logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Frankrijk  >  NormandiŽ  >  Saint SaŽns  >  Golf de Saint-SaŽns

Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 9 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over Golf de Saint-SaŽnsGeef ook een beoordeling van Golf de Saint-SaŽns

Touroperators en aanbiedingen voor Golf de Saint-SaŽns

Golf Expedition

Baan gegevens Golf de Saint-SaŽns

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

Parkbaan

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 38

€ 50

Lengte

cr

sr

Heren

6009 meter

6572 yard

Dames

5069 meter

5544 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Golf de Saint-SaŽns

Chateau du Vaudichon

F-76680  Saint SaŽns

Tel: +33 235 34 25 24

E-mail

www.golfdesaintsaens.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

De baan heeft een prachtige ligging maar was niet meer in dezelfde staat als twee jaar geleden toen wij er ook speelden. Het baan onderhoud is nu matig. Naast de fairway is het gras zo hoog dat ballen terugvinden en spelen bijna onmogelijk is,
De ontvangst was rommelig en het kasteel waarin het hotel en restaurant zich bevinden was verwaarloosd. Het hotel bleek gesloten en het restaurant was dat ook toen we om 18.30 van de baan kwamen. Heel erg jammer want het is een prachtige baan op een geweldige plek. Hopelijk ziet iemand hier weer brood in om hem echt te gaan exploiteren. We komen er dan zeker nog eens terug.

jacqwijnbergen | 16-07-2021 | review: Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan, gelegen rondom het chateau. Afslag hole 1 is al indrukwekkend, je moet er meteen staan! De baan is niet heel erg lang maar je moet wel goed plaatsen. Eerste paar holes zijn parkachtig, vanaf hole 6 is het klimmen en komen ook de holes in het bos. Mooie afwisselende holes, met hole 17 als prachtige par 3 downhill! Ook hole 18 met de green voor het terras van het chateau, prachtig!

e.rieffe | 03-07-2020 | review: Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

Super mooi aangelegd terrein rond een mooi kasteel / clubhuis. Uitdagende waterpartijen die voor een strategisch aanpak vragen. Gelegen in een prachtige omgeving. Heb er gespeeld in de herfst en de kleurenpracht was er sprookjesachtig. Het clubhuis in het kasteel en het restaurant aangevuld met een hotel laten toe om er een onvergetelijk golfweekend van te maken, met de club of met een groep vrienden. In het najaar kan het er wel zodanig nat zijn dat golfcarts, wagentjes niet toegelaten zijn. Best gaan spelen in een drogere periode. Een aanrader.

dimitridecherf | 10-11-2019 | review: Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan is het duidelijk gewend om greenfee spelers te ontvangen, gastvrijheid is goed en er werd moeite gedaan om een starttijd wat te vervroegen. Hierdoor zouden we met onze 3-bal niet achter een grote groep komen te zitten.
De eerste afslag is direct voor het clubhuis en ziet er intimiderender uit dan hij daadwerkelijk is. Het eerste gedeelte van de baan, hole 1 t/m 5, is niet spectaculair maar een mooi begin van de ronde. Vooral hole 5 is erg lastig en niet voor niks stroke index 1. Bogey is een goede score hier. Daarna komt het bos gedeelte, hole 6 t/m 10. Course management is belangrijk en bij deze holes is baankennis absoluut een voordeel. Het laatste gedeelte is weer wat meer open en is vooral lengte belangrijk. Door de hoogteverschillen wel leuk om te spelen. De laatste 2 holes zijn heel erg lastig en hoge scores zijn hier zo gemaakt. De green van 18 ligt prachtig voor het clubhuis.

jjanssen | 08-09-2019 | review: Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen baan in het dal van het riviertje de Varenne dat zich ook over de course slingert. De baan biedt uitdagende hoogte verschillen en water partijen. Ook de vele bomen maken het parcours zeer de moeite waard. Ontvangst en bediening in clubhuis (Chateau du Vaudichon) uiterst vriendelijk en behulpzaam. Tussen de middag een prima en zeer betaalbaar menu. We hebben hier tweemaal gespeeld en gegeten en daarvan genoten.

jacqwijnbergen | 27-08-2019 | review: Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

Mooie accommodatie. Voor golfers minder goed ter been, i.v.m. sterk glooiend terrein golfkarretje aanbevolen.

kasterenpc | 09-08-2019 | review: Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

Dit is de tweede keer dat we hier zijn. Dit keer hebben we hier drie dagen gespeeld. Een echte aanrader. De baan is heel mooi en uitdagend. Veel bomen en heuvel, je bent wat aan het doen zeg maar. Wij noemen het bijbehorende hotel het een beetje een rovershol. Volgens ons wordt het hotel gerund door mensen die niet echt iets van golf weten, maar ze zijn heel aardig. Hele hippen mensen en als je een arrangement hebt mag je elke dag spelen zo lang en zo vaak je wilt.

saskiavanbohemen | 02-08-2019 | review: Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie en afwisselende baan. De eerste holes met water, daarna smalle en lange holes gevolgd door holes in de valei. Uitdagend en leuk genoeg om vier keer te spelen.

JacquelineEvers | 15-07-2019 | review: Golf de Saint-SaŽns

Beoordeling met 4 sterren

Een hele mooie afwisselende golfbaan gelegen bij een kasteeltje. Ruime graslanden met een kleine vijver en stromend beekje, bos met stevige hoogteverschillen en aan het einde ruime grasbaan waar je met je driver flink kan uithalen. In het bos durfde ik vanwege de soms smalle banen alleen met mijn ijzers te spelen. Bal buiten de baan betekende veelal bal weg. Vanwege de hoogteverschillen is een buggy aan te raden. Het was een miezerige dag maar desondanks was het fantastich spelen.

Bart007 | 05-09-2018 | review: Golf de Saint-SaŽns

Geef ook een beoordeling van Golf de Saint-SaŽns

Schrijf een beoordeling voor Golf De Saint-Saens