logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Duitsland  >  Eifel  >  Hillesheim  >  Eifel Hillesheim Golf Club

Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over Eifel Hillesheim Golf ClubGeef ook een beoordeling van Eifel Hillesheim Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Eifel Hillesheim Golf Club

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Eifel Hillesheim Golf Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2017)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 80

Lengte

cr

sr

Heren

5884 meter

6435 yard

71

128

Dames

5213 meter

5701 yard

73.3

128

GVB

ja

Driving range

ja

Opmerkingen

reservering voor dinsdag 16-05-2017

Adresgegevens Eifel Hillesheim Golf Club

Milandweg

Hillesheim

Tel: + 49 65931241

Fax: + 49 6593-9421

info@golfclub-eifel.de

www.gc-eifel.de

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Ontvangst wat zakelijk. Omdat we vroeg waren gebruik gemaakt van de oefenfaciliteiten. Deze zijn prima, €5 voor 2 muntjes 2x 20 ballen is behoorlijk aan de prijs. De golfbaan ligt er erg groen bij, was veel regen gevallen de laatste tijd. Tees, fairways zijn erg goed, greens heel goed in de en erg snel. Eerste 9 nog redelijk vlak, maar tweede negen een stuk heuvelachtiger, met een lange par 3, waarbij de green een heel stuk lager ligt.
Restaurant oogt wat simpel, maar het eten is prima voor elkaar. Heerlijke steaks.

fritsdol | 01-09-2021 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Een hele mooie goed onderhouden baan! Een par 3 van een dikke 200meter als kers op de taart. Helaas was het clubhuis dicht vanwege ziekte. Al het andere was super.

leonfloris | 31-08-2021 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

De eerste negen holes zijn prima, maar de tweede negen ronduit spectaculair. Schitterende fairways, idem dito greens. En, wat ook niet altijd het geval is, maar liefst 3 x doorgelaten, zeer correct. Let wel op de schuine liggingen van veel fairways, voor je het weet vliegt je bal rechts de baan uit. De horeca is ronduit waardeloos. Kwamen we na de ronde binnen, niet gereserveerd, nou, geen plaats in de herberg. Slaat nergens op. Golf Häftet van toepassing.

jorisfleskens | 04-07-2021 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden golfbaan met uitdagende en afwisselende holes. Greens zijn snel. Het is een lange baan met vaak voldoende ruimte. Een cart is, gezien de afstanden en het heuvelachtige landschap geen overbodige luxe. Voldoende parkeergelegenheid en vriendelijke ontvangst.
Niet in het restaurant gegeten maar wel wat gedronken. Personeel is vriendelijk en inrichting prima. Groot terras. Zeker een aanrader om hier te spelen.

nvanmeurs | 26-06-2021 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Unbelievable course and a good exercise! I really liked it!

We only had an anti climax because we were not welcome at our reserved table after 18 holes. They send us home for a 3 hour drive home with empty stomachs and this around 20:00h! We were really disappointed.

rob.frijters | 20-06-2021 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een prachtig onderhouden baan. Perfecte (maar zeer moeilijke) greens, perfecte fairways. 1 ste 9 holes nogal eentonig. Laatste 9 zeer mooi en moeilijker. Slechts 45 eur green fee betaald gezien ik in het Kloster-hotel in Hillesheim verbleef. Dus zeker vermelden. Super vriendelijk onthaal in de shop. Samengevat een prachtige dag op een perfect onderhouden baan. Prijs/kwaliteit = top.

agtenstefan | 28-09-2020 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Fantastisch mooie baan.
We speelden op zondag na de ledenwedstrijd, dus heerlijk rustig. Baan lag er echt heel mooi bij en speelde fijn. Enige minpunt was dat de greens langzaam waren vanwege het inzanden. Maar ja dat moet ook gebeuren.
Ontvangst kan wel vriendelijker maar de baan maakte dat ruimschoots goed. Interessant spelen met de hoogteverschillen, zowel op park- als op bosgedeelte. Zonder buggy gelopen de eerste 9 maar dat was toch vrij vermoeiend. 2e 9 toch maar een buggy gepakt.

3s | 21-09-2020 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan is prima in orde goed onderhouden. Jammer dat het restaurant pas om 12 uur opengaat om iets te drinken. Bij hole 10 is een automaat voor koffie en fris. De prijs is aan de dure kant met de golfhaftet is het goed te doen.

jolandamall4 | 16-09-2020 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig onderhouden baan met mooie vergezichten. De 2e negen speelt mooier als de 1e negen, maar geeft alleen maar aan hoe mooi de 2e helft is. Ontvangst was zeer hartelijk en met golfhaftet is dit meer dan waarde voor je geld. Niet eens zo ver weg vanuit nederland zeker de moeite waard om een keer (en nog een keer) te spelen. De greens zijn snel, maar wel eerlijk. Geen valse ondulaties die je op het verkeerde been zetten.

n vandenbiggelaar | 14-09-2020 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan is werkelijk geweldig. Mooie glooiende fairways, smalle fairways, flinke hoogteverschillen kortom voor elk wat wils. Minpuntjes: Afstanden tussen oefenfaciliteiten e.d. is erg groot. Verschil tussen algemene voorzieningen en golfbaan is ook aanzienlijk. Staan niet helemaal in verhouding.

bossbig | 02-09-2020 | review: Eifel Hillesheim Golf Club

Geef ook een beoordeling van Eifel Hillesheim Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Golf-Club Eifel e.V.