logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Duitsland  >  Teutoburgerwoud (Neder-Saksen)  >  Versmold  >  Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.4
Lees de beoordelingen over Schulten-Hof Peckeloh Golf-ClubGeef ook een beoordeling van Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Touroperators en aanbiedingen voor Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Flatland

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 30

€ 40

Lengte

cr

sr

Heren

6100 meter

6671 yard

71,8

120

Dames

5317 meter

5815 yard

73,4

120

Handicap

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Schulten-Allee 1

D-33775  Versmold

Tel: +49 5423 42872

Tel reserveren: ja

Fax: +49 5423 42962

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

leuke baan niet echt bijzonder erg vlak fairways soms erg kaal drivingrains erg ver weg aardige mensen gespeeld met de ANWB weekend onderhoud redelijk.

info7669 | 13-09-2020 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

Je kan er goed parkeren. oefenfaciliteiten zijn voldoende je staat op een grote wei. de Fairways zijn breed en op zich wel goed alleen ik had moeite met het lezen van de baan. je ziet verder op gele paaltjes je slaat de bal er naar toe je komt aan een staat voor een groten water plas de greens zijn wel wisselend de baan is goed te voet te gaan het clubhuis is wel een beetje klein.

FLangendoen | 13-09-2020 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

Onze derde baan van het PINHIGH ANWB GOLF finale weekend echt een baan die niet echt moeilijk lijkt. Brede fairways goed onderhouden fairways en de moeilijkheid zit voornamelijk in de lengte van de hole We waren op hole 10 gestart en hier was volop de mogelijkheid om te driven. Een afwijking in je slag werd niet gelijk afgestraft door de breedte. Greens waren goed.
Gastvrijheid van het clubhuis was goed.

bvkranenburg | 13-09-2020 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

Bij aankomst om plm 11:00 alles nog gesloten, de eigenaar van het restaurant begon net met het openen van het terras. Zelf ingeschreven, in een boek, op het zakje met de greenfee vergoeding en op een taslabel. Beetje veel registratie, wellicht kandij terug naar één inschrijving. De club is zeer landelijk gelegen en zeer rustig in een groene en natuurlijke omgeving en dus zeer relaxed. De baan ziet er goed onderhouden bij en heeft een paar leuke holes. De greens goed onderhouden en zacht en daardoor veel stop op je bal. Na afloop op het terras van het restaurant een cappuccino, niet de beste die ik ooit heb gehad. De mensen over het algemeen een beetje op zichzelf, de uitstraling is niet echt gastvrij. Eindconclusie prima baan om een bezoek te brengen aan deze baan.

jwweinans | 10-09-2020 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, mooi gelegen. Ondanks de droogte prima inhouden en groene greens. Leuk clubhuis en prima eten.

Alex67 | 04-08-2020 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

De Coronabeperkingen brachten veel rust in de baan: om de 15 min. starten. De baan was uitstekend onderhouden. Gelijkmatige greens, prima fairways en duidelijke aanduiding in de baan.
Het boeken van een starttijd was wat ingewikkeld: eerst een App (Campo) installeren dan boeken, maar geen respons. Ook het gesloten secretariaat antwoordde niet op een mail, maar tot onze verbazing stonden onze namen keurig op de geboekte tijd op het digitale bord met starttijden. Dus ‘Campo’ werkte wel, maar hield het voor ons geheim... Overigens was het secretariaat niet echt gesloten: achter een geblindeerde ruit klonken gewoon stemmen. En betalen doe je ouderwets met envelopje met geld (en voucher van Der Golffürher).

habetsmr | 10-06-2020 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

De website geeft in deze Coronatijden informatie die niet overeenkomt met de realiteit.
De baan was gewoon open. Het secretariaat was gesloten. Reserveren via Leading Courses verliep niet goed. Via Campo ging het wel goed.
Er werd om het kwartier gestart, we hebben dan ook nauwelijks mensen in de baan gezien. De afslagplaatsen zagen er goed uit, evenals de fairways en de greens. De positie van de vlag bleef echter vaak wel onduidelijk, deze werd nergens aangegeven. Maar verder hebben we een prima dag gehad op deze mooie baan.

annemiekeb | 09-06-2020 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan. De 1e negen zijn het leukst, met enkele verrassende holes.

PeterBouten | 08-10-2019 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 4 sterren

Op de 1e 9 kom je veel water hindernissen tegen en zeer aparte holes (layout). Echt leuk en uitdagend om te spelen. De 2e zijn daarom ook een beetje minder. Aanrader om via de Albrecht voucher boek 2 voor 1 te spelen.

rplmbouten | 07-10-2019 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Beoordeling met 3 sterren

Met een goede parkeerplek vlak bij het wat sobere en eenvoudige clubhuis mochten we gelukkig vanaf hole 10 starten en dat was zeer aantrekkelijk om te starten. Ruime en brede fairways en weliswaar keihard waren door de droogte maar met goeie greens was dat een genoegen. Na hole 1 en 2 gespeeld te hebben wilden we weer terug naar hole 10, want het was een zeer groot contrast met de 1ste 9 hole met zeer onlogisch lopende holes. Vooral hole 1 en 3 zijn verschrikkelijke holes en moeten m.i. helemaal worden aangepast. Tactisch spelen zeiden ze, maar dat was onmogelijk en het oog wil ook wat. Renoveren die holes want het beinvloed je stemming negatief. ook hier weer ontzettend aardige en vriendelijke mensen in het eenvoudige en simpele clubhuis.

JRParlevliet9 | 04-09-2019 | review: Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Geef ook een beoordeling van Schulten-Hof Peckeloh Golf-Club

Schrijf een beoordeling voor Golf-Club Schulten-Hof Peckeloh e.V.