvrijheid (in het algemeen).

FredBouwman | 18-07-2019 | review: Värnamo Golfklubb

Beoordeling met 4 sterren

Keuze uit 9 holes en 18 holes. Erg brede fairways, zodat je wel eens een beetje de weg kwijt raakt. Maar goed onderhouden. Verplicht over een stukje meer slaan. Erg leuk en uitdagend. Heel vriendelijke ontvangst. 9 holes kost 250 kronen door de week.

straatkabaal | 10-08-2018 | review: Värnamo Golfklubb

Geef ook een beoordeling van Värnamo Golfklubb

Schrijf een beoordeling voor Värnamo GK