logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Italiė  >  Friuli, Venezia, Giulia  >  Tarvisio (Udine)  >  Tarvisio Golf Club

Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Tarvisio Golf ClubGeef ook een beoordeling van Tarvisio Golf Club

Baan gegevens Tarvisio Golf Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Mountain

Lengte

cr

sr

Lengte

5812 meter

6356 yard

Driving range

ja

Adresgegevens Tarvisio Golf Club

Via Priesnig 5

I-33018  Tarvisio (Udine)

Tel: +39 428 2047

Fax: +39 428 41051

golftarvisio@agemont.it

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Als je deze baan via golfhaftet speelt, kom je op 42 Eur, trolley en clubbal met logo inclusief. Gewoon een weggever dus.
De baan op zich is mooi gelegen en zal voor ieder wel wat uitdaging geven. Zoals gezegd kan de logica hier en daar wat beter voor de afslagen. Vanaf 8 gaat het idd op en af, als je iets ouder bent, zou ik een buggy zeker aanraden. De holes zijn wel mooi, goed onderhouden, enkel wat veel klavers ed maar je zit nu éénmaal ook in volle natuur. De julische Alpen vormen een mooi decor. Royal bled is natuurlijk van een ander kaliber maar daar betaalde ik ook 150 eur.
Ik heb me hier goed geamuseerd, mooi weer gehad en mijn eerste 18 holes dit jaar gespeeld met best wat parrekes, dan ben je al snel blij.
Leuk om Tarvisio in de zomer al golfend te spelen nadat je er in de winter op skilatten terecht kan šŸ˜Š.

maarten79 | 22-07-2020 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Deze golfbaan - zonder grenzen - ligt in Italie, maar tegen de grens van Oostenrijk en Slovenië. De baan is via een smalle weg bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Er wordt duidelijk hard gewerkt aan een upgrade van het gehele complex (m.n. clubhuis). De baan ligt schitterend in de natuurlijkse omgeving; daardoor zijn sommige holes vrij “krap” met name bij de eerste 8 holes en is de lay out een beetje rommelig; stuk terug moeten lopen voor de afslagplaats of het risico dat je een andere green/speler raakt. De huidige receptie zit in een “hok”, maar aan een veel betere huisvesting wordt hard gewerkt. De baan zelf is relatief kort, de eerste 8 holes zitten kort op elkaar en zijn relatief vlak. De afstands aanduiding is goed, maar de aanduiding zelf is erg klein. Vanaf hole 8 wordt de baan veel heuvelachtiger/zwaarder en is een buggy wel prettig/gewenst. Heel veel holes zijn “blind”; je kunt de vlag vaak c.q. meestal niet zien. Dat maakt het spel lastig en de baan best wel moeilijk.
De par 3 holes gaan bijna altijd om hoog of -nog meer- fors omlaag, waardoor distance control belangrijk wordt, maar moeilijk is. De baan is niet lang, maar lastig. De fairways zijn goed - met hier en daar wat kale plekken - en de greens zijn goed; wel wat zacht en hier en daar wat beschadigd (divots repareren). Een hoogte punt op de baan is zeker hole 19/restaurant Ilija. Niet direct geweldig in bediening, maar wel geweldig qua eten. Heerlijk eten m.n. De tempura gamberi en de spaghetti vongole vond ik heerlijk. Het restaurant heeft een Michelin vermelding en is op zichzelf al een bezoek waard. Kortom, een prachtig gelegen baan, met een paar verbetermogelijkheden waar met grote ambitie aan gewerkt wordt. En met een geweldig restaurant en single handicap chef kok Ilija..

willemw | 29-08-2019 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen golfbaan. De par 4 zijn wat aan de korte kant waardoor het een eenvoudige baan is. De omvang van de greens (klein) maakt het wat moeilijker.
De moeite waard om een keer te spelen.

leo.heinen | 20-08-2019 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

WOW! denk dat dat de beste omschrijving is... Prettige ontvangst, eerst op de driving range wat afgeslagen, mooi is dat je niet vanaf een mat hoeft af te slaan maar gewoon van het gras, wat perfect onderhouden is. Daarna samen met mn zoon de baan op. Wat een prachtige locatie! We hebben echt een middag genoten. Het was ook rustig dus tijd zat. Erg leuke holes om te spelen, Hole 2 en 3 erg gaaf,12 en 14 idem. Veel (erg veel) hoogte verschillen, wat het zeer uitdagend maakt. Super onderhouden greens (wel supersnel) en fantastische uitzichten! Tot zover de mooiste baan waar ik gespeeld heb. E Cart met gps werkt ook super, is wel een aanrader vanwege de grote afstanden. Enige puntje was doordat we onze bagage nog niet hadden, we genoodzaakt waren in spijkerbroek te spelen... vond men wat minder maar uiteindelijk geen probleem.

marcogoergens | 15-07-2019 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een schitterende baan! Niets ontbreekt. Zelf digitale platte grond in de golAanrader! fwagentjes. Je weet precies waar je bent en waar je naar toe moet! TopTop! Aanrader.

veenstrafa | 13-06-2019 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Kan zo geen verbeteringspunten noemen. Alles zag er prima uit en een uitstekende golfbaan. Om van te genieten!

veenstrafa | 13-06-2019 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Wat een geweldig mooie baan. Prima ontvangst bij de receptie, goed en snel geholpen. Buggy met GPS en navigatie systeem. De baan zelf heeft door zijn ligging tussen de bergen erg mooie uitzichten. Maar is ook geïntegreerd in de omgeving. Je slaat over ravijnen, tegen hellingen op en vanaf bergtoppen weer naar beneden. In een woord fantastisch.

jeroenoe | 10-06-2019 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Erg leuke ontvangst. Uitleg over de mogelijkheden. Super strakke grens! Uitdagende baan. Een aantal blinde afslagen. Veel hoogteverschil (en dus lopen). Zeer leuke dag.

jos.backus | 03-06-2019 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Ligt mooi in bergachtige omgeving | Baanonderhoud voldoet maar niet super | Niet echt inspirerend clubhuis | Oefenfaciliteiten vallen tegen (vergane glorie), kan allemaal wel een update gebruiken. Golfbaan zelf is wel leuk om keer te spelen.

AndrƩHolland | 29-08-2018 | review: Tarvisio Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een prachtige baan! Fairways goed onderhouden, grens strak en bijna zonder plekken en uitdagende holes.
We zijn met een buggy geweest en dat is wel aan te raden. Baan is niet lang (5245 geel) maar spannend genoeg. Enig minpuntje zijn de steentjes in de bunkers. Buggy’s hebben een systeem waarbij je digitaal de score kunt bijhouden alsmede de lay-out van de hole kunt bekijken. Prima baan voor een prima prijs!

wouter1 | 03-08-2018 | review: Tarvisio Golf Club

Geef ook een beoordeling van Tarvisio Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Golf Senza Confini Tarvisio