logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Midden-Oosten  >  Verenigde Arabische Emiraten  >  Dubai  >  Abu Dhabi  >  Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 7 beoordelingen: 8.6
Lees de beoordelingen over Abu Dhabi Golf ClubGeef ook een beoordeling van Abu Dhabi Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Abu Dhabi Golf Club

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Abu Dhabi Golf Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2016)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

AED 975 (€ 244)

AED 975 (€ 244)

Lengte

cr

sr

Lengte

6587 meter

7204 yard

Handicap

m28/l32

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Let erop dat veel banen in Dubai en Abu Dhabi van november t/m maart erg druk zijn en soms weken ervoor geboekt moeten worden

Adresgegevens Abu Dhabi Golf Club

Sas Al Nakhl

Abu Dhabi

Tel: +971 2 558 8990

Fax: +971 2 558 5005

info@adgolfclub.com

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Abu Dhabi Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Dit is 1 van de mooiste banen in de UAE. Buiten de zeer hoge prijs voor de greenfee (dit geldt voor nagenoeg alle banen in en om Dubai) zou ik niet weten wat ze hier aan moeten passen. De baan is eerlijk wanneer je goed speelt en ontzettend oneerlijk wanneer dat niet het geval is, een gemiddeld rondje zul je hier niet snel lopen. Het onderhoud van de baan is top, niks op af te dingen!

seth_beernink | 01-03-2020 | review: Abu Dhabi Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Speelde hier een week na de tour en de setting van de tribune stond er ook nog heel grappig ik golf vaak alleen en werd ingedeeld bij dames die al vanaf het begin lid waren. Alomvattende top baan er zit een hotel naast die samen met het clubhuis de bar delen ook wel geestig wat gezelliger drukker.

Secondballscratchgolfer | 01-02-2019 | review: Abu Dhabi Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

The golf course is truly truly amazing and it was just great to play here. The course was in a very good condition. Stunning fairways. The marshalls and staff were very friendly and helpfull. In fact they treat you like royalty from bag drop to bag pick up. This course is just a must for any golfer.

jorrithertsenberg | 26-11-2018 | review: Abu Dhabi Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

This course is well known from the european tour and television. Therefore it looks familiar even afleiding. The facilities are very nice and staff as usual very friendly and helpfull. The design and play form the standard tees is very good so when playing well you can achieve a good score. Maintenance is very good and playing early morning recommended. Also here the service and quality of food very good. Overall well worth it when in the Emirates on Works or vacation.

GaryStilbaai | 23-10-2018 | review: Abu Dhabi Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Prima prima baan. Je kunt goed scoren. Onderhoud gewoon goed met mooie snelle greens. Clubhuis (de Valk) is prachtig met super voorzieningen. Heerlijk restaurant. Vriendelijk personeel. Must play als je in Abu Dhabi bent.

bert.stuive | 06-10-2018 | review: Abu Dhabi Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

baan in zeer conditie zeer vriendelijk onthaal zowel in locker room als shop, alles netjes onderhouden baan was zeer goed te spelen bijna geen rough enkel binnenkant clubhouse is aan een opknapbeurt toe
voor de rest prachtig.

danny matthyssens | 31-05-2018 | review: Abu Dhabi Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Ik heb inmiddels zo'n 3 keer op de Abu Dhabi Golf Club gespeeld, waarvan de laatste keer in januari 2018. Dit was een week na het HSBC Championship en dus was de baan in opperbeste condities. Het clubhuis ziet er van buiten fantastisch uit met de adelaar, maar van binnen niet heel bijzonder in mijn ogen. Restaurant doet meer aan als een hotellobby. Je kan beter wat drinken bij de bar van het naastgelegen Westin.
Helaas was het de ochtend van spelen enorm mistig geweest, waardoor de starttijden flink waren opgeschoven. Drukte dus in de baan. Je wordt - zoals op zoveel banen in de UAE - standaard ingedeeld met anderen. Echter was er in de communicatie iets niet goed gegaan aangezien na negen holes de echtgenotes van mijn flightgenoten aanschoven en een 3-bal dus een 5-bal werd, daardoor ben ik een aantal holes alleen komen te lopen, maar door de drukte na een aantal holes weer bij een andere flight aangesloten. Uiteindelijk net voor het donker binnen.
De holes zijn erg mooi, maar toch mis ik iets. Tweede negen in mijn ogen mooier dan de eerste 9. Mijn favoriete holes zijn 6,14,16,17 en uiteraard 18. Zeker geen gemakkelijke baan maar als je hem kent en slim speelt kan je een aardige score behalen.
Greenfee wel aan de hoge kant, maar ja dat is overal in het land.
Ondanks dat echt een aanrader om te spelen.

jefffraanje | 26-01-2018 | review: Abu Dhabi Golf Club

Geef ook een beoordeling van Abu Dhabi Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Abu Dhabi Golf Club